RE: Pitajte doktora o kašlju, upali grla, infekcijama usne duplje ... (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Porodično zdravlje

Poruka

Ringerajin doktor -> RE: Pitajte doktora o kašlju, upali grla, infekcijama usne duplje ... (26.11.2014 18:33:24)

IZVORNA PORUKA: Olga RR

mozete li o reci koliko cesto se Herbiko sprej za nos moze koristiti ? Koliko puta na dan i koliko dana u kontinuitetu
mucimo se sa zacepljenim nosicem vec par dana [sm=smiley13.gif]

Poštovana,

Herbiko sprej za nos se može koristiti tri puta na dan, po jedna doza u svaku nozdrvu.
Koliko je staro dete, pošto se sprej ne preporučuje kod beba?

Dr. Dragana Panić

veselicaa -> RE: Pitajte doktora o kašlju, upali grla, infekcijama usne duplje ... (26.11.2014 18:33:57)

Hvala puno na odgovoru,bas mi znaci [sm=smiley1.gif]

Olga75 -> RE: Pitajte doktora o kašlju, upali grla, infekcijama usne duplje ... (26.11.2014 18:52:49)

hvala dr Dragana na odgovoru
inace dete je staro sest godina

Anarunika -> RE: Pitajte doktora o kašlju, upali grla, infekcijama usne duplje ... (27.11.2014 17:17:12)

Dr Dragana, veliko hvala na odgovoru . Svakako ću poslušati vaš savet, posebno što do sada nisam čula za te kapsule, a čini mi se da bi mogle da pomognu! Inače smo isprobavali druge preparate za imunitet ali nekih vidljivih rezultata nije bilo.

Trcosava -> RE: Pitajte doktora o kašlju, upali grla, infekcijama usne duplje ... (3.12.2014 8:03:48)

Hvala doktorki na odgovoru.

dijana1* -> RE: Pitajte doktora o kašlju, upali grla, infekcijama usne duplje ... (5.12.2014 13:04:37)

Moja mama se dve nedelje bukvalno gusila u kaslju. Svasta je probala i nije joj pomoglo dok nije kupila Herbiko.

Anarunika -> RE: Pitajte doktora o kašlju, upali grla, infekcijama usne duplje ... (5.12.2014 13:44:05)

Evo još jednog pitanja: Starijem sinu se pojavila afta na gornjim desnima pre jedno dve nedelje. Prvo sam mu prskala Apis golu ali nije baš pomagalo, a onda smo prešli na ispiranje žalfijom. Žalfija je pomogla da afta sazri i pukne isti dan, ali je proces počeo da se ponavlja svaki dan. Do uveče se napuni , preko noći pukne pa opet...sada trenutno mu pored ispiranja žalfijom prskam aktivni kiseonik. Afta nije bolna.Šta mi vi preporučujete?

dunja RR -> RE: Pitajte doktora o kašlju, upali grla, infekcijama usne duplje ... (8.12.2014 0:31:32)

Naša korisnica pita:

"Moje dete ima alergiju na gluten, da li u tom slučaju može koristiti Herbiko za decu? Ima 7 godina."

Peace* -> RE: Pitajte doktora o kašlju, upali grla, infekcijama usne duplje ... (8.12.2014 9:34:15)

IZVORNA PORUKA: Anarunika

Evo još jednog pitanja: Starijem sinu se pojavila afta na gornjim desnima pre jedno dve nedelje. Prvo sam mu prskala Apis golu ali nije baš pomagalo, a onda smo prešli na ispiranje žalfijom. Žalfija je pomogla da afta sazri i pukne isti dan, ali je proces počeo da se ponavlja svaki dan. Do uveče se napuni , preko noći pukne pa opet...sada trenutno mu pored ispiranja žalfijom prskam aktivni kiseonik. Afta nije bolna.Šta mi vi preporučujete?

Kupi Pantenol za sisanje.

lesica -> RE: Pitajte doktora o kašlju, upali grla, infekcijama usne duplje ... (11.12.2014 17:22:09)

Da li herbiko sirup smeju trudnice da koriste, i kojije način primene?

