Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnicko i porodiljsko bolovanje 18.2.2015 12:31:05
|
|
|
|
vonavoj
|
IZVORNA PORUKA: adulence Opet ja sa pitanjima,da li postoji mogucnost uplate doprinosa ako je firma u blokadi?! Nema sanse!
|
|
|
|
RE: Trudnicko i porodiljsko bolovanje 18.2.2015 13:00:17
|
|
|
|
vonavoj
|
Zvala sam firmu da vidim da li im je stiglo resenje,kaze jeste..a meni ladno nije
|
|
|
|
RE: Trudnicko i porodiljsko bolovanje 18.2.2015 15:01:52
|
|
|
|
bojanka
|
Znate zasto nema uplata i zasto ne odgovaraju na mail. Citam na drugom forumu, zena isla u rfzo direktno i covek joj rekao iskreno, uplate su blokirane zbog tog novog sistema obracuna od 1.feb a kad ce pojma nemaju, kao u fazonu bice ne nervirajte se,. Jedino sto moze da se uradi je da se zivka svaki dan i pita kad ce. Ali mislim da oni u stvari nemaju para ili nesto slicno i tako prolongiraju. Tako da ne nervirajte se, para nema, bice ih ali kad, mozda tek pocetkom proleca jer Srbija :)
|
|
|
|
RE: Trudnicko i porodiljsko bolovanje 18.2.2015 15:08:30
|
|
|
|
wivern
|
Sjajno, bice uplata ne brinite kad vam dete krene u srednju skolu. I to ce biti taman da kupi zvaku.
|
|
RE: Trudnicko i porodiljsko bolovanje 18.2.2015 16:35:01
|
|
|
|
bojanka
|
Ali bitno da kad ti kasnis drzavi za uplatu poreza ili bilo sta ide kamata. U normalnoj zemlji bi za kasnjenje mi isto dobili kamatu.
|
|
|
|
RE: Trudnicko i porodiljsko bolovanje 19.2.2015 14:25:14
|
|
|
|
branki*
|
covece,jos nema trudnickog...do sad je bilo oko 12. u mesecu,a gle sad koji je datum mislim,stvarno
|
|
RE: Trudnicko i porodiljsko bolovanje 19.2.2015 15:04:43
|
|
|
|
wivern
|
Branki ja cu odlepiti vise. Vidim da cu cekati godinu dana da bi mi isplatili pare. Meni jos nije legao jul, avgust i septembar. Sledece nedelje cu da odem u rfzo sa dokazom o predatim papirima da vidim sta ce licno da me slazu.
|
|
RE: Trudnicko i porodiljsko bolovanje 19.2.2015 15:08:51
|
|
|
|
branki*
|
stvarno,bre,nisu normalni vise!pa,kako misle da neko zivi.od vazduha!suluda drzava totalno.necu ni da je nazivam vise drzavom,seoska komuna je bolje organizovana! sramota
|
|
RE: Trudnicko i porodiljsko bolovanje 19.2.2015 15:40:23
|
|
|
|
daca77
|
Uh...vi se bas napatiste sa tim uplatama...ovi moji, kuc kuc u drvo, redovno mi uplacuju svakog 1.u mesecu.
|
|
|
|
RE: Trudnicko i porodiljsko bolovanje 19.2.2015 15:48:31
|
|
|
|
dunja RR
|
Ja vidim sve uplate kada firmi refundiraju porodiljsko, i svakog meseca je upata par dana kasnije. Što kaže Branki, ranije je bilo oko 10., a prošli mesec su isplatili novembar, 21.1., Za decembar bi trebalo ovh dana znači, verujem da će sledeće nedelje, jer kažem, svakog meseca pomeraju za par dana.
|
|
RE: Trudnicko i porodiljsko bolovanje 19.2.2015 17:27:24
|
|
|
|
bubulence
|
krenuli su sa isplatama, meni je danas uplaceno, malo pre mi je javila knjigovodja. sutra ce mi prebaciti na racun
|
|
|
|
RE: Trudnicko i porodiljsko bolovanje 19.2.2015 20:04:18
|
|
|
|
Kata90
|
nije valjda,i ja cekam da mi jave........
