RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> U očekivanju (deteta)

Poruka

Chipsy -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (9.1.2015 0:22:48)

Joj koliki post napisah i izbaci me, sutra cu ponovo, sad moram da spavam.
Wiv, koliko si mirovala posle AC?[sm=smiley31.gif]

Chipsy -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (9.1.2015 0:26:36)

Uglavnom danas me dr iscima, te ne bi da pise longacef za esrihiju u vag. brisu, pa zvala jednog dr on kaze ne bi dao, drugi kaze dao bi, i na kraju mi napisa. Ne prima se ni meni, ali sta cu, valjda bebi nece nista da bude . U utorak AC, brrr. Ljubim vas!!

choopa choops -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (9.1.2015 0:31:22)

Chipsy a jesi čitala po netu neka druga mišljenja sta kazu za Longacef? Uf bre što ne volim to kad se doktori ne slože oko nečega...

Mada sigurno će biti sve uredu, ali samo ti fali da još i na to misliš...

Kako je malena? Javljaju li se? Kod njih je sada tamo toplo vrijeme je li?

Chipsy -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (9.1.2015 0:31:50)

Trco, meni je dr jednom prilikom rekla da joj se cini da je zeludac manji, i objasnila mi kao se to jednostavno operativno resava. Posle niko to vise nije ni pomenuo i nije bilo nista od toga. Posle sam bila u bolnici sa jednom preslatkom bebom koja nije imala deo jednjak, hranili je na stomu i bio je najnapredniji od svih. Hocu da kazem, cak i da jeste nesto, resivo je, nije kraj sveta. Ali nadam se da nije nista.

Chipsy -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (9.1.2015 0:35:51)

Choopa, oni ne misle da je stetan, nego nepotreban. Jedna zena mikrobiolog mi je rekla da nece bebi biti nista od njega, ali nema potrebe da ga ima u krvotoku. Kad sam ukucala na netu longacef u trudnoci iskocio mi je clanak Trudnica umrla posto je primila longacef u 3. mesecu trudnoce[sm=smiley29.gif]
Da, kod njoh je toplo, slavili su Bozic na 40 stepeni sa zelenim badnjakom[sm=smiley1.gif] Inace Julija je dobro, hvala sto pitas[sm=smiley31.gif]

Klarita -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (9.1.2015 0:39:15)

IZVORNA PORUKA: superm

Klarita, otkud ti u trudnickoj temi? I jos spominjes peškiric [sm=smiley36.gif]

Ja gde god vidim "usijanje" ja uskacem u temu [sm=jezicek.gif]

choopa choops -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (9.1.2015 0:42:55)

A aha, nisam ukapirala. A ovo za natpis [sm=smiley29.gif] mogu da zamislim. Pa dobro, onda bolje da uzmeš i poslije si mirna da si odradila. A jesu li ti rekli da stavljaš i neke vaginalete uporedo, tipa lactobacilus i to?

Kod nas kažu da ne mora da se leži poslije AC, a s obzirom da se sama procedura radi 3 sata vožnje odavde, opet svi dok dođu do kuće se dobro protresu [sm=smiley36.gif] Moja kuma je radila nedavno, oonda jetrva i tako...Malo odmirovale 2 dana i to ne skroz, nego u smislu nisu išle na posao.

Mogu da zamislim koliko je neobično slavit Božić na 40C [sm=smiley36.gif] Bravo za curicu dobru, ona je takav junaka da joj se divim [sm=smiley31.gif]

Sanjalica1980 -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (9.1.2015 5:33:51)

Branki draga, cestitam ti na devojcici [sm=bravo.gif] [sm=smiley27.gif]

Chipsy, saljem jedan poljubac za Jucu hrabricu :-*

Devojke moje sve vas grlim i ljubim [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

Mene probudise kontrakcije i pritisak. Sada sam popila jos jedan lekic. Sutra kod doce u 18h pa vam javljam sta je bilo.
Do tada cu malo da sredim ves i onda sebe. Taman da mi prodje vreme.

mali_mis -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (9.1.2015 6:53:42)

