choopa choops -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (28.1.2015 21:50:34)
|
IZVORNA PORUKA: soni Ja sam se prehladila a vene mazem..modre mi noge...sta cu Nego me stamota da upadnem ovde i onda pisem o sebi a propustila sam pola i vise vasih postova i ne mogu da se prikljucim...Nisam sebicna zelim da ispratim al sta cu...Sada cu biti aktivnija kad sam kuci Što si blesava, pa šta ima veze ako si propustila? [sm=smiley36.gif] jao ja ne mažem vene. Mada sam do sada stalno ležala, par puta mi se desilo da me baš bole, pa sam mazala rakijom ili jabukovim sirćetom za prvu pomoć. Sa čime ih mažeš? Ja sam se cimala najstrašnije par dana da mi je krenuo sluzni čep. OPet imam masu sekreta [sm=smiley13.gif] To sve zbog antibitotika. Ali dr me nije danas pogledala. Mada ja sve nešto planairam da pođem kod još jednog dr za jedno 10 dana čisto da vidim šta on ima da kaže... Ako neko jede, neka ne čita dalje, sad ću da objasnim kako izgleda sluzni čep [sm=jezicek.gif] Srculence, izgleda kao slina, ali je bijele boje ili providno - bijele, i ima sukrvice kroz to. Bude ga baš dosta...
|
|
|
|