Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu 4.3.2010 22:57:00
|
|
|
|
Anoniman
|
Juuuuuuuuuuuhuuuuuuuuuuuuu,zene koje idu sutra kojekudaaaa neka se jaaaaaaaaveeeeeeeee
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu 4.3.2010 23:00:46
|
|
|
|
simke
|
Hocem ja,ali mi je to jaaakkooo rano
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu 4.3.2010 23:03:15
|
|
|
|
Anoniman
|
A nije rano,mi se budimo u 6 mi imamo drugi problem
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu 4.3.2010 23:16:08
|
|
|
|
simke
|
Mi u 10h doruckujemo,pa onda oko 12h spavanjac
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu 4.3.2010 23:18:57
|
|
|
|
Anoniman
|
Ahaaaaaaaaaa ,pa lepo .Mi se budimo u 6,pa spavamo jos koji put posle
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu 4.3.2010 23:20:53
|
|
|
|
simke
|
Tako da ako i idemo negde to je oko 17h
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu 4.3.2010 23:24:49
|
|
|
|
Anoniman
|
Eh,ja ne bi mogla tada jer mm dolazi sa posla u to vreme osim ako je na terenu onda dodje posle ponoci !A to se ne zna dok ne ode na posao
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu 5.3.2010 9:10:43
|
|
|
|
Anoniman
|
Nedjo, jesi primila moje sms??? Luka mi je demolirao mozak jutros, ne mogu da se druzim.
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu 5.3.2010 9:14:15
|
|
|
|
eugenija
|
Tašo
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu 5.3.2010 9:18:04
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Tasha RR Nedjo, jesi primila moje sms??? Luka mi je demolirao mozak jutros, ne mogu da se druzim. eto ko zna zasto je tako ispalo! I ruzno je vreme a i ti nemoj da se nerviras
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu 5.3.2010 9:18:50
|
|
|
|
prase
|
Žene... moram da podelim sa vama ovo... MRZIM 8. mart. Eto, izbacila sam to iz sebe, sad mogu da radim
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu 5.3.2010 9:21:38
|
|
|
|
eugenija
|
O joooooj praseee što mi je drago da te vidim
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu 5.3.2010 9:24:19
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: prase Žene... moram da podelim sa vama ovo... MRZIM 8. mart. Eto, izbacila sam to iz sebe, sad mogu da radim I ja sam ga mrzela, pa sam ga pretvorila u godisnjicu braka
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu 5.3.2010 9:40:25
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Nedja IZVORNA PORUKA: prase Žene... moram da podelim sa vama ovo... MRZIM 8. mart. Eto, izbacila sam to iz sebe, sad mogu da radim I ja sam ga mrzela, pa sam ga pretvorila u godisnjicu braka dobra fora
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu 5.3.2010 9:49:50
|
|
|
|
prase
|
IZVORNA PORUKA: eugenija O joooooj praseee što mi je drago da te vidim Eugi... osećanje je obostrano Odoh sada da radim, mada mi se spava za medalju, a kad pomislim koliko me posla tek kod kuće čeka, ni kući mi se ne ide... Jesam ustala na levi papak, al' valjda će brzo da me prođe.
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu 5.3.2010 9:52:21
|
|
|
|
prase
|
Prase je i zvanično prolupalo. Ja sam bila ubeđena da je ovo jedna od onih kafanskih tema, tek sam kasnije videla onaj nastavak "... u Novom Sadu".
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu 5.3.2010 10:06:59
|
|
|
|
*Alexx*
|
IZVORNA PORUKA: prase Prase je i zvanično prolupalo. Ja sam bila ubeđena da je ovo jedna od onih kafanskih tema, tek sam kasnije videla onaj nastavak "... u Novom Sadu". Samo vas gledam
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu 5.3.2010 10:39:55
|
|
|
|
Anoniman
|
prasence!
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu 5.3.2010 18:31:38
|
|
|
|
Lilly*
|
I, jeste li pile kafu? Jeste li me bar spomenule
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu 5.3.2010 18:35:12
|
|
|
|
Anoniman
|
Pila je svaka svojoj kuci verovatno
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu 5.3.2010 18:36:39
|
|
|
|
Lilly*
|
Posle sam videla Tashinu poruku
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu 9.3.2010 23:07:47
|
|
|
|
simke
|
Evo me Dorice Ovo vreme je poludelo,duva tajfun,nikako da otopli Kafenisacemo ne sekiraj se Samo da popusti ova zima...brrr
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu 18.3.2010 22:11:54
|
|
|
|
Anoniman
|
Aj pijemo kafu sutra prepodne.
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu 18.3.2010 22:12:51
|
|
|
|
lothroniell
|
Ajde! Gde?
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu 18.3.2010 22:14:40
|
|
|
|
Anoniman
|
Bilo gde. Ajde da ostavimo i ostale devojke da se jave, pa se dogovorimo ujutru konačno. Imaš predlog Loth? Negde u centru?
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?