Jutro
Branki cestitam na devojcici [sm=smiley27.gif]
Trco, Sanjalice [sm=smiley31.gif] bice sve u redu.
UM, a tek sto je bubi lepa uzivo [sm=love.gif]

Sanjalica1980 -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (9.1.2015 6:58:55)

Dobro jutro mali mis [sm=smiley31.gif]

Nesto si uranila?

mali_mis -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (9.1.2015 7:06:31)

Probudilo me dete, ogladnelo. Pa dok sam spremila mleko, razbudila se [sm=smiley36.gif]

serpica -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (9.1.2015 7:17:32)

Dobro jutro devojke,auu sto ste nocas pisale ne mogu sve da pohvatam[sm=smiley36.gif]
Sanjalice kako si sada? Gde je Trca? A nema ni Anite..za ostale znam da spavaju jos [sm=smiley36.gif]
Meni opet muka a obzirom da je proso Bozic mogu da vam se zalim jel da? Nego cekam danasnji pregled...samo da sve bude ok da vas opet ne udavim.

eca89 -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (9.1.2015 7:48:12)

Dobro jutro djevojke, bas ste se raspisale, a joj Branki bas mi je drago za [sm=rozacrtici.gif]. Moj se muz sad ufrkao, jer je meni ovaj lik samo jednom rekao da je djevojcica i to u 20 nedelji, a mi sve spremili za curicu. Sinoc bili prijatelji, pa zezaju kao sta cemo ako bude djecak? Rek'o sta cemo, samo nek je živ i zdrav, a muz ce sobicu da prekreci, a robicu cu drugu da kupim, ali se ja nadam da je [sm=rozacrtici.gif].

serpica -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (9.1.2015 7:56:38)

eco mislim da u 20.nedelji retko kad pogrese tako da je verovatno devojcica [sm=smiley1.gif] ja cu danas nadam se da potvrdim isto[sm=smiley36.gif]

Trcosava -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (9.1.2015 7:58:15)

Eto menja!

Čipsi [sm=smiley31.gif] Mislim da je Wiki odmarala par dana, ali to kući. Ništa specijalno.

Mm i ja smo rešili da malo omekšamo onaj moj zacementirani grlić [sm=jezicek.gif]

eca89 -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (9.1.2015 8:03:45)

IZVORNA PORUKA: serpica

eco mislim da u 20.nedelji retko kad pogrese tako da je verovatno devojcica [sm=smiley1.gif]

Daj Bože, ma mene ko god vidi one babe, kao musko 100%, rek'o ljudi nije, curica je, ja vjerujem da jeste, ma mora biti[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif], nadam se da je i kod tebe[sm=smiley36.gif]

Trcosava -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (9.1.2015 8:09:36)

IZVORNA PORUKA: eca89

IZVORNA PORUKA: serpica

eco mislim da u 20.nedelji retko kad pogrese tako da je verovatno devojcica [sm=smiley1.gif]

Daj Bože, ma mene ko god vidi one babe, kao musko 100%, rek'o ljudi nije, curica je, ja vjerujem da jeste, ma mora biti[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif], nadam se da je i kod tebe[sm=smiley36.gif]

Eco to su i meni svi govorili sa Anom. A sad kad nosim kuronju, mama samo viče devojčica je, pogrešili su [sm=jezicek.gif] manis e bapskih priča

branki* -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (9.1.2015 8:13:41)

eco,ako je dr rekao,najv je tako,sto rece serpi,tad se vec sve vidi.
trco,ako ste ga razmeksavali[sm=smiley36.gif]valja se!
sanajlice,javljaj sta kaze dr.
serpi,i ti danas imas pregled?
misu,devojke hvala[sm=smiley31.gif]
nego,ja se izgleda smrzla juce ili nemam pojma sta mi je,nesto me grlo malo zeza i imam onaj slogiran osecaj u glavi i ocima,valjda ce da se zaustavi na ovome,kud bas sad da krene prehlada..a,danas treba na ctg da idem i po rezultate onih briseva...

