Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razvoj perceptivnih sposobnosti od 0-7 god 10.4.2014 17:28:58
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Mame, kada su vase bebe pocele da ostvaruju kontakt ocima? Mi smo pre 3 dana napunili 2 meseca. Ne uspevam bebcu da ulovim ni jedan pogled. Citam da bi prvi kontakt ocima trebao da bude oko mesec i po dana I koliko se bebe smeju? On sa dva meseca se samo smejulji, kada ga golicam, ili kada se narucka i naspava pa bude bas raspolozen. Ali ne reaguje na grimase i moje osmehe kako kazu neki tekstovi da bi trebalo.
|
|
RE: Razvoj perceptivnih sposobnosti od 0-7 god 15.12.2015 8:15:45
|
|
|
|
tekilica
|
Za malo starije bebe :) Za decu od godinu dana, pa nadalje, imate divne knjizice po marketima za odredjeni uzrast sa pitanjima i odgovorima. Pitanja su odlicna, povezivanja, uocavanja...svasta. Naravno, detetu je mozda tesko da bas na svako odgovori, ali oitprilike je to to.
|
|
|
|
RE: Razvoj perceptivnih sposobnosti od 0-7 god 15.12.2015 15:32:17
|
|
|
|
branki*
|
Kakve su to knjige?u kojim marketima ima?
|
|
RE: Razvoj perceptivnih sposobnosti od 0-7 god 1.1.2016 14:07:55
|
|
|
|
dddaca
|
I mene to zanima. Tekilice?
|
|
|
|
RE: Razvoj perceptivnih sposobnosti od 0-7 god 12.7.2019 6:47:34
|
|
|
|
MimaKos
|
Ne prepoznaje pretmete na slici jos uvek, ali reaguje na zvuk i razume sve sto govorimo, nema jos uvek 1,5 god ali nista osim tata mama i jos par reci ne govori..
|
|
|
|
RE: Razvoj perceptivnih sposobnosti od 0-7 god 12.7.2019 9:34:44
|
|
|
|
doramar11
|
Svako dete je prica za sebe, roditelji cesto prave poredjenja i brinu bez potrebe.
|
|
|
|
RE: Razvoj perceptivnih sposobnosti od 0-7 god 12.7.2019 10:20:11
|
|
|
|
MimaKos
|
Treba uociti problem na vreme, u svakom slucaju, dok se jos moze korigovati
|
|
|
|
RE: Razvoj perceptivnih sposobnosti od 0-7 god 12.7.2019 11:39:26
|
|
|
|
doramar11
|
Mima, danas se ide iz krajnosti u krajnost. Svakakve diganoze se postavljaju, svako drugo dete hiperaktivno ili sa poremecajem paznje.
|
|
|
|
RE: Razvoj perceptivnih sposobnosti od 0-7 god 12.7.2019 11:40:51
|
|
|
|
MimaKos
|
IZVORNA PORUKA: doramar11 Mima, danas se ide iz krajnosti u krajnost. Svakakve diganoze se postavljaju, svako drugo dete hiperaktivno ili sa poremecajem paznje. slazem se u potpunosti, ali mi je lakse kada ga neko prati, jer je na primer cerkica rano bas progovorila pa ne moze covek da ne primeti razliku.
|
|
|
|
RE: Razvoj perceptivnih sposobnosti od 0-7 god 3.3.2022 11:13:58
|
|
|
|
Kosarkas
|
Pozdrav, Jedna mama,Znam da si odavno opisivala svoje dete, jos 2011. Posto sam pretrazila i iscitala sve forume na ovu temu, opis tvoje devojcice najvise odgovara ponasanju mog decaka. Kao da sam ja pisala, i imam identicnu zabrinutost za njega, ima 13 meseci i tri nedelje. Moje pitanje je da li ste isli kod psihologa jer i ja to planiram, i da li se devojcica normalno razvila,ona je sada vec velika. Hvala na odgovoru!
|
|
|
|
RE: Razvoj perceptivnih sposobnosti od 0-7 god 30.10.2023 11:45:37
|
|
|
|
Srecko47E
|
IZVORNA PORUKA: doramar11 Svako dete je prica za sebe, roditelji cesto prave poredjenja i brinu bez potrebe. Sa ovim se moram sloziti. Cesto roditelji budu uplaseni zbog takmicenja majki,sta je cije dete,prvo uradilo i tome slicno. A vecina majki,zna da doda malo na realno stanje,pa da dete ispadne Tesla sa 6 meseci. Generalno,svaki doritelj,pogotovo majka,koja je veci deo dana sa detetom,bebom,znam i vidi neke stvari. Mene je osecaj retko kad prevario.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
Јаслице или дадиља
пеперутка16
Да ли бисте радије уписали своје дете у вртић или унајмили дадиљу?