Eglanti -> RE: Bazalna temperatura - IX deo (11.9.2016 22:00:32)
|
Zdravo svima :) ako ima jos uvek nekog ko prati temu :) Imam nedoumicu koju bih zelela da podelim sa vama. Poslednja menstruacija mi je bila 20.08. I od prvog dana merim temperaturu ujutru, bez preskakanja. Ciklusi su mi redovni, tj. Od 26-28 dana u poslednje tri godine. Od 8. Dana ciklusa sam koristila LH tracice koje su, zajedno sa temperaturom i sekretom pokazale da se ovulacija desila 12.dc, tj. 31.08. Dane smo pokrili :) Medjutim, ja 9.dpo na 10dpo zavrsavam u hitnoj ( izgleda krenuo pesak iz bubrega, nisam ni znala da imam), tamo naravno kazem da postoji mogucnost da sam trudna, ali za datum sl.menstruacije kazem sl.utorak ( ne znam zasto sam mislila da je 16. Utorak ), i oni mi izvade betu, a rezultat negativan. Ne znam kolika je vrednost jer samo pise negativno ( znam da je ispod 5). Ono sto mene saada buni je to sto sam na grafiku imala pad temperature 8.dpo,i nakon toga je opet skocila. Sumnjam da je mozda implementacija bila tad, pa da je bilo rano za betu? Ovo je doduse prvi mesec od kada pokusavamo, tako da li nije toliko krivo ako nismo uspeli, vec mi je krivo sto , u slucaju da jesam trudna, nesto se "ne pokvari" jer sam primila terapiju koja ne sme u trudnoci da se koristi. Izvinite na dugackom postu, ali bih volela da cujem neko misljenje. Hvala vam unapred
|
|
|
|