RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> U očekivanju (deteta)

Poruka

serpica -> RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] (9.12.2014 10:02:32)

Bubi a da spavas sa podignutim ledjima? U plousedeci polozaj ako mozes?
Sanjalice mozda te boli zbog tvrde stolice?

Modessty -> RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] (9.12.2014 10:03:04)

Bubi sve ti je to zbog trudnoće [sm=smiley1.gif] I meni je tako lupalo srce kad se okrenem na leđa, a onda počeo bok da me boli jer sam sve tao na boku spavala. Pomoglo mi da se malo uspravim. Namestim jastuke pa spavam tako u nekom polusedećem položaju.

sanjalice da piješ malo Donat vodu. Možda ti bude lakše. Verovatno su se i bebe nezgodno namestile.

Šerpi znač već imamo i ime! [sm=smiley36.gif] Taj popa je opasan izgleda! [sm=smiley36.gif]

Sanjalica1980 -> RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] (9.12.2014 10:10:33)

Serpi, Modesti hvala na odgovoru [sm=smiley31.gif]

Stolica je cak mekana i pre trudnoce nije bila ovako redovna [sm=smiley36.gif]. Inace pijem Mg 2x375mg [sm=smiley1.gif]

Verovatno bebice prave dole zurku [sm=smiley36.gif]

Ja se samo zabrinem da to njima ne smeta.

choopa choops -> RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] (9.12.2014 10:39:07)

IZVORNA PORUKA: Modessty RR

Bubi sve ti je to zbog trudnoće [sm=smiley1.gif] I meni je tako lupalo srce kad se okrenem na leđa, a onda počeo bok da me boli jer sam sve tao na boku spavala. Pomoglo mi da se malo uspravim. Namestim jastuke pa spavam tako u nekom polusedećem položaju.

bubu i meni je isto ovako bilo u prvoj trudnoci. je li ti beba visočije? Ja sad bez problema legnem na leđa, evo baš me i dr sad na pregledu pitala da li mi smeta? Rekoh ne za divno čudo. E sad je li to zato što je beba još mala ili je nisko, ne znam. Ne mogu da se sjetim kad mi je u drugoj trudnoći krenulo to da ne mogu na leđa...

sanjalice ne znam stvarno...Blago to se za stolicu. Ja pijem toliko ovih vitamina i sad mi kaže da uzmem heferol, na kraju neću moći ni da idem u WC [sm=smiley13.gif] A naučila sam najmanje dva tri puta dnevno.

Sanjica26 RR -> RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] (9.12.2014 10:50:42)

Svasta sam napisala Bubi, ali me je dva puta izbacilo.
I Choopi sam poslala zagrljaj.

choopa choops -> RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] (9.12.2014 10:57:06)

Sanjice draga [sm=smiley31.gif] Znam kako ti je i mene je izbacivalo, pa sam šizila.

Neki dan sam nešto prčkala po kompu i ovdje i za sada nemam problema. Čak me ni ne izloguje :-)

srculence25 -> RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] (9.12.2014 11:06:22)

Zdravo drage [sm=nosecka.gif] nisam u toku sad cu da vas iscitam.Nego drage znate vec nasu porodicnu sitaciju od familije mm
Mi se naverovatnije do kraja decembra selimo u kiriju.

*boka* -> RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] (9.12.2014 11:44:55)

Drage [sm=nosecka.gif] dobar dan! Juce me nije bilo, radila sam do 5, posle otisli kod svekijevaca, dosli kasno i cim sam dete spremila u krevet legla sam i ja. Na kratko sam provirila samo, ali nisam imala snage da pisem.

Serpi bravo za rezultate UZ [sm=bravo.gif] Kako se osecas, jel ti lose i dalje? Jesi popricala sa Dr. vezano za prehladu sta smes i sta ona savetuje?

