jelenci -> RE: Double test II deo (4.7.2020 0:14:25)
|
Pozdrav svima! Čitam vaše komentare i rezultate, nova sam na forumu i moram da kažem da mi je zahvaljujući vama mnogo lakše! Izgleda da ću ipak spavati mirnije večeras! Prva trudnoća, 29 god, danas sam radila dabl, dr kaže uz odličan, a rezultate krvi nosim u ponedeljak... CRL 50,5mm BPD 15,5mm NT 1,5mm - 1,10MoM nosna kost 2,8mm imam 55kg (ugojila sam se 2kg od početka trudnoće) fb-hCG 3,34MoM PAPP-A 0,49MoM +NT 1:138 double test >1:50 age 1:723 trisomy <1:10000 Baš nisam očekivala ovako loše rezultate, totalno su me poremetili, iako su me drugarice unapred upozoravale da se ne stresiram previše zbog dabl testa. Po vašim komentarima sam zaključila da su godine i razlika između bete i pape najveći krivci za loš rezultat? Da li neko zna da li ima veze to što mi na rezultatima piše nasal bone unknown, iako se na ultrazvuku lepo sve videlo i dr ga je lepo izmerila... Ne znam da li ta informacija ulazi u računicu, meni je logično da ulazi, pa razmišljam da li je moguće da su propustili to da unesu, pa mi je i to uticalo na rizik... Svakako sam jako zahvalna što sam vas našla žene, javiću kako sam prošla u ponedeljak kod dr, sada bar znam kako da se postavim kada budem otišla sa ovakvim rezultatima, jedva čekam da čujem vaša a i mišljenje od dr. Laku noć i lepo sanjajte!
|
|
|
|