RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> U očekivanju (deteta)

Poruka

Sanjalica1980 -> RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] (2.12.2014 5:42:47)

Chipsy draga, mislim na tebe i tvoju devojcicu [sm=smiley31.gif]

Pretpostavljam da je operacija uveliko zavrsena pa kada budes mogla pisi nam.

serpica -> RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] (2.12.2014 7:04:54)

Dobro jutro drugarice evo po jedna [sm=kava.gif]
Chipsy draga,javi nam kako je proslo sve,ako vam je ovo 4 operacija za 2,5 god onda si ti pako prozivela [sm=smiley13.gif] zato i delujes tako jaka dok pises.
I sad mi je jasno zasto ides na AC ali da li ce ona da pokaze tu mutaciju gena ako je ne daj Boze ima? Saljemo ti velikiii [sm=smiley31.gif] za tebe i tvoju devojcicu.

jabudic -> RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] (2.12.2014 8:03:57)

Chipsy [sm=smiley31.gif] skidam kapu za hrabrost uprkos svemu kroz šta prolaziš!
Nadam se da je sve prošlo u najboljem redu! Ostani tako jaka!

Ja stigla u kancelariju i kuvam čaj, kafa je definitivno odsvirala svoje narednih mjeseci. Imam užasne mučnine i problem sa hranom, od svega mi je muka, samo ako pogledam. A ako ne jedem opet mi muka [sm=zmeden.gif]

Od onog slinog narandžastog alarma što objaviše kod nas juče, bijaše:"Tresla se gora, rodio se miš!" PAr jačih pljuskova i ništa strašno. Mada to važi i za danas, pa ćemo da vidimo. Vrijeme je sbvakako hronično bljaks!
Pozdrav za sve [sm=nosecka.gif][sm=smiley31.gif]

serpica -> RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] (2.12.2014 8:08:24)

jabudic ja sam imala nesnosne mucnine i povracanja svaki put,evo ti par saveta,mozda ti nesto od toga pomogne ili bar ublazi,meni jeste ali na trenutke.
-sveza sargarepa
-paradajz iz flasa ( onaj iz zimnice )
-caj od djumbira ( pijes ga pomalo,gutljaj po gutljaj,ali kuvaj onaj svez djumbir ne preradjeni )
-bademi
-dvopek
-caj od nane ( blago zasladjen )
-semenke bundeve
-bedoksin tablete mozes slobodno to je vitamin B6 ja ga jos uvek pijem

jabudic -> RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] (2.12.2014 8:11:08)

Šerpice, od svega što si navela samo mi od čaja i badema nije muka.
Mislim da ću imati 100kg. Muka mi, pa gricnem nešto da prodje, pa mi muka od tog što sam gricnula, pa grinem nešto drugo [sm=smiley36.gif]

serpica -> RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] (2.12.2014 8:17:10)

Nista mi ne pricaj u trecoj sam povracala do samog kraja uzas

Klarita -> RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] (2.12.2014 8:19:08)

IZVORNA PORUKA: jabudic

Mislim da ću imati 100kg. Muka mi, pa gricnem nešto da prodje, pa mi muka od tog što sam gricnula, pa grinem nešto drugo [sm=smiley36.gif]

Tako je to kad nosis devojcicu [sm=smiley36.gif]

branki* -> RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] (2.12.2014 8:21:07)

dobro jutro....
pijem kafu,stavila za dorucak,pa posle oko boze..ne mili mi se da pogledam kroz prozor,ne znam sta me ceka..a,kasnije moramo napolje..
chipsy,svu srecu i hrabrost do neba to zelim ,da bude uspesno.

Trcosava -> RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] (2.12.2014 8:22:26)

TRudničičičice dobro vam jutro!

Čipsi, negde sam videla da si pisala - nadam se da je prošlo ok. Javi i glavu gore, biće sve ok sa tvojom devojčicom, a i sa bebicom u trbi [sm=smiley31.gif]

Ovde kod nas je juče u jednom trenutku padala ona bela prokletinja, srećom sa sve kišom pa se nigde nije zadržalo.

IZVORNA PORUKA: lesica RR
Trco, u kojoj ulici? [sm=jezicek.gif]

[sm=jezicek.gif] a ne ne ne nije u tom kraju! To je u mom kraju bilo. U tvom kraju sam vozila bez problema (doduše uz Ruže Jovanović, ako me sećanje ne vara), pa sam okolo išla. Ali tada sam vozila automatika [sm=jezicek.gif] sećam se da sam vozila koleginicu i još jednog ortaka - premrli su [sm=jezicek.gif]

Žene kod mene juče pade sex, što je to lepoooooooooooo. Jes da me svetlana malo posle bolela, ali ja sam čvrsto rešila da ne dočekam termin, pa ću morati sad malo češće da zaskačem ovog mog, plus mi poza odpozadi neverovatno odgovara za leđa i karlicu hahahahahahahha

Trcosava -> RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] (2.12.2014 8:25:19)

IZVORNA PORUKA: Klarita

A be, nema si to veze. Barem ne kod mene. Evo obe trudnoće nemam mučninu. Prošli put mi bilo muka samo od onih vitamina što sam pila.
Moja zaova je imala teoriju da pušači nemaju mučnine, ali je Šerpica i to pobila. Volim da je zezam pa joj kažem da je svilena. [sm=jezicek.gif][sm=hudicek1.gif]

serpica -> RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] (2.12.2014 8:26:24)

Trco jel ja svilena? [sm=smiley36.gif]

serpica -> RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] (2.12.2014 8:27:20)

xaxaxaxax a ja?

soni -> RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] (2.12.2014 8:30:01)

[img]http://www4.slikomat.com/13/1202/2o1-doruca.jpg[/img]

obro jutro lepotice i zgodnice [sm=smiley1.gif]...evo kafice, pa da se spremam na posao..

