|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Fotke sa venčanja
17.3.2010 13:51:56   
magnetic

IZVORNA PORUKA: Smeshkica

Pa meni treba samo da slika venchanje u opshtini...i mali foto sesh posle venchanja ispred opshtine... i to je sve.... ne pravimo svadbu nego ruchak...kod njega kutji... tako da to mozemo i mi da slikamo...

Nashla sam jednog dechka koji sam radi...on bi za 2000 slikao venchanje....i izradio album za 50 din po slici.... s tim da tje mi slike dati u malo umanjenoj velichini...  Neznam jel ta cena ok...user posted image

OK je cena.One malo vece slike sto se prave sa vencanja su svugde 60 din. za mladence,a 100 din za goste

Dunja 27.07.2010.
Visnja 23.01.2012.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 501
17.3.2010 13:55:53   
Anoniman
E onda ok... Jedino se nadam da tju ga nagovoriti da mi nakon shto izradi album...i slike za goste...da sve slike u originalnoj velichini user posted image

(odgovor članu magnetic)
  Direktna veza do poruke: 502
17.3.2010 13:59:04   
magnetic
Bilo bi super da ti da cd sa slikama,pa onda kako imas para tako pravis malo po malo.

Dunja 27.07.2010.
Visnja 23.01.2012.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 503
17.3.2010 14:01:45   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: magnetic

Bilo bi super da ti da cd sa slikama,pa onda kako imas para tako pravis malo po malo.

Pa datje mi svakako cd sa slikama...ali malo umanjene slike za net.... a od te velichine verovatno ne mogu da pravim fotografije...

Mada...ja svakako planiram da mi odmah za album izradi sve slike koje mi se svidjaju...a ostale mi ni ne trebaju...dovoljno tje biti da ih imam na kompu user posted image Uostalom...nece tu biti neznam koliko slika....jer on ne dolazi na ruchak...znachi samo u opshtini i na fontani tje nas slikati...user posted image

(odgovor članu magnetic)
  Direktna veza do poruke: 504
17.3.2010 14:05:50   
magnetic
Jel'' su Pejachki obavesteni?Da se slucajno ne izletimuser posted image

Dunja 27.07.2010.
Visnja 23.01.2012.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 505
17.3.2010 14:06:09   
Anoniman

Pa datje mi svakako cd sa slikama...ali malo umanjene slike za net.... a od te velichine verovatno ne mogu da pravim fotografije...

To sam htela da ti kažem da obratiš pažnju. Mi smo isto dobili nesređene slike, tek pre par meseci smo dobili sređene, da mogu da se izrađuju.

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 506
17.3.2010 14:06:38   
Anoniman
hehee,sad sam videla i ovu temu..pa cu da se pridruzim user posted image
eh,RR me samo iznenadjuje,nikad nije dosadno user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 507
17.3.2010 14:09:27   
Anoniman
user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 508
17.3.2010 14:09:30   
NadaR
Mi smo prije par dana dogovorili fotografa za ljeto, za djeverovu svadbu !
Uracunati fotograf i snimatelj,snimaju cijeli dan.
Uvod kod mladenaca, dolazak gostiju,ceremonije kod kuce, vjencanje crkveno,vjencanje kod maticara , onda ceremonijal u sali (torta .. itd) ,slike sa svim gostima i veselje .

Dobijamo : 4 sata snimljenog materijala na dva cd-a, album sa 150 ili 200 slika ,onih vecih,obadjenih u fotosopu, dvije velike slike mladenaca i na kraju cd sa slikama,kaze otprilike sa oko 400 snimaka !

To zadovoljstvo kosta 500 KM ili oko 250 e !user posted image

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI!

(odgovor članu magnetic)
Direktna veza do poruke: 509
17.3.2010 14:11:58   
cicko
user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu anci 81)
Direktna veza do poruke: 510
17.3.2010 14:13:16   
magnetic
Mi smo isto prosle nedelji resavali fotografa i snimatelja.Album sa 200 slika ce nas kostati 12000 din.,a snimanje 30 eura po satu na cd-u.S tim da nam daju cd sa 800 slika od kojih mi biramo minimum 200.

