|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnicko i porodiljsko bolovanje
31.1.2012 14:17:36   
andjelinat
srelence,

napisace ti nista posobno, proceduru oko papira, kako se kad sta predaje, ma zazaju bree, ja ih pitam lepo sto toliko kasni a oni meni objasnjavaju preceduru oko papira!!!! ma videces, samo ce proslediti mail taj isti i tebi 100%

u totalno smo istoj situaciji, ne kazem da mi nije znacilo ova sica sto sam primila, ali to nije ni 20% mojih mesecnih troskova a da ne pricam za dete sto vec imam kuci pa za bebu itd.. ali sta mozemo, ne vrediii nista!!!!

(odgovor članu džema)
Direktna veza do poruke: 551
1.2.2012 12:00:05   
paulinapola
cao svima upravo mi je legla uplata bolovanja za novembar onih 65% (opstina savski venac bg, ako to nesto znaci) user posted image

(odgovor članu andjelinat)
Direktna veza do poruke: 552
1.2.2012 13:07:39   
paulinapola
cao svima upravo mi je legla uplata bolovanja za novembar onih 65% (opstina savski venac bg, ako to nesto znaci) user posted image

(odgovor članu pescana)
Direktna veza do poruke: 553
2.2.2012 10:24:44   
srelence
Paulinapola, bravo za uplatuuser posted image Ja naravno jos uvek cekam svoju za novembar, opstina Cukarica!user posted image

(odgovor članu paulinapola)
Direktna veza do poruke: 554
2.2.2012 17:29:48   
andjelinat
Meni je danas bila uplata  35% od grada za novembar.. rekli mi da nece biti a na kraju mi uplatili.... vise se i ne radujem jel to prakticno i nisu moje pare, unapred su potrosene user posted image  user posted image

(odgovor članu srelence)
Direktna veza do poruke: 555
3.2.2012 12:46:43   
srelence
Ja se ne mogu da ocekujem tih 35% od grada za novembar, jer prvo mora da mi legne uplata od socijalnog za novembar, ali se radujem da bar neko dobija pare na vreme od mojih drugarica trudnicauser posted image

Direktna veza do poruke: 556
3.2.2012 14:10:58   
andjelinat
IZVORNA PORUKA: srelence

Ja se ne mogu da ocekujem tih 35% od grada za novembar, jer prvo mora da mi legne uplata od socijalnog za novembar, ali se radujem da bar neko dobija pare na vreme od mojih drugarica trudnicauser posted image

Ajde ovako, posto se ja nadam i uplati za decembar sad do 10og februara, ja mislim da ces ti dobiti isto za novembar a mozda i za decembar...mnogo je da toiko kasne, pa ako ne budem u pravu user posted image ne znam kako da se oduzim i sebi sto se nadam i tebi sto dajem laznu nadu hahaha,  zezam se malo ali svarno se nadam!!!!
jel znas kad su tvoji predali doznake za decembar?

Meni ova moja iz racunovodstva pre neki dan kad sam nosila doznake za JANUAR rece da kasne skoro svake godine oko nove godine ali sad ce valjda doci u red malo.. pitah je znas li kad ce decembar, kaze ne znauser posted image

A ako budem u pravu sta ondauser posted image user posted image

(odgovor članu srelence)
Direktna veza do poruke: 557
3.2.2012 15:00:40   
pescana
Ni meni jos uvek nije stiglo onih 65% za novembar. Drago mi je sto su   bar nekome poceli da isplacuju, a nadam se da cemo vam se  Srelence i ja uskoro pridruziti  user posted image

Direktna veza do poruke: 558
4.2.2012 17:32:30   
srelence

IZVORNA PORUKA: andjelinat

IZVORNA PORUKA: srelence

Ajde ovako, posto se ja nadam i uplati za decembar sad do 10og februara, ja mislim da ces ti dobiti isto za novembar a mozda i za decembar...mnogo je da toiko kasne, pa ako ne budem u pravu user posted image ne znam kako da se oduzim i sebi sto se nadam i tebi sto dajem laznu nadu hahaha,  zezam se malo ali svarno se nadam!!!!
jel znas kad su tvoji predali doznake za decembar?

