Daca88 -> RE: Fotke sa venčanja (17.3.2010 21:37:15)
|
Smeski,mi smo na nasem vencanju imali jednog fotografa koji inace radi u zum photo.Njega je svekar pronasao,valda su se skontali na pecanju,isto drustvo...Mi smo platili album sa 130 slika 6000 din.Mislim da je to povoljno.Slike su velike,ciste,ako je potrebno odradi i fotosop,napravi onako ramove na slici...doda u programu imena,datum vencanja,ruze,srca ma sta hoces. Sa nama je proveo svo bitno vreme.Slikao je pripreme,doteravanje,clanove porodice ili goste sa kojima smo MI hteli da se slikamo,nije bezveze slikao svakoga,slikao je vencanje u Gradskoj kuci,nas kod plave fontane,vencanje u crkvi,kolce,vecericu,okretanje...ma covek je stvarno ostao do fajronta i to sve za 6000. A inace njegova zena je kamerman.Ona nas je snimala od 13h do 02h izjutra,sve bitne momente...i to smo dobili dvd snimak na dva diska spakovano u trajanje od 3 sata,tj.svaki disk po sat ipo.Platili smo 45 eura snimak,tacnije jedan sat je bio 15 eura. Neznam da li je sa nama radio povoljnije zbog pecanja[sm=jezicek.gif]sa svekrom ili je to zaista toliko.Ako hoces mogu ti dati br.da stupis u kontakt sa njim pa proveri...nista ne gubis...
|
|
|
|