Dunja 27.07.2010.
Visnja 23.01.2012.

(odgovor članu NadaR)
Direktna veza do poruke: 511
17.3.2010 14:13:45   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Tasha RR

To sam htela da ti kažem da obratiš pažnju. Mi smo isto dobili nesređene slike, tek pre par meseci smo dobili sređene, da mogu da se izrađuju.

na prvom cd-u koji sam dobila bukvalno su bile  slicice,ja odlepila i kroz par dana mi dali cd sa pravim slikama...njima nije u interesu da daju u formatu za izradu jer se plase da ces na drugom mestu izradjivati slike...zato daju mali format,na taj nacin se osiguraju

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 512
17.3.2010 15:28:48   
Anoniman

Jel'''' su Pejachki obavesteni?Da se slucajno ne izletimuser posted image

Nisu...nemoj da se izletish... niko od drushtva nezna osim kumova... Ovo shto sad pravimo je za rodbinu, drushtvo tje biti obaveshteno par dana kasnije...za rodjendan mog dechka...pa tjemo onda sa njima i proslaviti... user posted image

(odgovor članu magnetic)
  Direktna veza do poruke: 513
17.3.2010 18:02:37   
Ana RR
E Smeški, da sam bliže mogla sam ti fotkati venčanje user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 514
17.3.2010 18:39:41   
Verus
Smeshki pa kad je vencanje?user posted image

Pa meni treba samo da slika venchanje u opshtini...i mali foto sesh posle venchanja ispred opshtine... i to je sve.... ne pravimo svadbu nego ruchak...kod njega kutji... tako da to mozemo i mi da slikamo...

Nashla sam jednog dechka koji sam radi...on bi za 2000 slikao venchanje....i izradio album za 50 din po slici.... s tim da tje mi slike dati u malo umanjenoj velichini...  Neznam jel ta cena ok...user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 515
17.3.2010 18:44:42   
magnetic

Jel'''''''' su Pejachki obavesteni?Da se slucajno ne izletimuser posted image

Nisu...nemoj da se izletish... niko od drushtva nezna osim kumova... Ovo shto sad pravimo je za rodbinu, drushtvo tje biti obaveshteno par dana kasnije...za rodjendan mog dechka...pa tjemo onda sa njima i proslaviti... user posted image

Uf,dobro da sam pitala.Dragan malo.malo pa svrati na kafu,mogla sam se ''''izlanuti''''.Onda pssssstttt nikom ni reciuser posted image

Dunja 27.07.2010.
Visnja 23.01.2012.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 516
17.3.2010 21:20:42   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Ana RR

E Smeški, da sam bliže mogla sam ti fotkati venčanje user posted image

Pa da znash da si mi pala na pamet.... A da pravim veliku svadbu...ozbiljno bih razmatrala opciju da te zovem da ti slikash.... user posted image

IZVORNA PORUKA: Verus RR

Smeshki pa kad je vencanje?

10. aprila  user posted image user posted image

Uf,dobro da sam pitala.Dragan malo.malo pa svrati na kafu,mogla sam se ''''''''izlanuti''''''''.Onda pssssstttt nikom ni reci

heheh...Dragan tje kao i ostalo drushtvo biti pozvan 11. aprila na "aldomash" za "kola" pa kad dodje...nece znati shta ga je snashlo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ana RR)
  Direktna veza do poruke: 517
17.3.2010 21:37:15   
Daca88
Smeski,mi smo na nasem vencanju imali jednog fotografa koji inace radi u zum photo.Njega je svekar pronasao,valda su se skontali na pecanju,isto drustvo...Mi smo platili album sa 130 slika 6000 din.Mislim da je to povoljno.Slike su velike,ciste,ako je potrebno odradi i fotosop,napravi onako ramove na slici...doda u programu imena,datum vencanja,ruze,srca ma sta hoces.
Sa nama je proveo svo bitno vreme.Slikao je pripreme,doteravanje,clanove porodice ili goste sa kojima smo MI hteli da se slikamo,nije bezveze slikao svakoga,slikao je vencanje u Gradskoj kuci,nas kod plave fontane,vencanje u crkvi,kolce,vecericu,okretanje...ma covek je stvarno ostao do fajronta i to sve za 6000.
A inace njegova zena je kamerman.Ona nas je snimala od 13h do 02h izjutra,sve bitne momente...i to smo dobili dvd snimak na dva diska spakovano u trajanje od 3 sata,tj.svaki disk po sat ipo.Platili smo 45 eura snimak,tacnije jedan sat je bio 15 eura.
Neznam da li je sa nama radio povoljnije zbog pecanjauser posted image sa svekrom ili je to zaista toliko.Ako hoces mogu ti dati br.da stupis u kontakt sa njim pa proveri...nista ne gubis...

