Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vaginalni i cervikalni bris 28.2.2012 18:18:28
|
|
|
|
Jole84
|
Super mila,biće sve u redu
|
|
|
|
RE: Vaginalni i cervikalni bris 29.2.2012 19:06:01
|
|
|
|
Suncicabg
|
Sutra popodne idem da radim briseve
|
|
|
|
RE: Vaginalni i cervikalni bris 1.3.2012 7:41:44
|
|
|
|
daca77
|
Sunci, navijam za sterilne briseve
|
|
|
|
RE: Vaginalni i cervikalni bris 1.3.2012 20:35:45
|
|
|
|
Suncicabg
|
Hvala Daco Rezultati u subotu popodne
|
|
|
|
RE: Vaginalni i cervikalni bris 3.3.2012 13:13:42
|
|
|
|
Suncicabg
|
Devojke treba mi pomoc Na rezultatu pise: U brisu vagine i u u brisu cerviksa: Nisu izolovane patogene bakterije Izlolovana je CANDIDA spp. (znatan broj) U DMP vagine i cervixa: Epitelne celije, masa kokobacila, "clue" cells znatno PML, blastospore Sta to znaci? Jel ne valja?
|
|
|
|
RE: Vaginalni i cervikalni bris 3.3.2012 13:16:14
|
|
|
|
Silvi TD
|
Imas gljivice, al ako mene pitas bolje i to nego bakterije. Nalaz nije dobar ali nije ni strasan... izbaci slatkise, belo brasno...uostalom pronadji temu o kandidi, pa cituckaj malo. A terapiju prepusti lekaru.
|
|
|
|
RE: Vaginalni i cervikalni bris 3.3.2012 13:18:47
|
|
|
|
Suncicabg
|
Ne sekira me candida toliko, koliko ovaj drugi deo nalaza- nista ne razumem A posto se spremam za vto, bojim se da to nesto ne pokvari
|
|
|
|
RE: Vaginalni i cervikalni bris 3.3.2012 13:19:37
|
|
|
|
malapufika
|
da lepo receno..bolje to nego bakterije.od dva zla jedno manje...resices to vaginaletama..bar neces lekovima da se kljukas..nije opasno..a koja zena danas nema po nesto...
|
|
|
|
RE: Vaginalni i cervikalni bris 3.3.2012 13:21:13
|
|
|
|
daca77
|
Sunci, definitivno imas gljivice, koje treba leciti... Sto se tice bakterija, njih na svu srecu nemas, jedino ne znam sto se tice "mase kokobacila"...oni cine normal.vag.floru, ali u malom broju...ovo zavisi od procene dr, ali nista strasno.
|
|
|
|
RE: Vaginalni i cervikalni bris 3.3.2012 13:22:34
|
|
|
|
Suncicabg
|
Koliko dugo se lece gljivice?
|
|
|
|
RE: Vaginalni i cervikalni bris 3.3.2012 13:22:41
|
|
|
|
malapufika
|
ja sam imala masu kokobacila..sve to prave gljiice ili kandida u tvom slucaju...nista strasno,resi se kutijom vaginaleta..verovatno ce i tm da maze kanesten ili daktanol
|
|
|
|
RE: Vaginalni i cervikalni bris 3.3.2012 13:26:21
|
|
|
|
daca77
|
Sunci, do sada sam gljivice resavala jednom vag. Lomexina...ali, zato bakterije nikako da ubijem
|
|
|
|
RE: Vaginalni i cervikalni bris 3.3.2012 13:27:15
|
|
|
|
malapufika
|
daco imas pp
|
|
|
|
RE: Vaginalni i cervikalni bris 3.3.2012 13:27:33
|
|
|
|
Suncicabg
|
Hvala vam devojke Jel su gljivice blastospore ili kokobacili? Ili PML
|
|
|
|
RE: Vaginalni i cervikalni bris 3.3.2012 13:28:22
|
|
|
|
Suncicabg
|
IZVORNA PORUKA: daca77 Sunci, do sada sam gljivice resavala jednom vag. Lomexina...ali, zato bakterije nikako da ubijem Ja do sada nisam nikad imala probleme sa brisevima pa sam sad totalno
|
|
|
|
RE: Vaginalni i cervikalni bris 3.3.2012 13:29:24
|
|
|
|
malapufika
|
suncice a brisevi na bakterije jel su ok?