Choopsi kako si ti? Ne smem ni da zamisljam kako ti je posle te glukoze, evo meni se vec [sm=smiley11.gif]

Bubi ni ja u prvoj trudnoci od negde 6. meseca nisam mogla da spavam na ledjima jer nisam mogla da disem i srce mi je lupalo. Dr.mi je rekla da kad legnem na ledja beba pritiska neki krvni sud i srce pocne da lupa (ako sam dobro zapamtila, mozda pritisne nesto drugo)

Srculence, jako mi je zao zbog vase situacije, citala sam sta si dozivela od svekra pre neki dan i jedino sto imam da kazem je sram ga bilo! Odakle njemu pravo da se tebi obraca na takav nacin? Trebalo bi sa tm da popricas, on je jedini koji moze da reaguje i da postavi granice svojoj familiji. Niko ne sme tako da ti se obraca, ni muz, a kamo li svekar. Navijam da se sto pre odvojite. Bice vam sigurno veci trosak, ali gledaj na to tako kao da kupujes svoj mir.

branki* -> RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] (9.12.2014 11:49:29)

srculence,bas bzv situacija...je l toliko grozno?hocete li moci finansijski?ako mozete,samo napred.tvoj muz,tvoje dete i tvoj mir.

serpica -> RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] (9.12.2014 11:50:18)

Boko malo mi je bolje ali sam juce toliko bila uzbudjena da sam zaboravila da pitam za prehladu....
Srculence mozda je tako najbolje,sami... bar ti je mirna glava.

*boka* -> RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] (9.12.2014 11:56:23)

Ma sad kad si videla da je sa Bebicom sve u najboljem okeju, briga te za prehladu [sm=smiley36.gif]. Proci ce. U prosloj trudnoci sam dobila grip na pocetku trudnoce i nista. Jedino je duze trajalo, T sam morala da spustam tusiranjem, jer eferalgan nije pomagao i proslo je...
Inace danas kad sam odvela dete u vrtic (nije isla 7 dana, bila je bolesna) rekli su nam da vladaju boginje, vec petoro dece je zarazeno i da ocekujemo i kod Elene. E sad, ja sam sve boginje prelezala u detinjstvu, ali sam negde citala os ranije da bez obzira sto su prelezane, u prvom trimestru mogu biti opasne po plod. Da li znate nesto o tome? Ima li neka mama iskustvo sa trudnocom i detetom sa boginjama?

srculence25 -> RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] (9.12.2014 11:57:37)

Ona situacija sa svekrom to nije nista ovome doprinelo on je inace takav svakog voli da podbada.
Pogotovo sto je ova kuca gde smo mi na njegovo ime i dodje pa jos i komentarise.Tipa ja mogu u mojoj kuci da radim sta hocu i sto brani da dodje od mm
mama da kad se porodim da vidi bebu.& godina smo ziveli sa babom i dedom kao odvojeni ali nisu ni ni spaseni.svekar je stalno govorio izdrzite jos malo nisu oni vecni a ako odete u kiriju gubite pravo na kucu.
A svakako mi smo u ovu kucu bas dosta ulozili a i pitanje je hoce li prepisati kad na mm jer je to zabranjena tema za pricu.
Juce je mama od mm izjavila da nece cekati da dete napuni godinu da vidi najcekanije unuce i da ona sta god kupi ona ce to doneti kod nas,a svekar brani u stanju ce biti da nas otera.
Do toga ce doci svakako na ovaj ili onaj nacin tako da mi smo spremni tj spremamo se.Danas ce mm po poslednji put da razgovara sa njim iako su sanse jako male.
Finansijski i sad tesko guramo ali mislim da cemo izgurati nekako. Sve vas [sm=smiley31.gif]

*boka* -> RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] (9.12.2014 12:03:12)

Srculence, on vas jos i ucenjuje. Ako odete pod kiriju gubite pravo na kucu. Cccc... on je neki bas gadan tip. I moj svekar je isto zadrt i tezak covek, ali ne ide bas do tih granica. Mada mi ne zivimo sa njima, kad bismo bili tamo ko zna kakav bi bio.

anita -> RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] (9.12.2014 12:03:25)

Grrrrrr…. Izrisao mi se ceo post.

Dobar dan
Ja ustala u 10:30, verovatno bih spavala jos da moja prepametna sveki nije pedeset_ puta otvorila vrata [sm=zz_furious.gif]. U top bih je stavila

Branki hvala za torticu, jos jednom srecan divan dan I da sin am ziva I zdrava.

Ostale trudnice saljem vam veliki [sm=smiley31.gif] I poljubac.

