Macak -> RE: Mačke (13.10.2009 1:59:02)
|
Ja imam Zlatka, prelepog zutog macora, i pametnog jer je diplomirao sa svojojm gazdaricom, mnogo je voleo knjige, mislilm da spava na njima, a s vremena na vreme i da neku pocepa ili barem zguzva. Sada zivi sa mojim roditeljima jer nisam mogla da ga dovedem sa sobom. Nazalost pravila su vrlo stroga mozda da je bio iz EU bilo bi lakse, ali ja sam bila spremna na svu papirologiju, i nema tih para koje ne bih dala da je mogao da putuje sa mnom. Ali kada sam videla da mora provesti u karantinu minimum 6meseci do godine dana u nekakvom kavezu, gde ce ga testirati na sve moguce bolesti kaoda dolazi sa Marsa a ne druge zemlje, nisam mogla to da mu priredim, i ostavila sam ga kod roditelja u Srbiji. Sada ga gledam preko kamerice, jos uvek je to moj macak, nedostaje mi puno, narocito mi je bilo tesko jer je uvek spavao sa nama u krevetu, navici se da zaspes a nema njega da prede[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley19.gif[/image]. Inace mi smo ga sterilisali, i to svima toplo preporucujem ko ima macora a zivi u stanu, tjs ne izlazi napolje. Istog momenta prestane da obelezava po stanu, i posto nema vise testosterona urin mu se mnogo manje oseca, tako da manje problema sa peskom.
|
|
|
|