RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> U očekivanju (deteta)

Poruka

jabudic -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (22.1.2015 10:18:24)

Vala Anita ajde i tebe da se riješimo u paketu sa Trćom [sm=smiley36.gif]

*boka* -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (22.1.2015 10:31:57)

[sm=bravo.gif] Anita!

Lota -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (22.1.2015 11:15:16)

Anita, super si dogurala, sad izdrzi jos malo [sm=bravo.gif]! Tri bebe, bice to ogromna obaveza, ali jos vece zadovoljstvo... divno [sm=bravo.gif]

bubulence -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (22.1.2015 12:08:45)

Anita priblizilo se [sm=bravo.gif]. jao to ce biti posebna euforija, zamisli stizu nam tri bebe [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

serpica -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (22.1.2015 12:29:11)

Evo i mene,bila jutros kod neke dr samo upute da mi da jer je moj dr jos na bolovanju i boze dragi zena nema veze sa poslom,jedva sam dobila uput za antitela a kad sam joj pomenula infektivnu kliniku da dam krv i vidm da li sam primila vakcinu protiv malih boginja pogledala me je belo i rekla "staaa nisi prelezala boginje?" Rekla sam da jesam,ovcije,male nisam,a ona meni pa ono jedne boginje ima to su te kako kazes ovcije?[sm=zmeden.gif] *bem te doktorka bas..napisala mi uput za infektivno a na uput samo da moli za pregled a ja da kazem sta mi treba,Boze svasta,ko zna sta ce da mi kazu kad odem tamo.
Elem, Anita [sm=bravo.gif] bice to bas za tvoj rodjendan vidim ja [sm=bravo.gif]
Bubi sta radis sefe????[sm=smiley36.gif]

choopa choops -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (22.1.2015 13:04:16)

Anita odlično!!! [sm=bravo.gif]

A ovo za buku po bolnicama-užas! I to ranoo buđenje, mene je to izluđivalo. taman me uhvati san, ono vrijeme za ustajanje. Srećom u ovoj našoj bolnici nije ustajanje prije 7-7,30h, ali znam kad sam ležala u Ko i Pg koliko mi je to smetalo.

šerpice [sm=smiley3.gif] I to doktorica?

Ja sam noćas opet loše spavala. ćerka zaspala u moj krevet pa ja legla u njen. Opet sam imala probadanja dolje, bojim se da nije krenulo otvaranje [sm=zmeden.gif] Jedva čekam pregled iduće sedmice...

Chipsy -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (22.1.2015 13:10:11)

Choopa, a ostavljate maticne? I ja sam nesto razmisljala o tome, ali ne znam. Prosli put kad sam bila u bolnici pred porodjaj jedna zena je rekla da je razmisljalaisto, ali kao sta ce joj m.c. kad, ako ne daj Boze zatreba, nece imati para da plati tretman maticnim celijama[sm=zmeden.gif] Sta mislite, ima li tu logige?
Sanjalice, Anita, diivno, 2 bebe stigle i jos 3 ce uskoro [sm=smiley31.gif]
Trco, navijam, da sve prodje brzo, nisam bas u toku jel se beban okrenuo ili ce to morati rucno da rade?

choopa choops -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (22.1.2015 13:16:18)

Chipsy, ostavljamo iako mi je sad finansijksa situacija daleko od te da bi ih mogla ostavit. Ali uzećemo kredit. Moram, pisala sam tamo na temi o MĆ, svekar je umro od leukemije, njegov stric isto...da ne pričam što imamo nekoliko slučajeva raka u porodici. Nego sam se dvoumila u koju ću banku, jer imaju dvije, i obje različito uzimaju. ALi odlučila sam se, iduće sedmice idem da odradim nalaze pa da im pošaljem i potpišemo ugovor.

A što se tiče para za liječenje. Pa znaš kako mi imamo kuću. Ne daj Bože! da se nešto dogodi jednog dana, išla bi na prodaju odmah. Mad i da nemam kuću nikad ne bih razmišljala u tom pravcu, ovo mi je jedinstvena prilika, daj Bože da ih bacimo na kraju...

lelaigor -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (22.1.2015 14:24:45)

IZVORNA PORUKA: Trcosava RR

Lelo nemoj me plašiš, ja planiram ovu moju što više da uključim u sve!!!

