Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razvoj perceptivnih sposobnosti od 0-7 god 10.4.2014 17:28:58
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Mame, kada su vase bebe pocele da ostvaruju kontakt ocima? Mi smo pre 3 dana napunili 2 meseca. Ne uspevam bebcu da ulovim ni jedan pogled. Citam da bi prvi kontakt ocima trebao da bude oko mesec i po dana I koliko se bebe smeju? On sa dva meseca se samo smejulji, kada ga golicam, ili kada se narucka i naspava pa bude bas raspolozen. Ali ne reaguje na grimase i moje osmehe kako kazu neki tekstovi da bi trebalo.
|
|
RE: Razvoj perceptivnih sposobnosti od 0-7 god 15.12.2015 8:15:45
|
|
|
|
tekilica
|
Za malo starije bebe :) Za decu od godinu dana, pa nadalje, imate divne knjizice po marketima za odredjeni uzrast sa pitanjima i odgovorima. Pitanja su odlicna, povezivanja, uocavanja...svasta. Naravno, detetu je mozda tesko da bas na svako odgovori, ali oitprilike je to to.
|
|
|
|
RE: Razvoj perceptivnih sposobnosti od 0-7 god 15.12.2015 15:32:17
|
|
|
|
branki*
|
Kakve su to knjige?u kojim marketima ima?
|
|
RE: Razvoj perceptivnih sposobnosti od 0-7 god 1.1.2016 14:07:55
|
|
|
|
dddaca
|
I mene to zanima. Tekilice?
|
|
|
|
RE: Razvoj perceptivnih sposobnosti od 0-7 god 12.7.2019 6:47:34
|
|
|
|
MimaKos
|
Ne prepoznaje pretmete na slici jos uvek, ali reaguje na zvuk i razume sve sto govorimo, nema jos uvek 1,5 god ali nista osim tata mama i jos par reci ne govori..
|
|
|
|
RE: Razvoj perceptivnih sposobnosti od 0-7 god 12.7.2019 9:34:44
|
|
|
|
doramar11
|
Svako dete je prica za sebe, roditelji cesto prave poredjenja i brinu bez potrebe.
|
|
|
|
RE: Razvoj perceptivnih sposobnosti od 0-7 god 12.7.2019 10:20:11
|
|
|
|
MimaKos
|
Treba uociti problem na vreme, u svakom slucaju, dok se jos moze korigovati
|
|
|
|
RE: Razvoj perceptivnih sposobnosti od 0-7 god 12.7.2019 11:39:26
|
|
|
|
doramar11
|
Mima, danas se ide iz krajnosti u krajnost. Svakakve diganoze se postavljaju, svako drugo dete hiperaktivno ili sa poremecajem paznje.
|
|
|
|
RE: Razvoj perceptivnih sposobnosti od 0-7 god 12.7.2019 11:40:51
|
|
|
|
MimaKos
|
IZVORNA PORUKA: doramar11 Mima, danas se ide iz krajnosti u krajnost. Svakakve diganoze se postavljaju, svako drugo dete hiperaktivno ili sa poremecajem paznje. slazem se u potpunosti, ali mi je lakse kada ga neko prati, jer je na primer cerkica rano bas progovorila pa ne moze covek da ne primeti razliku.
|
|
|
|
RE: Razvoj perceptivnih sposobnosti od 0-7 god 3.3.2022 11:13:58
|
|
|
|
Kosarkas
|
Pozdrav, Jedna mama,Znam da si odavno opisivala svoje dete, jos 2011. Posto sam pretrazila i iscitala sve forume na ovu temu, opis tvoje devojcice najvise odgovara ponasanju mog decaka. Kao da sam ja pisala, i imam identicnu zabrinutost za njega, ima 13 meseci i tri nedelje. Moje pitanje je da li ste isli kod psihologa jer i ja to planiram, i da li se devojcica normalno razvila,ona je sada vec velika. Hvala na odgovoru!
|
|
|
|
RE: Razvoj perceptivnih sposobnosti od 0-7 god 30.10.2023 11:45:37
|
|
|
|
Srecko47E
|
IZVORNA PORUKA: doramar11 Svako dete je prica za sebe, roditelji cesto prave poredjenja i brinu bez potrebe. Sa ovim se moram sloziti. Cesto roditelji budu uplaseni zbog takmicenja majki,sta je cije dete,prvo uradilo i tome slicno. A vecina majki,zna da doda malo na realno stanje,pa da dete ispadne Tesla sa 6 meseci. Generalno,svaki doritelj,pogotovo majka,koja je veci deo dana sa detetom,bebom,znam i vidi neke stvari. Mene je osecaj retko kad prevario.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Prirodan izbor za miran san vaših mališanaNedostatak istog može negativno uticati na fizičko i mentalno zdravlje roditelja, smanjujući njihovu sposobnost da se no...
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
Niksanela79Da li vam se svidja ime Niksa? Da (
30%)
Ne (
70%)
Ukupan broj glasova: 214Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!