Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 5.5.2016 7:06:29
|
|
|
|
nikiteki
|
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 5.5.2016 7:20:36
|
|
|
|
vocicana
|
E jbg bas!
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 6.5.2016 7:23:06
|
|
|
|
nikiteki
|
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 7.5.2016 7:39:14
|
|
|
|
nikiteki
|
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 7.5.2016 8:01:20
|
|
|
|
vocicana
|
OPa...hm, bas je cudno, ali obecavajuce...
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 7.5.2016 8:26:58
|
|
|
|
nikiteki
|
Ne znam sta da mislim vestica jos nije stigla
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 7.5.2016 9:09:30
|
|
|
|
amelia
|
Nikiteki pa nije li rano za ako je o bila kad je obelezio graf.. Navijam jako da uopste ne dodze
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 7.5.2016 11:08:13
|
|
|
|
nikiteki
|
Meni je zadnji put bila 30 marta
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 7.5.2016 11:36:12
|
|
|
|
amelia
|
Ma vidim da ti je produzen ciklus ali ja sam mislila rano nakon o jer bi trebalo da traje faza 12-14 dana . Meni je isto zadnja bila 25 marta. Kasni mi dve nedelje ne znam da li da cekam.ili radim test. Tacna je bila ko saat od kad sam se porodila.
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 7.5.2016 11:40:17
|
|
|
|
nikiteki
|
Radi test slobodno ako ti toliko kasni, ja više i ne znam kad treba da dobijem
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 7.5.2016 11:47:42
|
|
|
|
amelia
|
Pa racunam ovih dana ako ne dodze da radim.mada sanse su male za cuvamo se ali.opet nikad se ne zna.
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 7.5.2016 11:51:56
|
|
|
|
nikiteki
|
Nikad se ne zna, ja sam se prosli put cuvala i ostala trudna
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 7.5.2016 15:45:23
|
|
|
|
vocicana
|
Ja mislim da obe uradite test, nema druge. Tvoj je niki bas cudan, ali eto raste temp, ko zna hajde da me obradujes. Amelia za tebe isto vazi, a s obzirom da si se bacila na medeni kuglof i kiflice....Boga mi,da uradis test ujutru
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 7.5.2016 15:54:36
|
|
|
|
nikiteki
|
Ja sam radila test u sredu bio je negativan. Ali ja jos ne dobijam ne znam sta se desava. Amelia obavezno uradi test ujutru
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 7.5.2016 16:05:42
|
|
|
|
vocicana
|
Jesi li razmisljala da malo pijes kontracepciju? Bar tri mseca, da to malo dovedes u red, ili Cycloprogenovu?
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 7.5.2016 16:31:34
|
|
|
|
nikiteki
|
Nisam o tome Razmišljala, pila sam ovu cycloprogenovu pre trudnoće prve ali nista.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 7.5.2016 17:01:36
|
|
|
|
vocicana
|
Posavetuj se sa endokrinologom i ginekologom, nesto te zeza oko ovulacije, bas su cudni grafovi. Znas li kako bi me obradovala sa jos jednom
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 7.5.2016 17:05:01
|
|
|
|
nikiteki
|
Ovo sam malo zastala sa merenjem vidi se kad sam bila u bolnici sa cerkom. Ako ne stigne da odradim još jedan test mozda sam poranila sa prvim.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 8.5.2016 7:33:48
|
|
|
|
nikiteki
|
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 8.5.2016 7:53:18
|
|
|
|
vocicana
|
Nista mi nije jasno
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 8.5.2016 7:58:28
|
|
|
|
nikiteki
|
Ni meni vocicana.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 8.5.2016 18:58:16
|
|
|
|
Mariya
|
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 8.5.2016 18:59:49
|
|
|
|
Mariya
|
Evo postavila sam graf ovog ciklusa i prethodnog ciklusa,da ih uporedim. Ovaj put sam T merila tj.ubeležila samo ukoliko sam se probudila između 4 i 6, da ne bi bilo prevelikih razlika,međutim vidim da i ovako graf ima dosta oscilacija u prvom ciklusu sam 10000%sigurna da je O bila 38.dc,ali ke graf nije ubeležio tad zato što baš taj dan nisam merila T u 5 nego kasnije, pa je tad verovatno već bila viša nego što ni bila u 5... A ovog meseca mislim da je O bila 37.dc. U svakom slučaju,čekam 16.5.da ne dobijem
< Poruku je uredio Mariya -- 8.5.2016 19:09:57 >
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 9.5.2016 7:20:17
|
|
|
|
nikiteki
|
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 10.5.2016 7:20:05
|
|
|
|
nikiteki
|
|
|
|
Anketa
Koje ime dati?ivancica982Koje vam je ime najlepše?Strahinja (
25%)
Nemanja (
28%)
Relja (
30%)
Bogdan (
17%)
Ukupan broj glasova: 179Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!