lelaigor -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (22.1.2015 14:24:45)
|
IZVORNA PORUKA: Trcosava RR Lelo nemoj me plašiš, ja planiram ovu moju što više da uključim u sve!!! Što te plašim? Pa tako je. Kad joj stalno govorimo da ima 5 godina i da je velika, pa sad očekuje da je velika. [sm=smiley36.gif] IZVORNA PORUKA: choopa choops Heeeeej lelo [sm=bravo.gif] Bravo za kilograme, a barvo i zabebicu. Sad će brzo da prođe taj najteži period, a onda ćete da uživate. Joj, nadam se, baš je neki težak period. Ali, ruku na srce, nisam ni mogla da očekujem istu bebu kao prvi put. IZVORNA PORUKA: *boka* Lelo kad pre mesec dana??? Ništa me ne pitraj, ja ne verujem. Bojim se da će mi vreme brzo proleteti ovaj put da neću ni primetiti da mi je dete poraslo. [sm=smiley13.gif] Inače, kad pričate o tom izobličavanju, bila sam sva otekla u trudnoći i sećam se kakva sam bila kad sam se pogledala u ogledalo kad sam kretala u betaniju. A u betaniji se nisam ogledala nigde, pa kad sam stigla kući...Bože! Druga žena. Sva sam se bila usukala u licu...strašno, kako se žena momentalno spuva. Jedino što sam u betaniji primetila da se spuvalo jesu članci na nogama i bila sam presrećna! Joj, predivna će imena dobiti Sanjalicine šmizle! Nešto novo sa Trcom? Moram da nađem temu.
|
|
|
|