Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Pitajte doktora o kašlju, upali grla, inf... 26.11.2014 18:33:24
|
|
|
|
Ringerajin doktor
|
IZVORNA PORUKA: Olga RR mozete li o reci koliko cesto se Herbiko sprej za nos moze koristiti ? Koliko puta na dan i koliko dana u kontinuitetu mucimo se sa zacepljenim nosicem vec par dana Poštovana, Herbiko sprej za nos se može koristiti tri puta na dan, po jedna doza u svaku nozdrvu. Koliko je staro dete, pošto se sprej ne preporučuje kod beba? Dr. Dragana Panić
|
|
|
|
RE: Pitajte doktora o kašlju, upali grla, inf... 26.11.2014 18:33:57
|
|
|
|
veselicaa
|
Hvala puno na odgovoru,bas mi znaci
|
|
|
|
RE: Pitajte doktora o kašlju, upali grla, inf... 26.11.2014 18:52:49
|
|
|
|
Olga75
|
hvala dr Dragana na odgovoru inace dete je staro sest godina
|
|
RE: Pitajte doktora o kašlju, upali grla, inf... 27.11.2014 17:17:12
|
|
|
|
Anarunika
|
Dr Dragana, veliko hvala na odgovoru . Svakako ću poslušati vaš savet, posebno što do sada nisam čula za te kapsule, a čini mi se da bi mogle da pomognu! Inače smo isprobavali druge preparate za imunitet ali nekih vidljivih rezultata nije bilo.
|
|
|
|
RE: Pitajte doktora o kašlju, upali grla, inf... 3.12.2014 8:03:48
|
|
|
|
Trcosava
|
Hvala doktorki na odgovoru.
|
|
RE: Pitajte doktora o kašlju, upali grla, inf... 5.12.2014 13:04:37
|
|
|
|
dijana1*
|
Moja mama se dve nedelje bukvalno gusila u kaslju. Svasta je probala i nije joj pomoglo dok nije kupila Herbiko.
|
|
RE: Pitajte doktora o kašlju, upali grla, inf... 5.12.2014 13:44:05
|
|
|
|
Anarunika
|
Evo još jednog pitanja: Starijem sinu se pojavila afta na gornjim desnima pre jedno dve nedelje. Prvo sam mu prskala Apis golu ali nije baš pomagalo, a onda smo prešli na ispiranje žalfijom. Žalfija je pomogla da afta sazri i pukne isti dan, ali je proces počeo da se ponavlja svaki dan. Do uveče se napuni , preko noći pukne pa opet...sada trenutno mu pored ispiranja žalfijom prskam aktivni kiseonik. Afta nije bolna.Šta mi vi preporučujete?
|
|
|
|
RE: Pitajte doktora o kašlju, upali grla, inf... 8.12.2014 0:31:32
|
|
|
|
dunja RR
|
Naša korisnica pita: "Moje dete ima alergiju na gluten, da li u tom slučaju može koristiti Herbiko za decu? Ima 7 godina."
|
|
RE: Pitajte doktora o kašlju, upali grla, inf... 8.12.2014 9:34:15
|
|
|
|
Peace*
|
IZVORNA PORUKA: Anarunika Evo još jednog pitanja: Starijem sinu se pojavila afta na gornjim desnima pre jedno dve nedelje. Prvo sam mu prskala Apis golu ali nije baš pomagalo, a onda smo prešli na ispiranje žalfijom. Žalfija je pomogla da afta sazri i pukne isti dan, ali je proces počeo da se ponavlja svaki dan. Do uveče se napuni , preko noći pukne pa opet...sada trenutno mu pored ispiranja žalfijom prskam aktivni kiseonik. Afta nije bolna.Šta mi vi preporučujete? Kupi Pantenol za sisanje.
|
|
RE: Pitajte doktora o kašlju, upali grla, inf... 11.12.2014 17:22:09
|
|
|
|
lesica
|
Da li herbiko sirup smeju trudnice da koriste, i kojije način primene? Hvala na odgovoru!
|
|
RE: Pitajte doktora o kašlju, upali grla, inf... 12.12.2014 16:15:19
|
|
|
|
branki*
|
da li sam lepo shvatila,postoje dva herbiko sirupa,za suvi kasalj i produktivni kasalj,je li tako?koliko dugo sme da se koristi kod male dece?
