Misha i Ljisha -> RE: Gingerbread (21.11.2014 13:07:31)
|
IZVORNA PORUKA: Peace* Našla sam na netu da testo treba da stoji u frižideru 2 sata? [sm=zmeden.gif] I kakvim bojama se to šara? kako da tražim (pretpostavljam u zdravoj hrani treba da tražim)? Ne znam. Nikada ništa sa moflama još nisam radila. Juče je Marko vadio zvezdice iz testa za kiflice, i skroz je super ispalo, smazali su ih kao blesavi. [sm=smiley36.gif] Mozes medenjake. Okacila sam ja recept u C kuhinji. Ja isto modlama pravim raznorazne oblike, a ukrasava se belancetom koje ti ostane jer ide 4 zumanca u testo. I naravno da mora testo da odstoji u frizideru, za medenjake cak preporucuju da prenoce, ali najkrace sat vremena u frizideru. Mi imamo super modlice, novogodisnju jelku, srca, cvece, zeke, mede, nemamo doduse cica glisu, imamo jos tref, list, krugove obicne, zvezde, i neke nedefinisane oblike[sm=smiley36.gif], zvono i td. D obozava modlice. A tvoji su veliki momci tvoji bas mogu sve lepo da prave. Plus mozes da se igras i sa topljenom cokoladom da umacete i svasta nesto.
|
|
|
|