Trcosava -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (9.1.2015 8:34:03)

Branki, ako nešto ne preduzmemo, biću opet georgina[sm=smiley29.gif] A pošto ovaj moj ima i želju i volju.. Hip hip hooraaay!!!

Čipsi, ljubim ja Jucu hrabricu i nemoj ništa da čitaš na netu [sm=smiley36.gif]

Šerpcia danas na pregled, da joj dr kaže da je sve ok pa da odahne naredne 2 nedelje hehe

Ja sam počela sve živo da zapitkujem dr jer bolje mi je da znam šta i kako nego da blejim po netu za svašta. Moje telo, moje zdravlje i imam pravo da znam! Tako i ti. Pitaj za pol na sledećem pregledu. Bivša dr nije isto htela, kao zar vam je bitno - NIJE ali hoću da znam jer moram da spemim sve. Šta bre nju briga, to je moja stvar da li želim da znam ili ne. Isto tako i ti.

a ove 'netrudnice' došle malko da ih pelcujemo. Ako ako, samo vi ama dođite. Sad kad krenemo ima da bude ohoho praznih mesta. Valja to popuniti i dizati natalitet [sm=jezicek.gif]

Sanjalica1980 -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (9.1.2015 9:47:21)

Serpi, nije lose. Pritisak mi ne pada ni posle leka ali izdrzavu do uvecer pa da vidim sa docom hocemo li u Betaniju. Mnogo toga ne valja ali pritisak mi bas smeta.

Drage moje jos malo pa kraj pa vise necu kukati [sm=smiley36.gif] Bar ne u ovoj temi [sm=smiley36.gif]

Branki javljam cim dodjem kuci.

bubulence -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (9.1.2015 9:55:26)

hellou zene moje!
sanjalice ako ne oada pritisak bolje pozovi dr... joj samo da te porodi, verujem da ti je vec jako tesko.
eco ne verujem ni ja da je u 20. nedelji dr pogresio. meni su za Emu svi govorili da je musko...
Trco samo ti budi vredna i aktivna , da vidis kada beban pojuri, ziv i zdrav u inat tim doktorima [sm=bravo.gif]. i mi smo aktivni vec dva dana, od kada pijem lekice nista mi ne fali, mogla bih na kraj sveta da odem... jedino cesto piskim....

anita -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (9.1.2015 10:04:09)

Dobro jutro drugarice
Najvise mrzim kada sam besna a jos sam u krevetu,dan nije ni poceo. Sveki me je izbacila iz takta. Ustala je pre 8 pa je kuvala kafu,pa je nesto prala od sudova,pa se setkala po sobi da mi je doslo da je zapalim. A onda joj je zvonio mob.i uzgovor za sve pre toga je bio pa odakle sam znala da ce da me zovu. A to sto ja cele noci ne spavam i sto se prevrcem po 1000 puta po krevetu nema nikakve veze.
Izvinite sto sam vas udavila....

anita -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (9.1.2015 10:09:13)

Branki [sm=bravo.gif] za [sm=rozacrtici.gif].
Devojke sve vas [sm=smiley31.gif]

Lota -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (9.1.2015 10:12:03)

Devojke, jako mi je tesko da vas sve ispratim, narocito kad se toliko raspisete [sm=smiley1.gif], ali valjda cu vremenom da vas pohvatam, jos uvek sam ovde amater, bar do dabl testa [sm=smiley1.gif].
Sanjalice, jos malo pa ces ugledati svoje bebice... uskoro ulazis u 36. nedelju, to je super.
serpice, javi se danas sa rezultatima.
Ja cekam utorak da cujem svoje srculence.

Sanjalica1980 -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (9.1.2015 10:15:35)

Bubi, ja bi volela da me prime u Betaniju i da izguram do sledece nedelje. Po meni bi tako i trebalo jer su svi rezultati losi. Meni se sve promenilo zza tri dana. Mnogo mi je tezak stomak i ledja me ubijaju. Cudo jedno.
Ako bude morao cr ranije sta da se radi. Nije me frka.

Malo da preduhitrim ostale [sm=jezicek.gif]

Anita samo cool. Cuvaj zivce [sm=smiley31.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sledeća stranica >   >>