Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 16.1.2015 14:35:55
|
|
|
|
Lisa Simpson
|
Valerie ,super ti je graf, važno je da graf ima O pa će onda biti i drugih modnih detalja na njemu.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 16.1.2015 20:20:43
|
|
|
|
madre
|
valerie, nesto je rano pocela da pada UM, gde si, sta kaze BT, jesi li nahvatala ovulejsn
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 16.1.2015 22:54:55
|
|
|
|
Anoniman
|
Nisam merila 3 dana temp, U se budila po celu noc
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 16.1.2015 23:59:43
|
|
|
|
tatjan@
|
Eto i ja da se prikljucim.. nikako da docekam kraj ciklusa, PMS me drma grozomorno.. navijam devojke
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 17.1.2015 0:07:17
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Tatjana, graf je oooodlican! Nadam se da je dobitni
< Poruku je uredio Ivanka 75 -- 17.1.2015 0:13:28 >
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 17.1.2015 7:29:11
|
|
|
|
Maraj
|
Tatjan@ divan graf! Koliko ti inace traju ciklusi? Kasno ti ke bila O. Po grafu ne izgleda da ces skoro dobiti jer ti je tek 8dan nakon O
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 17.1.2015 8:32:30
|
|
|
|
Lisa Simpson
|
Opa tatjan@ ne znam kolika je temp jutros ali ovaj bi mogao da bude i trfozni
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 17.1.2015 8:34:16
|
|
|
|
Lisa Simpson
|
htedoh reći trofazni
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 17.1.2015 19:58:20
|
|
|
|
gogili75
|
da li je za vreme ovulacije povišena temp ili nakon ovulacije...
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 17.1.2015 20:38:38
|
|
|
|
Maraj
|
Kad ovulacija prodje T naglo skoči
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 18.1.2015 11:45:54
|
|
|
|
tatjan@
|
Ja imam duze cikluse, od 33-38 dana, i malo kasnije ovulacije.. mislim da nikad nisam imala O ranije od 18 dc. Posto ceo zivot imam visak kilograma, doktorka mi je objasnila da je to najverovatnije zbog toga. Ipak na srecu sve je u granicama normala i nemam nikakav poremecaj, rodila sam dvoje dece bez problema, jedino sto nam malo duze traje dok zatrudnimo.. Posle drugog porodjaja sam pila tablete za kontracepciju i od tada imam O posle 20 dc i malo krace lutealne faze, verovatno treba vremena dok se sve vrati na staro. Eto danasnji
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 19.1.2015 10:12:04
|
|
|
|
tatjan@
|
POZELENEO GRAF!
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 19.1.2015 10:45:32
|
|
|
|
Maraj
|
Divno Tatjan@
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 19.1.2015 10:54:24
|
|
|
|
Peace*
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 19.1.2015 11:19:05
|
|
|
|
Anoniman
|
Tatjana cestitam i ovde! Ja cekam da dobijem pa opet sve ispocetka
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 19.1.2015 11:25:46
|
|
|
|
Peace*
|
Nemoj to raditi. Meri. Piši, nema veze što si preskočila nekoliko dana. Možda će ti u jednom momentu trebati baš kraj ciklusa, da porediš. I to kad ti se dete budi, nemoj preskakati. Meri i piši. I meni se budio Luka u vreme kada sam merila. Nema više te teme, ali ustajala sam bar 2x u toku noći, tačno se sećam da smo pisale o tome dal ima veze ili nema.
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 19.1.2015 11:30:24
|
|
|
|
Anoniman
|
E vidis a ja citala da se mora imati bar 8 sati dna u kontinuitetu da bi graf bio tacan! Hvala! Da pocnem onda sutra ujutru opet sa merenjem? Do 31 ima vremena
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 19.1.2015 11:44:31
|
|
|
|
vonavoj
|
UM,ne zabusavaj sa merenjem..secas se mog grafa,em nisam redovno merila,em smo imali 2 puta akciju i evo Jovane..a na kraju mi je maslacak rekla i bez testa da sam MOJ GRAF
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 19.1.2015 12:01:26
|
|
|
|
tatjan@
|
Hvala vam svima :) Stvarno se nisam nadala da ce tako brzo, Sergeja smo pravili dve godine, a ovu bebu tri meseca! Jos krenuo mm danas da uplati za more, prva polovina septembra, vec smo popunili ugovor.. Nista od toga, moram da trazim juni Zato sam i radila test, ajd za svaki slucaj :D Trece dete kuku meni
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 19.1.2015 12:03:35
|
|
|
|
vonavoj
|
tatjana,cestitam~ i svaka cast na odluci za trece dete!!
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 19.1.2015 12:06:08
|
|
|
|
Peace*
|
Jeste, trebalo bi biti 8 sati sna u kontinuitetu. Ali moja logika je bila sledeća: Ako ja svaku noć ustajem, moj san i moja temp i moj graf su stalno dovoljno netačni, da konačna slika bude dovoljno tačna.
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 19.1.2015 12:37:28
|
|
|
|
Valerie
|
evo ga i moj zelenko. izvukao se sa granice ponora moracu jos malo da merim, dok se beta ne ucvrsti. ipak je crtica bledunjava
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 19.1.2015 12:38:50
|
|
|
|
Peace*
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 19.1.2015 12:40:02
|
|
|
|
Ivanka 75
|
I meni danas skočila temp, 11dpo Ja spavam oko 6h u kontinuitetu.
< Poruku je uredio Ivanka 75 -- 19.1.2015 12:42:07 >
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 19.1.2015 12:44:49
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: Peace* Jeste, trebalo bi biti 8 sati sna u kontinuitetu. Upadam kao padobranac. Ali brate mili ja ne pamtim kad sam odspavala 8 sti u kontinuitetu zadnjih (da sad ne slažem) min 15 god!!!!!
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Kako izgleda zdrava i plodna sperma?Ako u ejakulatu muškarca ima manje od deset miliona spermatozoida po mililitru sperme, to se smatra niskim brojem sperma...
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?