Mucnine si grozne, nemam problema u trudnoci ali mala samsa stomakom problema...groznooo....

Chipsy [sm=smiley1.gif][sm=smiley31.gif]...Mislim na tvoju devojcicu...

Klarita -> RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] (2.12.2014 8:30:22)

Cutite bre, ja si jabudic ubedjujem u ono moje prorocanstvo shhhhhh...sad sve pisite brzo kako sam u pravu i jeste jeste i tako dalje, da mi se zagubi post[sm=smiley36.gif]

Trcosava -> RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] (2.12.2014 8:35:06)

IZVORNA PORUKA: serpica

Trco jel ja svilena? [sm=smiley36.gif]

Nisi ti svilena, ti si pušačica [sm=jezicek.gif]
Ljubomorna je na mene bila jer ja nikad problema sa mučninama nisam imala i onda je tražila svaki moguć izgovor zašto joj je muka. Pa je išla da kupuje i tablete protiv mučnine
Sad se idući vikend psiički spremam da mi kaže kako sam debela i ogromna i kako ne mogu u tuš kabinu da uđem. No spremne odgovore imam [sm=hudicek1.gif]

Soni kako bi ja smazala sad tu kroooofnuuuuuu lelelelelelelel

Od sinoć imam nekog pužića što sam pravila za doručak. Od 8 ih je ostao samo jedan - šmrc!

Klarita draga moja, će bidne kako si ti proročica rekla, samo ne u mom i Lesicinom slučaju. Mi smo posebna sorta, haarp šljaka u onom delu grada gde Lesi sada živi, a nekad ja živela [sm=jezicek.gif]

serpica -> RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] (2.12.2014 8:38:37)

Cutite bre, ja si jabudic ubedjujem u ono moje prorocanstvo shhhhhh...sad sve pisite brzo kako sam u pravu i jeste jeste i tako dalje, da mi se zagubi post[sm=smiley36.gif]

[sm=jezicek.gif] ajde Klarita je u parvu[sm=bravo.gif]
a meni je muka i sa musko i sa zensko samo da znate ja nisam merodavna [sm=smiley36.gif]
Trco............ pusacica [sm=jezicek.gif] bas me nasmeja

soni -> RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] (2.12.2014 8:40:34)

e jeste [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Trco ova je divna i masna u ulju....prederem se pa mi nije dobro ...

Kazu i kod nas ce sneg mozda, al tu je opet niza temperatura

Trcosava -> RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] (2.12.2014 8:45:05)

Šerpi - šta, jel nisi? [sm=jezicek.gif] I ja sam ako će ti bidne lakše [sm=smiley36.gif]

Soni nema veze, daj vamo i masno. MEne jedino želudac zaboli sad u trudnoći od pavlake sa buranijom. I jednom me od 'bureka' (pod navodnicima jer ovo ovde je sve samo ne burek, tako da nije masno)
Jao bre sad mi se jedu krofne!

I nikako da napravim ono tvoje sas cimet. Hm... Mislim da ću ja to u četvrtak. Taman tad mm ide po Anu posle vežbi, ja ću imati vremena da se akam po kuhinji. Danas opet ide kod zubara.

soni -> RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] (2.12.2014 8:47:32)

Na kontrolu ili ima popravke?? pravi dobre su, najbolje da ih peces kad su svi kuci...ostavi u frizideru pa peci...ionako s epeku 8 min

jabudic -> RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] (2.12.2014 8:51:53)

Samo ti brljaj, stize ti jedan mali Crnogorac na kucnu adresu. Ne brini, bice fin na tatu [sm=jezicek.gif]

vonavoj -> RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] (2.12.2014 9:11:37)

jutro!
chipsy,nadam se da je sve dobro proslo! Uvek mi je bilo glupo da pitam koji je problem,svaka vam cas_t! Samo napred!
Njica? Daca? Zabusavaju!

jabudic,bas volim sto si opet na forumu! Inace po klariti,imam dva decaka[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Klarita -> RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] (2.12.2014 9:11:41)

[img]http://www.cosgan.de/images/smilie/konfus/d020.gif[/img]

serpica -> RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] (2.12.2014 9:35:11)

IZVORNA PORUKA: vonavoj

jutro!
chipsy,nadam se da je sve dobro proslo! Uvek mi je bilo glupo da pitam koji je problem,svaka vam cas_t! Samo napred!
Njica? Daca? Zabusavaju!

jabudic,bas volim sto si opet na forumu! Inace po klariti,imam dva decaka[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] jao sto volem ovu vlasotinku,a ona mnogo voli decake
ja znam da nosim devojcicu i pre nego mi uz to potvrdi,ali ih volela da je Klari u pravu bar za mene[sm=smiley36.gif]

vision -> RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] (2.12.2014 9:47:10)

KOLIKO SU SAMO BEZOBRAZNI OVI STO SE JAVE SA INFORMACIJOM DA IMAJU UTROGESTAN I DA KOSTA 1000-1500 DINARA!!!!!!!!!!!!!
muka mi je vise od ove drzave.
Sutra idem da primim prvu inekciju progesterona. Utrogestana nema nigde. Ne zna se kad ce ga biti...

Trcosava -> RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] (2.12.2014 9:49:03)

Soni ima popravke... i to ihahahj - jer nam biser od zubarke rekla da do 3- godine ne treba da peremo sa pastom. A da mleko uveče nije problem - i sad imamo veliki problem. Sreća pa su mlečni i nadam se da će stalni biti bolji!

[img]http://www.cosgan.de/images/smilie/konfus/d020.gif[/img]

[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  5 6 [7] 8 9   Sledeća stranica >   >>