SunFlower -> RE: Igračke za dete od 1 god. (15.4.2016 22:55:43)
|
Niko nije ovde dugo pisao, a bas mi trebaju ideje. Ljudi moji, moju devojcicu apsolutno nikakve moguce igracke ne interesuju. Mislim, igracke kao prave igracke za decu. Uglavnom se zabavlja nekim glupostima, da otvara i zatvara kreme, kutijice, tegle sa poklopcima to je glavno, uzme moj novcanik (fuj znam, al sta cu), pa vadi kartice, papirice, vraca, pa opet vadi...ili da joj dam neku flasicu i neke sto sitnije moguce gluposti, pa ona to redja, pa vadi...moblini naravno ali nikako neki stari, nego bas ovi novi sto mi koristimo...lap top takodje imamo dva decja, super su, ma kakvi, nju zanima samo ovaj pravi, nas... Igracaka imamo milion, svih mogucih vrsta, nijedna je ne zanima, a i sto uzme, do je minut-dva i cao... pesmice, crtani, takodje je ne inzeresuje.... Navise je interesuje da visi meni o nozi[sm=hudicek1.gif] E da voli da se pentra na tobogan, po sto puta, penjanje uopste obozava, samo se negde pentra. Ali to mi ne treba, ja hocu nesto da je zainteresuje da mogu da jedem bre ko covek. Jesu li i vasa deca ovakva? Cime se zanimaju? Ovo sa kutijama je super ideja, mislim da bi moglo da posluzi, sutra obavezno probam
|
|
|
|