Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 20.2.2015 8:33:19
|
|
|
|
Anoniman
|
moj graf, grudi me ubijaju
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 20.2.2015 8:35:57
|
|
|
|
Peace*
|
Divan je! Držim fige jako!
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 20.2.2015 8:49:51
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Peace* Divan je! Držim fige jako! hvala dragaaaa , ali ja se ne nadam, videcemo.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 20.2.2015 9:29:16
|
|
|
|
Sosa Mena
|
UM ovo izgleda super. Moja t je sad na 36.5 Opasan pad.
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 20.2.2015 9:33:01
|
|
|
|
Anoniman
|
Soso i to je nesto e sad ako dodje do implatancije, ona treba da padne
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 20.2.2015 9:34:45
|
|
|
|
Sosa Mena
|
Mislim da tako treba. Da padne,a onda da nastavi da se dize. Mada meni je bila pala prosli ciklus pa nista.
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 20.2.2015 9:36:55
|
|
|
|
mamin mish
|
Jutro! Evo mog grafa od jutros Od O nista a T pocela da pada. UM divan graf jako i drzim fige.
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 20.2.2015 9:48:05
|
|
|
|
sreca_11
|
UM graf ti je za 10 Što se tiče implantacije i pada BT, ne mora kod svakoga da bude Malo pogledaj na FF trudničke grafove, i vidjet ćeš da ima raznih grafova, sa padom BT( Impl.Dip) i bez pada BT Bitno je da je temp. visoka, mada se dešava i da BT malo padne pred al opet bude trudnički graf Neka te to ne zamara, hoće li biti pada ili neće, bitno je da on na kraju pozeleni Sretno, pratim vas i navijam za svaku
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 20.2.2015 15:10:32
|
|
|
|
Lisa Simpson
|
UM ovo izgleda opasno dobro, a to što te grugldi ubijaju to još više daje za značaju. Po meni taj implantacijski dip je čista glupost ja sam ga videla na hiljadu grafova koji uopšte nusu trudni a gore stoji implantetion dip. A kad pogledaš trudničke bar ga na pola nema. Držim ti fige
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 20.2.2015 15:22:55
|
|
|
|
Anoniman
|
Hvala Srecice, hvala Lisa, hajde da vidimo sta ce biti, ovo mi je drugi put da merim bazalnu, pa ne verujem da ce pozeleniti.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 20.2.2015 17:15:20
|
|
|
|
Lisa Simpson
|
mamin michu mislim da nisi dovoljno merila, moguće je da je o i bila. Mislim da imaš temp do cd12 možda bi tumačenje bilo drugačuje.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 20.2.2015 19:30:57
|
|
|
|
Maslacak15
|
Lep graf UM. Nije to pravilo, implantacija nije uvek pracena padom temperature. Treba da ostane visoka drzim fige
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 20.2.2015 19:38:22
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Ajde da sto vise grafova pozeleni ovog proleca, da bebe budu novogodisnji poklon Ja be stavljam graf, ba pocetku ciklusa sam a temp se drzi na 36,3
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 20.2.2015 19:50:38
|
|
|
|
Lisa Simpson
|
Ooooo Maslačak nam je svratila. Ćaos Maslačak
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 20.2.2015 19:56:15
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Maslacak15 Lep graf UM. Nije to pravilo, implantacija nije uvek pracena padom temperature. Treba da ostane visoka drzim fige Maslacak Ivanka iz tvojih usta u Bozije usi
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 20.2.2015 19:59:57
|
|
|
|
Lisa Simpson
|
IZVORNA PORUKA: Lisa Simpson UM ovo izgleda opasno dobro, a to što te grugldi ubijaju to još više daje za značaju. Po meni taj implantacijski dip je čista glupost ja sam ga videla na hiljadu grafova koji uopšte nusu trudni a gore stoji implantetion dip. Htedoh reći implantation ali kad kucam sa telefona tako ti je to.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 20.2.2015 21:36:31
|
|
|
|
mamin mish
|
IZVORNA PORUKA: Lisa Simpson mamin michu mislim da nisi dovoljno merila, moguće je da je o i bila. Mislim da imaš temp do cd12 možda bi tumačenje bilo drugačuje. Lisa meni ciklusi traju 33-35 dana. Tako da je ovulacija trebala da bude oko dc. I da da sam merila bt od prvog dana bio bi bolji uvid u to sta se desavalo a i da me nije zezela temp. tri dana zbog gripe.
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 21.2.2015 7:52:29
|
|
|
|
Anoniman
|
mo pada
< Poruku je uredio Unina mama -- 21.2.2015 7:53:52 >
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 21.2.2015 9:59:05
|
|
|
|
Lisa Simpson
|
Ne pada ovo je minimalna oscilacijica. I dalje izgleda obećavajuće,
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 21.2.2015 10:04:23
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Lisa Simpson Ne pada ovo je minimalna oscilacijica. I dalje izgleda obećavajuće, a je i t sada svaki dan treba da bude veca, iliii, dokle sme da ide najnize
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 21.2.2015 10:10:23
|
|
|
|
Lisa Simpson
|
Maaa joook, pa gde će na 40 da ode do 9 meseca. ti si već na maksimumu, verovatno meriš temp kasnije oko 8? Pardon nidam dobro videla mislim da ne sme iznad 37 to je već povišena temp.
< Poruku je uredio Lisa Simpson -- 21.2.2015 10:12:37 >
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 21.2.2015 10:11:13
|
|
|
|
Anoniman
|
ne, merim je u 7 i 30 svako jutro u isto vreme.. kada meris ti? kakav ti je graf, nema ga ?
< Poruku je uredio Unina mama -- 21.2.2015 10:14:34 >
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 21.2.2015 10:14:41
|
|
|
|
Lisa Simpson
|
Pa ja to smazram kasno Što ih ranije meriš sve su manje što ih kasnije meriš sve su veće. Zato i mora svako jutp u isto vreme. ]Na mene nemoj da se ugledaš Ja patim od nesanice pa skoro nikad ne potrfem isto vreme i sve su mi tačke bele. Ali uspevam da uhvatim neki šablon. Pa ipak merim i dalje. Verij mi tvoj je graf avion za moj. Imaš na prethodnoj strani od pre nekolko dana.
< Poruku je uredio Lisa Simpson -- 21.2.2015 10:22:42 >
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 21.2.2015 10:16:46
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Lisa Simpson Pa ja to smazram kasno Što ih ranije meriš sve su manje što ih kasnije meriš sve su veće. Zato i mora svako jutp u isto vreme. beziii ne mogu ranije da se budim, sledeci mesec krecem od 7h to ce biti najranije merenje u martu
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 21.2.2015 10:24:38
|
|
|
|
Anoniman
|
znam da patis od nesanice, ali progesteron ti je super ovaj mesec, pogodila si O, tako da ja verujem da ce biti videcemo sta ce biti, po ovome da su mi cklusi na 3 dana, treba da dobijem 2.3 jos samo 9 dana
|
|
|
Anketa
Ucestalost pregleda u trudnoci?lola78Da li mislite da je dovoljno ici svaki mesec na uzv i svaki drugi mesec na ginekeoloski pregled u trudnoci?Da (
54%)
Ne (
3%)
Previse je svaki drugi mesec gin. pregled (
25%)
Premalo je svaki drugi mesec gin. pregled (
7%)
Previse je uzv svaki mesec (
10%)
Ukupan broj glasova: 127Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!