|
|
RE: Pitajte doktora o kašlju, upali grla, inf... 17.12.2014 1:43:36
|
|
|
|
marketing RR
|
Pitanja koja su nam stigla: Šta znači demulcent? Da li Herbiko može pomoći kod pušačkog kašlja? Da li se Herbiko sirupi mogu koristiti kao preventiva?
|
|
|
|
RE: Pitajte doktora o kašlju, upali grla, inf... 18.12.2014 16:20:46
|
|
|
|
Ringerajin doktor
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR Naša korisnica pita: "Moje dete ima alergiju na gluten, da li u tom slučaju može koristiti Herbiko za decu? Ima 7 godina." Poštovani, Herbiko sirupi su bez glutena, tako da su bezbedni za korišćenje kod osoba sa glutenskom enteropatijom. Vaše dete može koristiti ovaj sirup. Dr. Dragana Panić
|
|
|
|
RE: Pitajte doktora o kašlju, upali grla, inf... 18.12.2014 16:22:07
|
|
|
|
Ringerajin doktor
|
IZVORNA PORUKA: lesica RR Da li herbiko sirup smeju trudnice da koriste, i kojije način primene? Hvala na odgovoru! Poštovani, U prvom trimestru preporučuje se da se izbegavaju bilo kakvi preparati ili lekovi, osim lekova koji su vezani za pravilno formiranje i rast ploda ili ukoliko postoji neka hronična bolest. Najbolje je da se posavetujete sa svojim ginekologom o preparatima koje možete koristiti. Dr. Dragana Panić
|
|
|
|
RE: Pitajte doktora o kašlju, upali grla, inf... 18.12.2014 16:23:37
|
|
|
|
Ringerajin doktor
|
IZVORNA PORUKA: branki RR da li sam lepo shvatila,postoje dva herbiko sirupa,za suvi kasalj i produktivni kasalj,je li tako?koliko dugo sme da se koristi kod male dece? Poštovani, Herbiko sirup se koristi I za suv I za produktivan kašalj, jer je jediinstvenog sastava koji deluje na sve tipove kašlja. Postoji sirup I sa dodatkom meda koji ima blagotvorni efekat posebno za kašalj koji se pojacava noću. Sirup se koristi 5 do 7 dana, a ukoliko u tom periodu ne dođe do prestanka kaslja, potrebno je obratiti se lekaru. Dr. Dragana Panić
|
|
|
|
RE: Pitajte doktora o kašlju, upali grla, inf... 18.12.2014 16:25:45
|
|
|
|
Ringerajin doktor
|
IZVORNA PORUKA: marketing Pitanja koja su nam stigla: Šta znači demulcent? Poštovani, Demulscent – znaci da smanjuje iritaciju I upalu u usnoj duplji stvaranjem zaštitnog sloja. Dr. Dragana Panić
|
|
|
|
RE: Pitajte doktora o kašlju, upali grla, inf... 18.12.2014 16:28:21
|
|
|
|
Ringerajin doktor
|
IZVORNA PORUKA: marketing Pitanja koja su nam stigla: Da li Herbiko može pomoći kod pušačkog kašlja? Poštovani, Naravno, pušački kašalj nastaje usled konstantne iritacije sluzokože disajnih puteva duvanskim dimom. Herbiko pomaže I iskašljavanje I razređuje secret, pri čemu smanjuje iritaciju sluznice disajnih puteva. Dr. Dragana Panić
|
|
|
|
RE: Pitajte doktora o kašlju, upali grla, inf... 18.12.2014 16:29:11
|
|
|
|
Ringerajin doktor
|
IZVORNA PORUKA: marketing Pitanja koja su nam stigla: Da li se Herbiko sirupi mogu koristiti kao preventiva? Poštovani, Na kakvu prevenciju mislite? Dr. Dragana Panić
|
|
|
|
RE: Pitajte doktora o kašlju, upali grla, inf... 18.12.2014 21:52:30
|
|
|
|
branki*
|
hvala,doktorka,puno na odgovoru
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?