milenatea -> RE: Vaginalni i cervikalni bris (9.4.2011 22:00:14)
|
evo i moje istorije vaginalnog i cervikalnog brisa: 13.09.2010. dmp: epitelne celije, veliki broj pmn leukocita, gram pozitivni bacili. patogene bakterije nisu izolovane. Zbog velikog broja pmn leukocita posalje me doktor da dam briz na hlamidiju. 17.09.2010. utvrdjeno prisustvo Chlamydiae trachomatis u malom broju ( 5 hlamidijalna tela) i pila sam antibiotike resila je se. zatim, 09.02.2011. zbog punktacije na grlicu (imala sam pre 2 godine cin1 i operisala laserom i otada se grlic ne boji bas najbolje, odn. ne prima jod) ponavljam vb i cb i nasli su : vb:"clue"cells epitelne celije, gram negativni bacili, Mobilucus sp, malo pmn, retke gram pozitivne koke, nema laktobacila. cb: raspale epitelne celije i pmn, gram negativni bacili, mobiluncus sp. pila i stavljala orvagil tablete i vaginalete. i gynoflor za vaginalnu floru. uradim kontrolu 02.04.2011. vb: "clue" cels epitelne celije, gram negativni bacili u velikom broju (gardnerella), gram pozitivne koke, malo laktobacila,pmn cbraspale epitelne celije pmn, gram negativni bacili, bram pozitivne koke, malo laktobacila. eto kroz kakav haos prolazim, i dragog kljukam lekovima, verni smo jedno drugom, dugo smo zajedno a ovo je vise kosmar. sto je najgore u Nisu se zakazuje kod ginekologa preko call centra i ceka se po mesec dana da dodjem na red, tako da mu tek 19.04. nosim rezultate a 21.04. radim nakon 6 meseci kolposkopiju i papa test. ugusih vas... pozz
|
|
|
|