Ipokrisia -> RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] (8.12.2014 15:02:18)
|
Oblice noblice kako podnosite ovo vreme? ja bas lose reagujem na visoku vlaznost i nizak pritisak, jos se spusti neka magla uzas! Jutros tek ustala a stigla me i vrtoglavica i visok pritisak.Isto ovakvo vreme je bilo i prosli put kad mi porastao pritisak, nesto ga ne vooooleeeee moje trudnicko telo [sm=smiley1.gif] ali ljudi limun je cudo,kako sam ga popila pritisak mi spao sa 135 na 105! Videh sad da je choopa u bolnici! [sm=smiley13.gif] drz se choopa, sad smo u tom periodu pripremnom da tako kazem,ja bas cesto imam te kontrakcije, nekad budu ceo dan a nekad nista, nema pravila...uz to non stop imam osecaj da cu se upiskiti, skoro da ne mogu da hodam... Ovako, moj beban haos, jako je senzibilan sve zivo oset_i! Ja bezveze cackala neku bubuljicu na stomaku tu kod pupka, i on me odmah sutnu tacno tu [sm=smiley36.gif] i uvek tako ako se negde pocesem po stomaku istog trenutka on se javi tj uzvrati jednim boksom/sutom bas u tu tacku gde sam ja pipnula [sm=smiley36.gif] lud nacisto! A provalila sam mu i vreme spavanja kako ide, tj jasno mi je da se budi u 4 ujutru, i onda ja tako svaku noc 4 ustanem da ga malo "proset_am" po kuci i posle se vratim pa bude miran [sm=jezicek.gif] Ja cesto inace cujem neko puckanje koje dopire iz stomaka kad se beban pomera, jel cuje to jos neko ? [sm=smiley1.gif] to mi bas slatko[sm=smiley1.gif]
|
|
|
|