Meni ova moja iz racunovodstva pre neki dan kad sam nosila doznake za JANUAR rece da kasne skoro svake godine oko nove godine ali sad ce valjda doci u red malo.. pitah je znas li kad ce decembar, kaze ne znauser posted image

A ako budem u pravu sta ondauser posted image user posted image

Andjelinat, samo ti nas izvestavaj o uplatama, ja se stvarno radujem kad ipak cujem da nekome ipak na vreme koliko toliko isplate. Rekose mi u socijalnom da je moj predmet tek navodno 4.1. primljen i obradjen i poslat i da se ne nadam do kraja februara novembarskoj uplati. Ova iz racunovodstva tvrdi da je jedne doznake nosila krajem novembra, a druge krajem decembra e sad kako da znam da li govori istinu i kako da znam do kad mora da se to preda u socijalno da bi mi na vreme to isplatili? Mozda vi znate? Pozz

Direktna veza do poruke: 559
4.2.2012 17:33:33   
srelence

IZVORNA PORUKA: pescana

Ni meni jos uvek nije stiglo onih 65% za novembar. Drago mi je sto su   bar nekome poceli da isplacuju, a nadam se da cemo vam se  Srelence i ja uskoro pridruziti  user posted image

Pescana, nama ostaje samo dauser posted image i da se radujemo tudjim uplatamauser posted image

(odgovor članu pescana)
Direktna veza do poruke: 560
4.2.2012 21:04:19   
andjelinat
Srelence,

i meni su rekli da ce mi 35% biti krajem februara kad ono uplatili mi 2. februara, znaci nista se ne zna kod njih!!!
Ja samo znam da socijlano kad je u pitanju moja firma kasni 2 meseca i ako se desi da ovako kasni po 3 onda bi oni to trebali da nadoknade tako sto ce uplatiti dve plate skoro vezane.. a inace su uplate od socijlnog u mojoj firmi od 3 do 10og pocetkom meseca, zato se ja nadam jos jednoj upalti sada pa onda kontam da ce i vama biti za novembar..

Ma skoro sam sigurna da ce tako biti...

(odgovor članu srelence)
Direktna veza do poruke: 561
5.2.2012 12:01:36   
paulinapola
I ja sam se raspitala kod koleginice koja se skoro porodila, kaze da joj je socijalno redovno uplacivalo 8/9 u mesecu a grad 26/27, sve je bilo redovno do ove novembarske uplate koja je kasnila zbog novogodisnjih praznika (ne moze i jare i pare user posted image ). Nadam se da ce ubuduce biti redovnije ako ne zbog nas ono zbog predstojecih izbora user posted image .

Direktna veza do poruke: 562
5.2.2012 13:14:38   
Crvenkapa85
da li neko zna da mi kaze kako ide procedura kad zena predaje ostatak porodiljskog suprugu....???

Direktna veza do poruke: 563
9.2.2012 13:14:01   
andjelinat
Zeneee, saznala sam da je pocela isplata bolovanja, ne znam za koje mesece ali rekose mi da ce biti do 15og isplate... Ajde i to cudo da vidimo.... 

(odgovor članu Crvenkapa85)
Direktna veza do poruke: 564
9.2.2012 15:10:07   
paulinapola
Sjajno user posted image , ako nesto legne odmah javljam, da nam se racuni ne zamrznu pored ovog globalnog smrzavanja user posted image

Direktna veza do poruke: 565
9.2.2012 16:35:17   
pescana
Andjelina, hvala na informacijama. user posted image Kako dolazis do tih podataka? Ja sam zvala RZZO, ali oni telefonom nece nista da kazu,.. user posted image Nikako da nekoga organizujem da ode tamo da proveri za mene sta se desava.