Što te plašim? Pa tako je. Kad joj stalno govorimo da ima 5 godina i da je velika, pa sad očekuje da je velika. [sm=smiley36.gif]

IZVORNA PORUKA: choopa choops

Heeeeej lelo [sm=bravo.gif] Bravo za kilograme, a barvo i zabebicu. Sad će brzo da prođe taj najteži period, a onda ćete da uživate.

Joj, nadam se, baš je neki težak period. Ali, ruku na srce, nisam ni mogla da očekujem istu bebu kao prvi put.

IZVORNA PORUKA: *boka*

Lelo kad pre mesec dana???

Ništa me ne pitraj, ja ne verujem. Bojim se da će mi vreme brzo proleteti ovaj put da neću ni primetiti da mi je dete poraslo. [sm=smiley13.gif]

Inače, kad pričate o tom izobličavanju, bila sam sva otekla u trudnoći i sećam se kakva sam bila kad sam se pogledala u ogledalo kad sam kretala u betaniju. A u betaniji se nisam ogledala nigde, pa kad sam stigla kući...Bože! Druga žena. Sva sam se bila usukala u licu...strašno, kako se žena momentalno spuva. Jedino što sam u betaniji primetila da se spuvalo jesu članci na nogama i bila sam presrećna!

Joj, predivna će imena dobiti Sanjalicine šmizle!

Nešto novo sa Trcom? Moram da nađem temu.

choopa choops -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (22.1.2015 14:48:28)

lelo, a kako kosti? Jesi li bolje?

Eno Trca sam izvještava tamo na temi [sm=smiley36.gif]

eca89 -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (22.1.2015 15:08:38)

Cao cure moje mile, evo i mene sa pregleda. Konacno i ja na ctg i uz sam imala. Normalni otkucaji srca bebinog, a radili su mi uz nakon 4mjeseca beba ljudi ima 4500g, ja u to ne vjerujem, ma sokkkkkkkkk!!! Kao može fulati 20-300g, do pola kg, ali opet je prevelika, idem opet na ctg za 2 dana!

lelaigor -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (22.1.2015 15:59:33)

Choopo, onako. U suštini mnogo bolje, ali još uvek sam ograničena u nekim položajima.
Eco, moja Sofija je imala 4.430g. A i videlo se, imala sam stomak kao da sam minimum blizance nosila. Svuda su me pitali jel' nosim blizance.

bubulence -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (22.1.2015 16:11:32)

eco masala, velika bebana [sm=bravo.gif]. jel kod vas ide prirodan porodjaj ili cr ako su bebe krupne?
i za moju su rekli da je bas krupna ali su procenili da ce ne rodjenju imati oko 3700-3800gr, medjutim mogu i da omanu malo... E je imala 3570gr..

IZVORNA PORUKA: serpica

Bubi sta radis sefe????[sm=smiley36.gif]

evo umirem od smeha ovom sto si napisala [sm=jezicek.gif][sm=smiley36.gif][sm=jezicek.gif]

jabudic -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (22.1.2015 16:31:34)

Boko, ti si ekspert za double. Baci pogled u temi.

bubulence -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (22.1.2015 16:56:52)

opet mi se javila nasa draga sanjalica. nije izasla...
ima T, visok pritisak... juce su joj radili to ciscenje materice i grlica... crp joj je povisen- 40,8...
bas mi je zao, nikako da uziva sa svojim devojcicama...

jabudic -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (22.1.2015 17:03:21)

Jao, mukica, bas mi je zao. Ja sam mislila da je to sad sve Ok.

serpica -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (22.1.2015 17:07:56)

Bubi svakavih lekara ima,ali ja ne obracam paznju valjda znaju uput da napisu drugo mi i ne treba idem privatno kod mog dr i tu sam mirna,a kad smo kod toga do sledecg pregleda jos 20 dana [sm=smiley13.gif]
Sanjalica bas zakasala,zelim brz oporavak i da uskoro bude sa svojim devojcicama.

choopa choops -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (22.1.2015 17:08:11)

eco velika beba baš! [sm=smiley1.gif]

lelo ma dobro je kad ide na bolje! Kapiram da ne može odmah ni da se vrati u normalu...

