Srcas_ta5577 -> RE: Bazalna temperatura - IX deo (19.7.2017 18:30:18)
|
Degu, hvala ti, i ja znam da će doći i taj dobitni baš kad treba, svakako ljeto traje, divno je krenulo obzirom da sad imamo vikendicu uz rijeku sa svojim plažom a more smo ostavili za septembar, tako da se maximalno želim uziviti u ljeto i uživati. Što kažeš kad dijete dodje, sve će se promijeniti, daće Bog :) Maslačak, znam pričala si, svaka tebi čast da si izgurala to tako. Rekla si da ste drugu bebu napravili na moru dok si još dojila prvu. A dok se doji prolaktin je itekako povišen, pa mi je od tad ostao upitnik kako ti tada prolaktin nije smetao jer je po difoltu povišen dok žena doji.. Ka sam psiholog po struci i vjerujem da si prvu bebu dobila ne samo zbog spustenog prolaktina već i zato što ti je doktor dao šta si tražila. Mnogo toga ide iz glave, jako mnogo. Na moru si bila opustena pa ti ni viši prolaktin nije smetao da ostaneš trudna, dok ti je ranije smetao jer si ga ti vidjela kao smetnju jer realno i može biti. Ali eto na moru nije bio.. Izvini ne želim biti psiholog u ovoj priči, samo kažem iz svoje struke svoje zapažanje. Zbog trudnoća za vrijeme dojenja rekla bih da smetnja prolaktina za začeće je pravilo koje ima svoje izuzetke. I to je dobro jer inače žene ne bi ostajale trudne dok doje :) meni je jako drago da su ti uspjele ove trudnoće,bogu hvala, svakoj želim trudnoću i sebi naravno, jer nas to mislim upotpunjuje :) ljubac drage moje 💖
|
|
|
|