Serpi najavili za danas popodne neki sneg.

Srculence sto kazu druge devojke mozda je i tako bolje da se iselite. Zamisli da vas istera napolje sa malom bebom. Nekako cete da se organizujete po pitanju finansija ali ce bar mirna glava da vam bude.

*boka* -> RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] (9.12.2014 12:11:03)

Eeee ja sad videh. Branki srecan ti divan daaaaan [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

branki* -> RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] (9.12.2014 12:14:58)

hvala,stomacici dragi[sm=smiley31.gif]
srculence,koji covek,zadrt[sm=smiley13.gif]boze,boze...

Kata90 -> RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] (9.12.2014 12:52:25)

Hay[sm=nosecka.gif]Branki sretan divan dan[sm=darilo.gif][sm=torta.gif]
Tek sad vidim sta sam juce pisala za glavic[sm=smiley36.gif]stvarno sam bila zbunjena,jos uvek sam pomalo,barem sam vas nasmejala[sm=jezicek.gif]......Dobra ideja sto kaze Bubi,koja bi bila voljna od vas da mi posalje broj pa da ja mogu javiti ako mi se zadesi uskoro?
Srculence......da secam se tvoje price.....tako ce biti najbolje i mi smo postanari ali nam je super ovako i iskreno mnogo se bolje i slazemo mm i ja.....jer dok smo ziveli kod mojih bas smo se stalno nesto svadjali.....ali tome je dosao kraj Hvala Bogu[sm=smiley1.gif]
Sto se tice te glukoze i ja sam morala to piti,da provere dal imam secera u krvi....dobri su mi bili rezultati.....ali to je stvarno ubitacno slatko juj kad se setim samo,jedva sam popila[sm=smiley11.gif]

choopa choops -> RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] (9.12.2014 12:59:47)

Ja nemam snage da pišem baš mi se spava, idem malo da odspavam prije posjeta...

boko ja sam pitala na temi trudnoca i ovcje boginje i u TORCH temi pa vidi ;-)

Svima [sm=smiley31.gif] odoh da hrčem [sm=smiley36.gif]

Lota -> RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] (9.12.2014 13:00:47)

serpice, svratih samo da vidim kakvi su ti rezultati. Divno, drago mi je da je sve u redu [sm=smiley1.gif]. Opusti se sad i uzivaj u trudnoci [sm=smiley1.gif]

Kata90 -> RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] (9.12.2014 13:15:54)

Zene.....stvar je resena Bubi ce biti zaduzena da javlja sve kad se zadesi[sm=smiley1.gif]

anita -> RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] (9.12.2014 15:50:33)

Serpi jesi se cula sa Dacom,kako je?

serpica -> RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] (9.12.2014 16:32:33)

IZVORNA PORUKA: anita

Serpi jesi se cula sa Dacom,kako je?

E bas smo se malopre cule,videla je bebu,jos joj nije krenulo mleko pa brine,bebica pocela da zuti malo,a ona se inace dobro oseca,nema bolove.
Rekla samo joj da je sve to normalno i da ce sve da se sredi,prenela joj pozdrave a i ona vas pozdravlja puno.

choopa choops -> RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] (9.12.2014 16:34:58)

IZVORNA PORUKA: choopa choops

Sanjice draga [sm=smiley31.gif] Znam kako ti je i mene je izbacivalo, pa sam šizila.

Neki dan sam nešto prčkala po kompu i ovdje i za sada nemam problema. Čak me ni ne izloguje :-)

Kako ovo rekoh danas, nešto mi se poremetilo i sa RR i sa internetom, sve do sad. Kakav baksuz [sm=smiley36.gif]

choopa choops -> RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] (9.12.2014 16:36:25)

Daco samo bez sekiracije, sve to dođe na svoje, naročito to mlijeko nakon CR...Biće sve super, a i žutica je normalna...

srculence25 -> RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] (9.12.2014 18:06:37)

E Branki srecan rodjus [sm=darilo.gif]
Gde ste [sm=nosecka.gif] nesto ste lenje danas [sm=smiley13.gif]a i ovo kisoviti vreme bas smara

Stranica: <<   < Prethodna stranica  29 30 [31] 32 33   Sledeća stranica >   >>