Ih pa Sanjalici nikako da okrene na bolje [sm=smiley13.gif]

Inače kod nas javili da izgleda počinje opasno da se zahuktava ovo sa aupalom pluća i gripom. Kao šalju iz bolnica Ko i bar za PG, a gore nemaju lijekova. Jedba naša poznanica jedva su je spasili, na 10% joj pluća radila. Strava, rekla sam MM nigdje u veće kolektive da ne idu, a L kreće od ponedeljka u školu, nadam se da će stat ovo [sm=zmeden.gif]

eca89 -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (22.1.2015 17:12:23)

Djevojke, ja iskreno ne vjerujem ni da 4kg ima, pogledajte moj stomak u stomacima tamo, pa cete vidjeti, opet ne znam. Bubi, niko mi nista ne govori, jer mi je termin tek sledeci petak, idem sad u subotu na ctg, pa cemo vidjeti, ne znam nista!!!

serpica -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (22.1.2015 17:17:15)

Eco UZ moze da pogresi i to mnogo,meni su za Tomu rekli da ce da bude preko 4,5kg i jesam bila ogromna a on se odio sa 3600gr ne opterecuj se mnogo,bice sve ok.

eca89 -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (22.1.2015 17:19:12)

I ja se tome nadam Serpi, da su pogrijesili, ako mi budu predlagali CR, ne znam sta cu jer bi radije pokusala prirordno, možda stvarno nije tako velika, jer mi se ne cini moj stomak tako ogroman!

bubulence -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (22.1.2015 17:19:44)

ma da, uz zna bas mnigo da omasi.
mojoj snaji su prognozirali da je beba preko 4kg i da je jako dugacka. on se rodio mislim 51cm i tek preko 3 kg... i to su joj procenjivali u Betaniji gde imaju extra uz...
Serpi a kako jecsinak? jeli skroz proslo?
cupo kakva crna upala? virusna?

choopa choops -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (22.1.2015 17:28:54)

Ma meni ja sa L bio najveći stomak, a imala je manje nego M.
Nadam se da će ti beba bit malo manja, ali i ako bude tolika šta ima veze, neke žene rode i veliku djecu lagano [sm=smiley2.gif]

bubu, da virusna. Ne pitaj!

E što mi imamo problema sa kanalizacijom u poslednje vrijeme to nema niko. Ne znam šta se dešava, ali stalno se nešto začepi. Jeste da je stara kuća, ali evo za osam godina ništa, a sad osjednom krenulo svako malo [sm=zmeden.gif] Samo nam još fale izdaci za to...

Meni se opasno prispavalo, da hoću dočekat vijesti o Trci pa da se baČim u horizontalu [sm=smiley36.gif]

bubulence -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (22.1.2015 17:47:13)

a jel im dajes neke sirupe za imunitet? znam da smo skoro pricale (pisale) ali se ne secam sta si rekla [sm=smiley36.gif].
i meni se poslednja dva dana stalno spava, a i E mi je komirana. danas je spavala od pola dva i u pola 5 sam isla da je probudim. jos uvek sedi u bodiju , ogrnuta cebetom i stalno pita kada cu je kupati pa da ide opet da spava... valjda je takvo vreme... a ujutro krece u vrtic. sve je suoer samo ne znam kako ce se ustajati. kada je kretala u NS u vrtic pavih par dana smo propustili jer nije mogla ujutro da ustane, kasnije smo je oblacili dokje spavala pa se do vrtica nekako probudi...

serpica -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (22.1.2015 18:05:53)

Bubi hvala na pitanju dobro je sinak,sutra idemo na kontrolu...
Pisem ja posle eno ga zove me

Stranica: <<   < Prethodna stranica  83 84 [85] 86 87   Sledeća stranica >   >>