Misha i Ljisha -> RE: Razgovori mama 12/14 (chat) (4.12.2014 22:13:32)
|
uf sto ne volim kad je aktuelna tema iskustva iz decijih bolnica.[sm=smiley13.gif] Degu nadam se da ce sve biti ok. Ja sam znala da u decijoj kod nas mame spavaju na stolicama i da su nehumani uslovi[sm=smiley13.gif], uf da si samo bar ranije cituckala temu ili pitala nekog. Zelim vam da sto pre odete odatle i da budete cakum pakum zdravi.[sm=smiley31.gif] Male Elena vrtic je leglo bukvalno svih virusa[sm=jezicek.gif]. Evo ja vec drugu nedelju D dam samo dva dana u nedelji cisto da se dete malko razonodi sa drugom decom i malko da se druzi, da ne zaboravi pravila vrtica i td. Tako cu koliko god budem mogla, mada sad kad mi je mama u penziji (pre nedelju dana se penzionisala) opet ajd da kazem mogu kako hocu. Nisu oni drustveni, jos je moja D tamo i najdrustvenija, a kazu vaspitacice sa njom nikakvih problema, ucestvuje rado u aktivnostima a kad ne zeli da se igra sa drugom decom zanima se sama i sama sebi smislja igre, kaze vidi se da je navikla da se sama zanima[sm=smiley36.gif]. Moji spavaju, ja sad srucila u sebe bukvalno ove kokice sto sam iskokala. Mmmmm...moram da sakrijem tragove jer mm i D jako vole kokice, ljutice se na mene sto sam domace klipove krunila samo sebe radi[sm=smiley36.gif]. Nisam puno posejala kokicara ali ga ima dosta na svakom kukuruzu je bilo po dva klipa a na nekim cak i po tri. Jos malko pa idem da lozim vatru pa i ja u krpe. Laku noc mame
|
|
|
|