Direktna veza do poruke: 566
10.2.2012 12:46:04   
andjelinat
2646022 to je u nemanjinoj, javice ti se centrala a ti trazi sobu broj 7, pravna sluzba za bolovanja.. uvek se javi neka druga zena i svaki put drugacija informacija..

(odgovor članu pescana)
Direktna veza do poruke: 567
10.2.2012 14:03:31   
pescana
Nemanjinu sam i zvala prvi put, a oni mi rekli da zovem socijalno na mojoj opstini. Nasam znala za sobu br.7,user posted image probacu ponovo. A nadam se da ce nas ovih dana sve oobradovati uplatom. Hvala ti!user posted image

Direktna veza do poruke: 568
13.2.2012 19:41:38   
gracia
Zene, da li su nekoj od vas uz doznake za odrzavanje trudnoce trazili i izvestaj lekara specijaliste?? Nasla sam se u cudu. O Beogradu se radi. Inace, cekam svoju decembarsku uplatu, al neeeema...

(odgovor članu pescana)
Direktna veza do poruke: 569
13.2.2012 21:57:56   
pescana
Ja sam, skoli u kojoj radim, uz doznake predala i izvestaj lekarske komisije. Oni su to posle slali u socijalno. Obavezno fotokopiraj taj izvestaj, jer ce ti trebati kada sledeci put budes isla na lekarsku komisiju.

Pozdravuser posted image

(odgovor članu gracia)
Direktna veza do poruke: 570
13.2.2012 22:17:19   
paulinapola
Ja svakog meseca uz doznake predajem kopiju izvestaja lekarske komisije (ako na to mislis), na bolovanju sam od 20.10. Bgd. Takodje cekam decembarsku platu user posted image

(odgovor članu gracia)
Direktna veza do poruke: 571
13.2.2012 22:24:23   
paulinapola
Koleginice i ja radim u skoli, sta mislis da li ce nam skoro biti plata za decembar, ne znam da li neko radi uopste zbog vanredne (smrz) situacije user posted image

< Poruku je uredio paulinapola -- 13.2.2012 22:25:41 >

(odgovor članu pescana)
Direktna veza do poruke: 572
14.2.2012 11:20:58   
andjelinat
Svi cekamo tu platu za decembar, rekose da ce biti do 15, sobzirom da ne rade sutra nadam se da ce nam danas biti...
muka mi je viseeee od ove trule i lopovske drzave!!!!!!!!!!!!

Direktna veza do poruke: 573
14.2.2012 12:59:00   
pescana

IZVORNA PORUKA: paulinapola

Koleginice i ja radim u skoli, sta mislis da li ce nam skoro biti plata za decembar, ne znam da li neko radi uopste zbog vanredne (smrz) situacije user posted image

Kod mene u skoli radi sekretarijat i racunovodstvo (od sutra do ponedeljka nece raditi zbog praznika). Ovih dana sam u kontaktu sa njima jer meni nije bila uplata ni za novembar. Prvo sam mislila da su zakasnili sa slanjem papira, ali na kraju se ispostavilo da su sve na vreme poslali, a od uplate nistauser posted image
Danas mi je zena iz racunovdstva rekla da i ona pokusava da dobije RZZO da vidi u cemu je problem. Nadam se da cu imati neke informacije uskoro...

Direktna veza do poruke: 574
14.2.2012 14:27:14   
srelence
Pescana i kod mene je kao i kod tebe ista situacija, jos uvek mi nema ni novembarske uplate, a kamoli decembarske, pa se sve nesto nadam da ce nam istovremeno uplatiti za decembar i tu zaostalu za novembar. Od juce zovem Nemanjinu, pravnu sluzbu za bolovanja, ali naravno ne pada im na pamet da podignu slusalicu, samo mi se centrala javi. Bas sam i ogorcena i besna

(odgovor članu pescana)
Direktna veza do poruke: 575
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here