Hvala na odgovoru!

branki* -> RE: Pitajte doktora o kašlju, upali grla, infekcijama usne duplje ... (12.12.2014 16:15:19)

da li sam lepo shvatila,postoje dva herbiko sirupa,za suvi kasalj i produktivni kasalj,je li tako?koliko dugo sme da se koristi kod male dece?

marketing RR -> RE: Pitajte doktora o kašlju, upali grla, infekcijama usne duplje ... (17.12.2014 1:43:36)

Pitanja koja su nam stigla:

Šta znači demulcent?

Da li Herbiko može pomoći kod pušačkog kašlja?

Da li se Herbiko sirupi mogu koristiti kao preventiva?

Ringerajin doktor -> RE: Pitajte doktora o kašlju, upali grla, infekcijama usne duplje ... (18.12.2014 16:20:46)

IZVORNA PORUKA: dunja RR

Naša korisnica pita:

"Moje dete ima alergiju na gluten, da li u tom slučaju može koristiti Herbiko za decu? Ima 7 godina."

Poštovani,

Herbiko sirupi su bez glutena, tako da su bezbedni za korišćenje kod osoba sa glutenskom enteropatijom.
Vaše dete može koristiti ovaj sirup.

Dr. Dragana Panić

Ringerajin doktor -> RE: Pitajte doktora o kašlju, upali grla, infekcijama usne duplje ... (18.12.2014 16:22:07)

IZVORNA PORUKA: lesica RR

Da li herbiko sirup smeju trudnice da koriste, i kojije način primene?

Hvala na odgovoru!

Poštovani,

U prvom trimestru preporučuje se da se izbegavaju bilo kakvi preparati ili lekovi, osim lekova koji su vezani za pravilno formiranje i rast ploda ili ukoliko postoji neka hronična bolest.
Najbolje je da se posavetujete sa svojim ginekologom o preparatima koje možete koristiti.

Dr. Dragana Panić

Ringerajin doktor -> RE: Pitajte doktora o kašlju, upali grla, infekcijama usne duplje ... (18.12.2014 16:23:37)

IZVORNA PORUKA: branki RR

da li sam lepo shvatila,postoje dva herbiko sirupa,za suvi kasalj i produktivni kasalj,je li tako?koliko dugo sme da se koristi kod male dece?

Poštovani,

Herbiko sirup se koristi I za suv I za produktivan kašalj, jer je jediinstvenog sastava koji deluje na sve tipove kašlja. Postoji sirup I sa dodatkom meda koji ima blagotvorni efekat posebno za kašalj koji se pojacava noću.
Sirup se koristi 5 do 7 dana, a ukoliko u tom periodu ne dođe do prestanka kaslja, potrebno je obratiti se lekaru.

Dr. Dragana Panić

Ringerajin doktor -> RE: Pitajte doktora o kašlju, upali grla, infekcijama usne duplje ... (18.12.2014 16:25:45)

IZVORNA PORUKA: marketing

Šta znači demulcent?

Poštovani,

Demulscent – znaci da smanjuje iritaciju I upalu u usnoj duplji stvaranjem zaštitnog sloja.

Dr. Dragana Panić

Ringerajin doktor -> RE: Pitajte doktora o kašlju, upali grla, infekcijama usne duplje ... (18.12.2014 16:28:21)

Da li Herbiko može pomoći kod pušačkog kašlja?

Poštovani,

Naravno, pušački kašalj nastaje usled konstantne iritacije sluzokože disajnih puteva duvanskim dimom. Herbiko pomaže I iskašljavanje I razređuje secret, pri čemu smanjuje iritaciju sluznice disajnih puteva.

Dr. Dragana Panić

Ringerajin doktor -> RE: Pitajte doktora o kašlju, upali grla, infekcijama usne duplje ... (18.12.2014 16:29:11)

Da li se Herbiko sirupi mogu koristiti kao preventiva?

Poštovani,

Na kakvu prevenciju mislite?

Dr. Dragana Panić

branki* -> RE: Pitajte doktora o kašlju, upali grla, infekcijama usne duplje ... (18.12.2014 21:52:30)

hvala,doktorka,puno na odgovoru[sm=smiley1.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]