margom -> RE: Vaginalni i cervikalni bris (3.12.2012 17:04:30)
|
RDunja, jesi li procitala kod koje doktorke idemo? Ako hoces poslacu ti detalje na pp ! Ljubim te i ne brini se, pobedicemo mi sve ! A evo mene kao dokaza da ako jedan partner ima enterokoku drugi ne mora da je ima ! Znaci rezultati briseva gotovi, sterilno je sve, i ureaplazma, mikoplazma i hlamidija, i vaginalni i cervikalni ! Apsolutno sve ! Ali, ne lezi vraze, sokirao me je rezultat KS, konkretno TSH, koji je duplo povisen ! Da napomenem, nemam apsolutno niti jedan simptom problema sa stitnom zlezdom, pa mi je ovo ko iz vedra neba. Sve su mi [sm=hudicek1.gif] uredne, radila sam pre par godina sve hormone bitne za ovulaciju i slicno, i sve je bilo skolski. Sada odjednom iskoci ovaj problem. Takodje saznah i da sam A- krvna grupa, sto izgleda takodje predstavlja problem prilikom zatrudnjivanja, tj dosta se teze ostaje [sm=nosecka.gif] ! Da poludis ! Ovih dana cu na ultrazvuk stitne zlezde, pa cemo videti dalje. A za RH negativnu krvnu grupu su mi pominjali neka antitela. Inace biohemija mi je savrsena. Maslackic, sta ti kazes na sve ovo ? Cmokim vas sve devojkeeee !
|
|
|
|