Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 5.5.2011 19:00:22
|
|
|
|
Anoniman
|
U 17h idemo na slavu, ali ako druženje bude pre toga, HOĆU!
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 6.5.2011 11:06:45
|
|
|
|
Olga75
|
drugarice , ja danas idem za NS na maraton , bicu tamo do nedelje ali dolazim i sledeci vikend za baby Exit pa ako hocete da se druzimo tu sam
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 6.5.2011 11:09:15
|
|
|
|
lanajelena
|
Danas i u nedelju sam na slavama ako dogovorite za subotu dolazim
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 6.5.2011 11:20:24
|
|
|
|
Anoniman
|
Subota je i meni ok .
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 6.5.2011 11:22:14
|
|
|
|
Olga75
|
ako se dogovorite LJ i NM imaju moj tel pa ako hocete da se i ja ( sa ili bez zvercice , diskutabilno ) druzim sa vama posaljte mi SMS
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 6.5.2011 11:23:04
|
|
|
|
JMPM
|
Odlicnoooooo,hocu i ja subotu,ali da do 4 budem kuci jer posle idemo na slavu .Moze u podne ?
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 6.5.2011 11:26:16
|
|
|
|
bojanica7
|
sutra ili sledece nedelje? kapiram da pricate za sutra. moze
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 6.5.2011 11:29:13
|
|
|
|
isidora88
|
i mi smo za
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 6.5.2011 11:43:15
|
|
|
|
Anoniman
|
Ako je sad u subotu - ja mogu popodne . Vi se organizujte kad vama odgovara, a ja ću uleteti ako se budem organizovala.
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 6.5.2011 11:46:19
|
|
|
|
isidora88
|
ja ne verujem da cu moci bas popodne jer treba da idem da biram boje za krecenje meni bi najvise odogovaralo posle vikenda,nadam se da cemo se nesto dogovoriti
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 6.5.2011 11:47:19
|
|
|
|
JMPM
|
Mi cemo sutra svakako svrljati po gradu,pa ko zeli eto mogu da se ulkopim do nekih 12 da se sastanemo,da bih stigla kuci iz vec pomenutih razloga . Taman su lepo vreme najavili,pa me raduje
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 6.5.2011 11:50:22
|
|
|
|
Olga75
|
ja sam u NS sutra i prekosutra i sledeci vikend kada je baby Exit , prosle godine je pocinjao u 16 poslepodne eto to je moja satnica , s tim sto sam sutra na maratonu , onom decijem od 4,5 km i planiram da ga zavrsimo do 14
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 6.5.2011 11:57:57
|
|
|
|
Anoniman
|
Olga, eto, ako se sastanete popodne posle tvog maratona, ja bih volela da mi se javite pa da vas nađem. Poslaću ti moj br. na PP.
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 6.5.2011 12:50:37
|
|
|
|
Olga75
|
ja u NS nemam net tako da mogu samo da cekam da me neko pozove
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 6.5.2011 12:55:43
|
|
|
|
Maya21
|
evo i ja sam za druzenje popodne Olga mi smo prosle godine zavrsili u podne, mozda pola 1 sacekajte grupicu sa vodicem, tad je zanimljivije za decicu
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 6.5.2011 12:58:40
|
|
|
|
Olga75
|
joj jedva cekam sutra a najveci mi je problem stici do Popovice ko ce da ustane u 7
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 6.5.2011 13:00:36
|
|
|
|
Maya21
|
do popovice samo busom mi ustajemo u 7 i planiramo da krenemo oko pola 8 ili 8 grupica uvek krece izmedju pola 9 i 9
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 6.5.2011 15:57:58
|
|
|
|
bojanica7
|
juuu, busom s decom nikako... guzva je, ne moze da se dise... ja bih mogla oko podna ili dva, posle toga idemo kod svekijevaca. ajd na pp darazmenimo telefone
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 6.5.2011 16:15:28
|
|
|
|
Maya21
|
mi smo ok prosli prosle godine
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 6.5.2011 21:33:28
|
|
|
|
lanajelena
|
Jeste li se sta dogovorile?
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 6.5.2011 21:45:46
|
|
|
|
isidora88
|
i mene zanima
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 6.5.2011 22:33:19
|
|
|
|
Anoniman
|
Popodne, bilo koji dan, počev od sutra. Eto, pa valjda upadnem negde .
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 6.5.2011 22:34:59
|
|
|
|
New Mom
|
Samo mi šaljite sms, vreme i mesto. Mada kažu još sutra lepo, onda dva dana kiše i opet paaaad temperature (za slučaj da se ide negde van).
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 7.5.2011 0:16:04
|
|
|
|
Snelle
|
IZVORNA PORUKA: New Mom Samo mi šaljite sms, vreme i mesto. Mada kažu još sutra lepo, onda dva dana kiše i opet paaaad temperature (za slučaj da se ide negde van). A ja razmišljam o nedelji (i opet nema šetnje) Jel ti se javila osoba D?
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 7.5.2011 0:18:07
|
|
|
|
New Mom
|
Nicht. A kao, čim dođe. Tuj sam za vikend, zdrava i prava , come on. LJ zapitkuje, a i Olga je tu.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?