ovom prolaznom svetu,mi smo samo osobe vise,
a jedno drugom,mi smo citav svet!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 518
17.3.2010 21:41:00   
Anoniman
Ma ja sam vetj dogovorila sa ovim dechkom...i necu sad da menjam dogovor.... Sad kako gledam...nije skupo 2000 za "ruke" i 50 din po slici u albumu...

Osim toga znam dechka od ranije...i znam kako slika...ima smisla za fotografiju...tako da mi je to bitno....user posted image Za snimanje nema potrebe... A ni za slikanje pre i posle venchanja...poshto bi ovo trebalo da bude MALO venchanje....ako uspemo da se zadrzimo na ovih 30 i neshto ljudi user posted image user posted image

(odgovor članu Daca88)
  Direktna veza do poruke: 519
18.3.2010 8:29:18   
NadaR

IZVORNA PORUKA: lenaJe

user posted image

Divnouser posted image

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 520
18.3.2010 12:51:06   
magnetic

Ma ja sam vetj dogovorila sa ovim dechkom...i necu sad da menjam dogovor.... Sad kako gledam...nije skupo 2000 za "ruke" i 50 din po slici u albumu...

Osim toga znam dechka od ranije...i znam kako slika...ima smisla za fotografiju...tako da mi je to bitno....user posted image Za snimanje nema potrebe... A ni za slikanje pre i posle venchanja...poshto bi ovo trebalo da bude MALO venchanje....ako uspemo da se zadrzimo na ovih 30 i neshto ljudi user posted image user posted image

Aha,tako smo i mi poceli.Sada ih na spisku ima 130user posted image

Dunja 27.07.2010.
Visnja 23.01.2012.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 521
18.3.2010 12:53:15   
Anoniman

A dajjjjjjjjjjj user posted image

Mi se i dalje chvrsto drzimo toga da drushtvo ne zovemo...samo mame i tate zovu svoje prijatelje...i stalno izviri po neki novi chlan "uze" porodice user posted image

(odgovor članu magnetic)
  Direktna veza do poruke: 522
18.3.2010 12:59:16   
magnetic

A dajjjjjjjjjjj user posted image

Mi se i dalje chvrsto drzimo toga da drushtvo ne zovemo...samo mame i tate zovu svoje prijatelje...i stalno izviri po neki novi chlan "uze" porodice user posted image

Najozbiljnije ti kazem.Tako su i nama stalno ''''izvirivali''''novi najblizi.Pa onda krene ono,ako zovemo ovog,nema smisla da ne zovemo onog.Onda kad ih je bilo vec 70,hajde onda cemo i drustvo i lepo da sve obavimo isti dan.Tako da ih sada ima oko 130 na spiskuuser posted image

Dunja 27.07.2010.
Visnja 23.01.2012.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 523
18.3.2010 13:14:10   
Anoniman
Auuuuu....pa mi nemamo vremena da toliko brzo prosirimo spisak.... user posted image user posted image user posted image Bar se nadam user posted image

(odgovor članu magnetic)
  Direktna veza do poruke: 524
18.3.2010 13:18:09   
magnetic

Auuuuu....pa mi nemamo vremena da toliko brzo prosirimo spisak.... user posted image user posted image user posted image Bar se nadam user posted image
user posted image user posted image Sreca tvoja.Mene su na brzaka obrlatiliuser posted image

Dunja 27.07.2010.
Visnja 23.01.2012.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 525
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Draga "NEPLANIRANA BEBO"...
Nema apsolutno ničeg slučajnog u vezi sa tobom, moja slatka bebo.
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...
Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here