Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 6.2.2010 14:21:34
|
|
|
|
maja27
|
Pa ona je isto trebala da dodje u 4, kao i oti
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 6.2.2010 14:27:41
|
|
|
|
Anoniman
|
ja mogu da dodjem...
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 6.2.2010 14:33:54
|
|
|
|
Anitaaa
|
SUPER
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 6.2.2010 14:38:25
|
|
|
|
Anoniman
|
i na kraju...ko sve dolazi? ja sam tamo u 16h kao sto sam obecala maji27...
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 6.2.2010 14:40:09
|
|
|
|
Anitaaa
|
Pa ako sam dobro registrovala Maja,OTI,Delija,lily,banini,Sunčica i ja To sam primetila do sada,a ima i par koje nisu komentarisale danas tako da ne znam
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 6.2.2010 14:40:59
|
|
|
|
LillyT
|
Ja verujem da stizem oko pola pet
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 6.2.2010 16:57:50
|
|
|
|
Iva979
|
Ja sam se juce prehladila, dans sam totalno smlavljena, bas mi je zao sto necu doci! Kiss i lepo se provedite
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 6.2.2010 17:03:18
|
|
|
|
dakana
|
Iva draga pa sta je bilo.... Jel jos nije stigla ili sam nesto propustila.... Kiss
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 6.2.2010 17:05:07
|
|
|
|
Iva979
|
IZVORNA PORUKA: dakana Iva draga pa sta je bilo.... Jel jos nije stigla ili sam nesto propustila.... Kiss Nije stigla
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 6.2.2010 17:06:09
|
|
|
|
dakana
|
Pratim te iz teme u temu
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 6.2.2010 20:49:47
|
|
|
|
dunja RR
|
Evo drage da se javim, prelepo nam je bilo, Oti će uskoro postaviti sličice
< Poruku je uredio dunja -- 6.2.2010 20:53:49 >
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 6.2.2010 20:52:43
|
|
|
|
Trcosava
|
'oću slikeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!
< Poruku je uredio Trcosava -- 6.2.2010 20:59:33 >
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 6.2.2010 20:58:53
|
|
|
|
Delijagirl
|
Evo i ja sam stigla kuci i tolko sam upozarala dunju i Oti da paze na ledu i na kraju se ja skrsila ispred zgrade nis mi nije samo me levi batak boli ... Inace bas sam se Lepo provela i mnogo mi je drago da sam neke ponovo a neke prvi put videla :) Druzile smo se : Oti Maja27 LilyT Dunja Mimce Suncica Anitaaa Banini DG Nadam se da nisam nikoga zaboravila
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 6.2.2010 21:00:22
|
|
|
|
Trcosava
|
< Poruku je uredio Trcosava -- 6.2.2010 21:03:10 >
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 6.2.2010 21:05:24
|
|
|
|
Suncicabg
|
Bilo je baaas lepo!
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 6.2.2010 21:12:27
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: Delijagirl Evo i ja sam stigla kuci i tolko sam upozarala dunju i Oti da paze na ledu i na kraju se ja skrsila ispred zgrade nis mi nije samo me levi batak boli ... Inace bas sam se Lepo provela i mnogo mi je drago da sam neke ponovo a neke prvi put videla :) joj draga pa kako si pala, baš mi je žao.... moram da Vam kažem da se ja užasno plašim leda i morala sam da se držim za našu trudnicu Oti da ne padnem
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 6.2.2010 21:16:05
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: Suncicabg Bilo je baaas lepo! joj kako si Sunčice medena, nekako za neke devojke znam kroz postove da su prave slatkice.... ma sve na okupljanju su lepotice posebno Lilly T , Oti i mimce-naše trudnice...
< Poruku je uredio dunja -- 6.2.2010 21:17:41 >
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 6.2.2010 21:28:49
|
|
|
|
*Alexx*
|
Joj, žene, jedva čekam neko druženje za par meseci da vas upoznam!!!
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 6.2.2010 21:44:42
|
|
|
|
Anoniman
|
Epa zene na sledecem cu ako Bog da i ja da vam dodjem!
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 6.2.2010 21:47:35
|
|
|
|
Anoniman
|
Ajd OTI sad slicke,nestrpljiva sam!
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 6.2.2010 22:27:32
|
|
|
|
SUPER MAMA
|
Meni je bas bilo krivo sto nisam uspela nikako da dodzem ali sledeci put ma sta god bilo docicu.Toliko sam zelela i na kraju nista Sada samo zelim slicice da vidim.
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 6.2.2010 23:12:36
|
|
|
|
cipiripi
|
a gde su slike
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?