Chipsy -> RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] (10.12.2014 23:22:17)
|
Joj Bubi, nasmeja me sa tim snom[sm=jezicek.gif] Ja da vam javim da sam danas bila u genetskom. Ziva glupost, cekala sam od 8 do 12, da li je to normalno??? Uz trajao 10 sekundi, da se bar udube da li nekom stvarno treba AC, ma jok! Zakazali mi za 12.1. Ja jutros kad ustadoh, nema nista. Odem u wc i da pustim vodu, vidim wc solja braon!!! Bas mi je procurelo jutros, bilo je i crvene krvi, mnogo sam se uplasila. Odem ja tamo i kazem dr koji me je gledao na UZ da malo krvarim, a on kaze "pa sto ne lezis kuci, sta se setas"????? Moron[sm=zz_stomp.gif] Posle vidim dr kod koje idem privatno, ona kaze kad zavrsite dodjite da vas pregledam, i ako treba da ostanete u bolnici! Medjutim, dok sam ja sve to cekala, odem do wc-a da vidim kakva je situacija, kad tamo nista, samo jos par kapi, cedi se ono od jutros i ona mi rece da odmaram pa ako bude nesto da odem. Ne znam sta je ovo, jedan dan nista, ali bas nista , drugi dan ima. Jutros kao da se nesto izrucilo i to je to. Opet vas udavih sa velikim postom. Suncice, cestitam[sm=bravo.gif]
|
|
|
|