Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 10.3.2016 11:05:01
|
|
|
|
vonavoj
|
Dobro si ti i zatrudnela Navijam,i jako mi je drago kad se neko odluci za trece..ja zatvaram radnju
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 10.3.2016 21:09:20
|
|
|
|
Mariya
|
Znaš da sam sa H zatrudnela posle 19 meseci pokušavanja,čak sam i dobila dijagnozu sekundarni sterilitet Kod ovih produženih ciklusa je super što imaš 7-8 menstruacija,ali kad želiš da zatrudniš onda je problem što je to samo 7-8 ovulacija... Ja bih volela još jednu devojčicu,mm misli da zna da napravi dečaka pa smo rešili da probamo
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 10.3.2016 21:52:51
|
|
|
|
vonavoj
|
Hahhaha! Misli da zna! Kod vas je opysten sex,pa kad se desi! Ne mozes da planiras!
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 11.3.2016 8:54:56
|
|
|
|
Tvitica
|
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 14.3.2016 9:37:00
|
|
|
|
Tvitica
|
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 15.3.2016 8:56:15
|
|
|
|
mm30
|
Tvitice, meni se čini da ti je ovulacija bila 14. dc u nedelju, posle je usledio nagli skok temperature. Nadam se da ste bili vredni za vikend!
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 15.3.2016 9:00:26
|
|
|
|
Maraj
|
IZVORNA PORUKA: Mariya Ja bih volela još jednu devojčicu,mm misli da zna da napravi dečaka pa smo rešili da probamo Joj smesni ste sad ne znam za koga da navijam da l za tm il za tebe
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 15.3.2016 9:10:39
|
|
|
|
Mala Elena
|
Marya i ostali navijamo! Ako tvoj muz ima recept kako se pravi decak, javi mi
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 15.3.2016 18:38:46
|
|
|
|
Tvitica
|
mm30.... nije jer je danas bila 36.0, a imam duze cikluse(zadnja 2-3 su bila na 37-38 dana).... na prethodnoj strani sam stavila tabelu gdje se vidi kad mi predvidja plodne dane....tako da ce tek da uslijedi o...a ako se ciklusi ne poremete (jer znaju biti neredovni) trebalo bi da predvidjanje bude tacno....
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 16.3.2016 7:17:57
|
|
|
|
nikiteki
|
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 16.3.2016 7:38:41
|
|
|
|
vocicana
|
Znaci ovulacija je 12-13 dana, nikiteki, ja sam belezila na temp listi iz bolnice, to je bio sou do skoka temp, posle vise nije ni padala.
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 16.3.2016 7:56:58
|
|
|
|
nikiteki
|
Ja posle spontanog nisam merila i taman reko da počnem 1marta ja svako jutro zaboravim u nekoj zurbi stalno i danas konačno krenula
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 16.3.2016 8:02:03
|
|
|
|
vocicana
|
Potrudi se da se setis, uhvati kontinuitet, veoma pametna metoda za izracunavanje plodnih dana, mislim da se kao tema u gin na med fakultetu uci ovo poglavlje, svi moji doktori su mi rekli, drzim pesnice jako i navijam.
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 16.3.2016 8:05:02
|
|
|
|
nikiteki
|
Sad sam krenula necu zaboravljati
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 16.3.2016 8:40:40
|
|
|
|
Tvitica
|
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 16.3.2016 8:44:37
|
|
|
|
vocicana
|
Tvitice koliko dana ti traje ciklus, tj na koliko dobijes mecu? Malo ti je poludeograf, ili je bila ovulacija 11-tog dana ili ce biti teksutra ili prekosutra...
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 16.3.2016 9:34:33
|
|
|
|
Tvitica
|
Pisala sam negdje iznad... Neredovni su mi ciklusi, ali zadnja 2-3 su bila na 37-38 dana.... aplikacija mi predvidja o 21.3..... Prvih dana sam t mjerila u 8-9 jer stalno radim popodne,sem ako mi zamjene smjenu zbog obaveza i sl...a onda sam pocela da se budim kad i mm jer on stalno radi ujutro....tako da uglavnom u isto vrijeme mjerim.... al opet nekad sam vise otkrivena pa mi je hladno,a prije dva dana mi je bilo bas vruce pa je skocila t..... toplomjer mi je ispod jastuka,tako da ne ustajem....al eto.... Mene u sustini zanima onaj skok nakon o....a do tad pratim simptome,a ostalo mi je i par lh testova pa cu da uradim...
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 17.3.2016 8:00:35
|
|
|
|
nikiteki
|
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 17.3.2016 8:05:10
|
|
|
|
vocicana
|
Kada radis lh trakicu, radi je posle 10 h jer je nivo luteinizirajuceg hormona tada najrealniji. Vidim da je poblesavio graf, ali sam i pretpostavila da su ti dugi ciklusi. Samo nekih 48 sati nakon poz lhtrakicese bacaj u akciju. pad pa skok temp oznacava ovulaciju. Ako temp posle toga ostane visoka, 8 ivise dana, je tu. Nikiteki, zlato, samo meri.Praticu...
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 17.3.2016 8:06:33
|
|
|
|
nikiteki
|
Vocicana merim merim
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 17.3.2016 8:08:48
|
|
|
|
vocicana
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 17.3.2016 19:11:36
|
|
|
|
Mariya
|
Evo meni ke detektovao ovulaciju 40 dana, kada sam trebala da dobijem.. Hajde ako se neko razume,neka mi objasni zašto? Ja bih po simptomima rekla da k2e bila 2 dana ranije...
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 18.3.2016 7:57:12
|
|
|
|
nikiteki
|
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 18.3.2016 8:04:53
|
|
|
|
vocicana
|
Samo napred nikiceeeee
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 18.3.2016 8:07:01
|
|
|
|
nikiteki
|
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Kada je šansa da ostanem u drugom stanju n...Do ovulacije dođe kad se jajna ćelija koja je sazrevala u jajniku odvoji i započne svoj put jajovodom u matericu.
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
crna stolicadavidvuckomoj sin od 19 mjeseci vec par dana ima rijetku stolicu i crnu jeli mi moze neko reci sta treba da jede i sta da mu dajem da prestane hvala unapred1 (
87%)
111 (
13%)
Ukupan broj glasova: 67Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!