|
|
|
|
RE: Vaginalni i cervikalni bris 3.3.2012 13:30:34
|
|
|
|
Suncicabg
|
IZVORNA PORUKA: malapufika suncice a brisevi na bakterije jel su ok? Napisala sam sve sto pise na rezultatu. MM je radio spermokulturu, hoce se i njemu pojaviti nesto Jel su gljivice prenosive?
|
|
|
|
RE: Vaginalni i cervikalni bris 3.3.2012 13:32:48
|
|
|
|
daca77
|
Sunci, ja sam nekoliko x imala Candidu, a mm nikada...zavisi od imuniteta. A ja sam resila da u utorak uradim i bris i UZ
< Poruku je uredio daca77 -- 3.3.2012 13:33:39 >
|
|
|
|
RE: Vaginalni i cervikalni bris 3.3.2012 13:34:55
|
|
|
|
Suncicabg
|
IZVORNA PORUKA: daca77 Sunci, ja sam nekoliko x imala Candidu, a mm nikada...zavisi od imuniteta. A ja sam resila da u utorak uradim i bris i UZ I meni se to desavalo, jer ja uglavinom imam candidu, ali mali broj. Ovoj ZNATNO mi nije jasno sta znaci, ali znam da candida nije opasna za vto, i da vaginaletama regulisem...
|
|
|
|
RE: Vaginalni i cervikalni bris 3.3.2012 13:37:36
|
|
|
|
malapufika
|
dace ti doktor terapiju samo nemoj da brines...stvarno nije strasno kad nemas bakterije..brzo ces to resiti
|
|
|
|
RE: Vaginalni i cervikalni bris 3.3.2012 13:39:31
|
|
|
|
Suncicabg
|
Hvala vam jos jednom, puno ste mi pomogle
|
|
|
|
RE: Vaginalni i cervikalni bris 3.3.2012 13:44:55
|
|
|
|
malapufika
|
IZVORNA PORUKA: daca77 Sunci, ja sam nekoliko x imala Candidu, a mm nikada...zavisi od imuniteta. A ja sam resila da u utorak uradim i bris i UZ takodje,mm nikad nema nista i evo sada se svadjamo jer nece da pije dovicin,negoduje,buni se .....i poludecu vise
|
|
|
|
RE: Vaginalni i cervikalni bris 3.3.2012 14:04:18
|
|
|
|
sandra221
|
ma sve je to ok to su sasvim prirodne pojave,poslije terapije bi trebalo biti ok,ja imam problem slican samo sto sam trudna pa je i briga veca.Ovako izgleda moj bris cerviksa u 21 nedelji trudnoce;enterococus faecalis velikiki broj bakterija,Citrobacter spp veliki broj,izolovana je i candida albicans u malom broju....dobila sam od dr daktanol i vaginalete gino-daktanol pa dali se ko od vas susretao sa ovim bakterijama a,inace ovo mi je druga beba sa prvom nisam imala nikakvih problema
|
|
|
|
RE: Vaginalni i cervikalni bris 3.3.2012 14:24:15
|
|
|
|
daca77
|
Sandra, ja sam imala i jos uvek imam raznorazne bakterije...imala sam i ove tvoje i njih sam resila vaginaletama Normogin, jer su dr konacno dosli do zakljucka da mi antibiotici ne pomazu...
|
|
|
|
RE: Vaginalni i cervikalni bris 3.3.2012 22:50:12
|
|
|
|
monini
|
sunci bas mi zao sto te snasle bestije mene je tako isto snaslo pred prvu Vto, ja 3 vrste bakterija, mm dve, ali brzo smo ih resili..tri nedelje anibiotika,ja i vaginalete Cannesten,zatim uradili kontrolni bris i sve cisto i reseno meni danas stigli brisevi,sve ok..sterilni..radili ih pre toga u decembru u Leskovcu, ali trazili da ih ponovimo opet pred kontrolu (slazem se, bakterije su nepredvidive)..ostali jos rezultati briseva mm i spermokultura..i naravno moj Cmv za dve nedelje..nadam se da ce se sve resiti kako treba
|
|
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?