Peace*
|
Nemam pp. MiLj, hihihi, zajedno ćemo da šaramo. Čekam da mi stigne Markov margarin iz Mađe sledeće nedelje, pa ću tada praviti. 100% ću probati! Inače, malo će biti off, ali hoću da poručim ovo: KLIK Takođe, pričala sam sa jednom ženicom, ona u one modlice kao za mafine pravi kao praline. Četkicom za likovno maže otopljenu čokoladu u modlu (1 sloj, pa se suši, pa drugi sloj, pa se suši, pa treći sloj, pa se suši, pa stavi punjenje, i onda opet četkicom čokoladu. Nego, kažite mi, kad topim čokoladu, jel nju samu topim u šerpi, ili se dodaje malo nečega (vode, ulja, margarina)? Nikada nisam topla čokoladu.
< Poruku je uredio Peace* -- 24.11.2014 8:43:20 >
_____________________________
Tasha Objasni im Bože, da mi se može!
|