*boka* -> RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] (9.12.2014 11:44:55)
|
Drage [sm=nosecka.gif] dobar dan! Juce me nije bilo, radila sam do 5, posle otisli kod svekijevaca, dosli kasno i cim sam dete spremila u krevet legla sam i ja. Na kratko sam provirila samo, ali nisam imala snage da pisem. Serpi bravo za rezultate UZ [sm=bravo.gif] Kako se osecas, jel ti lose i dalje? Jesi popricala sa Dr. vezano za prehladu sta smes i sta ona savetuje? Choopsi kako si ti? Ne smem ni da zamisljam kako ti je posle te glukoze, evo meni se vec [sm=smiley11.gif] Bubi ni ja u prvoj trudnoci od negde 6. meseca nisam mogla da spavam na ledjima jer nisam mogla da disem i srce mi je lupalo. Dr.mi je rekla da kad legnem na ledja beba pritiska neki krvni sud i srce pocne da lupa (ako sam dobro zapamtila, mozda pritisne nesto drugo) Srculence, jako mi je zao zbog vase situacije, citala sam sta si dozivela od svekra pre neki dan i jedino sto imam da kazem je sram ga bilo! Odakle njemu pravo da se tebi obraca na takav nacin? Trebalo bi sa tm da popricas, on je jedini koji moze da reaguje i da postavi granice svojoj familiji. Niko ne sme tako da ti se obraca, ni muz, a kamo li svekar. Navijam da se sto pre odvojite. Bice vam sigurno veci trosak, ali gledaj na to tako kao da kupujes svoj mir.
|
|
|
|