Anoniman -> RE: Mačke (1.7.2011 16:58:42)
|
Mi smo imali persijsku, Boni, dobili smo je sa tim imenom i imala je par godina. Bila je nemoguca i nevaspitana, nije dala da se ceslja nikako. Uvek smo zbog toga bile potpuno izgrebane a cesro smo sa stomaka morali da joj sisamo ucebane dlake. Po stomaku nije bilo sanse da je ocesljamo. Posle smo imali Paju, avlijanera, koga smo pre tri godine morali da uspavamo [sm=smiley19.gif] Kada ga je sestra donela bio je toliko mali i spavao je samnom u ktevetu tko sto bi mi legao stomakom preko vrata i sisao resicu od uveta, kao mala beba. Cesto se ponasao kao pas i posto smo ziveli u prizemlju, cesto je izlazio. Sto znam da nije dobro, ali on je sam znao da orvori sva vrata i smugnuo bi leti preko terase. Bio je najsladji na svetu iako je jednom dosao u pola noci sav skoreo i smrdlji, uvaljao se ceu u neku njivu sa stajskim djubrivom [sm=smiley36.gif] Sad mi je smesno a tad samo sto ga nisam odrala. Bio je bukvalno kao covek, znao je tako i da sedi, kad nadjem slike stavicu vam jednom. Na momente sam mislila kad me tako pogleda, da ce nesto i da mi kaze.
|
|
|
|