lelaigor -> RE: Planovi za docek/proslavu 2015. (26.11.2014 14:38:30)
|
Mi prvo proslavimo Katolički Božić, jer sam ja Mađarica (polu).Za Badnje veče, kitimo jelku i stan zajedno sa Dariom, imamo lepu večeru, kolače. Za Božić idemokod moje sestre ne ručak. Onda za NG obično zajedno sa klincima idemo kod moje sestre gde dođe još par ljudi i imamo tako kućnu žurku, uvek se odlično provedemo, nekad napijemo, deca budu na spratu pa spavaju kad dođe vreme. Ove godine za Božić ću ja još uvek biti u Betaniji ili ću baš izaći taj dan. Pošto mi je CR 22. ili 23.12. tako da ništa ni od Badnje večeri ni od Božića. Mislim slaviće, ali samo mm i Daria. Za NG, nemam pojma. Videću kako ću seoporavljati. Mislim, siggurno ne idemokod sestre na žurku, ne znam šta ću i da li spremati za jelo i tako to. Mm povezuje TV i komp ovih dana, pa kad klinci zaspu, ako se i mi ne ukomiramo, možda budemo gledali neki film. Inače, ja sam totalni ludak što se tiče praznika, i uvek se otkinem od posla, da bi sve bilo lepo, okićeno, hrane kao za vojsku, kolača, poklona. Ove godine sve to propuštam, malo mi je krivo, ali sa druge strane dobijam najlepši poklon! [sm=smiley27.gif]
|
|
|
|