|
|
RE: Trudnicko i porodiljsko bolovanje 19.2.2015 21:14:44
|
|
|
|
jess021
|
IZVORNA PORUKA: vonavoj IZVORNA PORUKA: adulence Opet ja sa pitanjima,da li postoji mogucnost uplate doprinosa ako je firma u blokadi?! Nema sanse! Moguce je ako firma ima duznika koji su voljni da umesto firmi uplate na doprinose, pa se napravi neki ugovor tipa cesije.
|
|
RE: Trudnicko i porodiljsko bolovanje 20.2.2015 11:04:22
|
|
|
|
bubulence
|
Zvala me je knjigovodja opet, greska, nije mi uplaceno trudnicko nego porodiljsko za koleginicu. Pa sam zvala fond i kszu da je otklonjen kvar na sistemu koji obracunava porodiljsko i to su krenuli da isplacuju a trudnicko se nadaju da ce biti pocetkom sledece nedelje... Ako lazu oni lazem i ja :-)
|
|
|
|
RE: Trudnicko i porodiljsko bolovanje 20.2.2015 11:43:35
|
|
|
|
wivern
|
Znaci lazes Bubi..lazes
|
|
RE: Trudnicko i porodiljsko bolovanje 20.2.2015 12:07:38
|
|
|
|
branki*
|
covece,ovo je luda kuca!nemam volje ni da se nerviram vise..isti djavo.osudjen si na cekanje kao da je milostinja.
|
|
RE: Trudnicko i porodiljsko bolovanje 20.2.2015 12:33:54
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: wivern Znaci lazes Bubi..lazes Hihihihi verovatno
|
|
|
|
RE: Trudnicko i porodiljsko bolovanje 20.2.2015 17:52:07
|
|
|
|
Maraj
|
Evo sad javili na beogradskoj hronici da je rfzo objavio da ce trudnicama isplatiti 35% najkasnije do 10.marta
|
|
|
|
RE: Trudnicko i porodiljsko bolovanje 20.2.2015 19:03:14
|
|
|
|
vonavoj
|
IZVORNA PORUKA: jess021 IZVORNA PORUKA: vonavoj IZVORNA PORUKA: adulence Opet ja sa pitanjima,da li postoji mogucnost uplate doprinosa ako je firma u blokadi?! Nema sanse! Moguce je ako firma ima duznika koji su voljni da umesto firmi uplate na doprinose, pa se napravi neki ugovor tipa cesije. bilo nekad,sad ne moze ni to!
|
|
|
|
RE: Trudnicko i porodiljsko bolovanje 21.2.2015 10:10:34
|
|
|
|
jess021
|
Ju Von, otkad to?! Blago meni, radila sam u tako divnoj firmi da smo stalno pravili neke kombinacije za plate i doprinose zbog blokade, a i sad mi je frka da ih ne blokiraju, bar dok mi plate ne isplate, idioti!!
|
|
RE: Trudnicko i porodiljsko bolovanje 21.2.2015 10:51:08
|
|
|
|
QueenJ
|
IZVORNA PORUKA: bubulence queenj ti kada dobijes pare ima da otvorimo temu za cestitanje , covece koliko te zavlace Da ne bude da samo mračim, evo i pićence, na mene Bila uplata. Jedna. Al' ćuti, vredna.
|
|
RE: Trudnicko i porodiljsko bolovanje 21.2.2015 10:57:26
|
|
|
|
jess021
|
Queen, super. Bitno da je krenulo. Ja cu od ovih mojih da flipnem. Tek sam krenula sa bolovanjem, a vec zaj .
|
|
RE: Trudnicko i porodiljsko bolovanje 21.2.2015 11:02:55
|
|
|
|
wivern
|
Queen extra mrzim ovu temu jer se osecam kao sto moram da kukam i vucem za rukav za moje pare
|
|
RE: Trudnicko i porodiljsko bolovanje 21.2.2015 11:16:01
|
|
|
|
jess021
|
Wiv, isto tako. Lepo mi je muka kad ga zovem, kao da trazim martovsku, a ne novembarsku platu
|
|
RE: Trudnicko i porodiljsko bolovanje 21.2.2015 11:25:07
|
|
|
|
QueenJ
|
Ooo, ova moja bila za septembar...
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Božić, Božić blagi danBožić, Božić, blagi dan, Blagog Hrista rođendan, Božić, Božić, svetli dan, Sav svetlošću obasjan.
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
Јаслице или дадиља
пеперутка16
Да ли бисте радије уписали своје дете у вртић или унајмили дадиљу?