Anoniman -> Rascep grlica (24.1.2015 0:35:08)
|
isla sam danas na papa test, posle godinu i po dana. beba mi ima 14 meseci, a poslednji put mi je radjen negde na pola trudnoce. i rece mi doktorka da imam rascep grlica. [sm=smiley13.gif] prva reakcija mi je bila: pa bila sam otvorena samo 3 prsta, a dobila napone, ja mislim da su me malo na silu porodili. na sta ona rece: pa ne mora da bdue, mogli ste i da ne budete trudni pa da dobijete rascep. [sm=zmeden.gif] iskreno, ja sam posle drugog porodjaja mislila da mi se grlic sav rascvetao, ali ta dr sto me je poradjala rece kao: sta vam je, pa ne radimo mi nista na silu... na otpusnoj listi pise: grlic formiran, u dobroj involuciji i tako dalje.. posle toga sam bila 3,4x kod moje dr, svaki put me je pregledala i uvek bi rekla: super grlic. bas sam zatecena danas ovim.. citala sam malo i nadjoh da moze biti problema u narednim trudnocama, jer grlic nije vise tako jak, pa mora da se radi serklaz. ali da moze dovoditi i do cescih bolesti grlica, infekcija, sumnjivih papa nalaza i tako dalje.. iskustva?
|
|
|
|