Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnicko i porodiljsko bolovanje 31.1.2012 14:17:36
|
|
|
|
andjelinat
|
srelence, napisace ti nista posobno, proceduru oko papira, kako se kad sta predaje, ma zazaju bree, ja ih pitam lepo sto toliko kasni a oni meni objasnjavaju preceduru oko papira!!!! ma videces, samo ce proslediti mail taj isti i tebi 100% u totalno smo istoj situaciji, ne kazem da mi nije znacilo ova sica sto sam primila, ali to nije ni 20% mojih mesecnih troskova a da ne pricam za dete sto vec imam kuci pa za bebu itd.. ali sta mozemo, ne vrediii nista!!!!
|
|
|
|
RE: Trudnicko i porodiljsko bolovanje 1.2.2012 12:00:05
|
|
|
|
paulinapola
|
cao svima upravo mi je legla uplata bolovanja za novembar onih 65% (opstina savski venac bg, ako to nesto znaci)
|
|
|
|
RE: Trudnicko i porodiljsko bolovanje 1.2.2012 13:07:39
|
|
|
|
paulinapola
|
cao svima upravo mi je legla uplata bolovanja za novembar onih 65% (opstina savski venac bg, ako to nesto znaci)
|
|
|
|
RE: Trudnicko i porodiljsko bolovanje 2.2.2012 10:24:44
|
|
|
|
srelence
|
Paulinapola, bravo za uplatu Ja naravno jos uvek cekam svoju za novembar, opstina Cukarica!
|
|
|
|
RE: Trudnicko i porodiljsko bolovanje 2.2.2012 17:29:48
|
|
|
|
andjelinat
|
Meni je danas bila uplata 35% od grada za novembar.. rekli mi da nece biti a na kraju mi uplatili.... vise se i ne radujem jel to prakticno i nisu moje pare, unapred su potrosene
|
|
|
|
RE: Trudnicko i porodiljsko bolovanje 3.2.2012 12:46:43
|
|
|
|
srelence
|
Ja se ne mogu da ocekujem tih 35% od grada za novembar, jer prvo mora da mi legne uplata od socijalnog za novembar, ali se radujem da bar neko dobija pare na vreme od mojih drugarica trudnica
|
|
|
|
RE: Trudnicko i porodiljsko bolovanje 3.2.2012 14:10:58
|
|
|
|
andjelinat
|
IZVORNA PORUKA: srelence Ja se ne mogu da ocekujem tih 35% od grada za novembar, jer prvo mora da mi legne uplata od socijalnog za novembar, ali se radujem da bar neko dobija pare na vreme od mojih drugarica trudnica Ajde ovako, posto se ja nadam i uplati za decembar sad do 10og februara, ja mislim da ces ti dobiti isto za novembar a mozda i za decembar...mnogo je da toiko kasne, pa ako ne budem u pravu ne znam kako da se oduzim i sebi sto se nadam i tebi sto dajem laznu nadu hahaha, zezam se malo ali svarno se nadam!!!! jel znas kad su tvoji predali doznake za decembar? Meni ova moja iz racunovodstva pre neki dan kad sam nosila doznake za JANUAR rece da kasne skoro svake godine oko nove godine ali sad ce valjda doci u red malo.. pitah je znas li kad ce decembar, kaze ne zna A ako budem u pravu sta onda
|
|
|
|
RE: Trudnicko i porodiljsko bolovanje 3.2.2012 15:00:40
|
|
|
|
pescana
|
Ni meni jos uvek nije stiglo onih 65% za novembar. Drago mi je sto su bar nekome poceli da isplacuju, a nadam se da cemo vam se Srelence i ja uskoro pridruziti
|
|
|
|
RE: Trudnicko i porodiljsko bolovanje 4.2.2012 17:32:30
|
|
|
|
srelence
|
IZVORNA PORUKA: andjelinat IZVORNA PORUKA: srelence Ja se ne mogu da ocekujem tih 35% od grada za novembar, jer prvo mora da mi legne uplata od socijalnog za novembar, ali se radujem da bar neko dobija pare na vreme od mojih drugarica trudnica Ajde ovako, posto se ja nadam i uplati za decembar sad do 10og februara, ja mislim da ces ti dobiti isto za novembar a mozda i za decembar...mnogo je da toiko kasne, pa ako ne budem u pravu ne znam kako da se oduzim i sebi sto se nadam i tebi sto dajem laznu nadu hahaha, zezam se malo ali svarno se nadam!!!! jel znas kad su tvoji predali doznake za decembar? Meni ova moja iz racunovodstva pre neki dan kad sam nosila doznake za JANUAR rece da kasne skoro svake godine oko nove godine ali sad ce valjda doci u red malo.. pitah je znas li kad ce decembar, kaze ne zna A ako budem u pravu sta onda Andjelinat, samo ti nas izvestavaj o uplatama, ja se stvarno radujem kad ipak cujem da nekome ipak na vreme koliko toliko isplate. Rekose mi u socijalnom da je moj predmet tek navodno 4.1. primljen i obradjen i poslat i da se ne nadam do kraja februara novembarskoj uplati. Ova iz racunovodstva tvrdi da je jedne doznake nosila krajem novembra, a druge krajem decembra e sad kako da znam da li govori istinu i kako da znam do kad mora da se to preda u socijalno da bi mi na vreme to isplatili? Mozda vi znate? Pozz
|
|
|
|
RE: Trudnicko i porodiljsko bolovanje 4.2.2012 17:33:33
|
|
|
|
srelence
|
IZVORNA PORUKA: pescana Ni meni jos uvek nije stiglo onih 65% za novembar. Drago mi je sto su bar nekome poceli da isplacuju, a nadam se da cemo vam se Srelence i ja uskoro pridruziti Pescana, nama ostaje samo da i da se radujemo tudjim uplatama
|
|
|
|
RE: Trudnicko i porodiljsko bolovanje 4.2.2012 21:04:19
|
|
|
|
andjelinat
|
Srelence, i meni su rekli da ce mi 35% biti krajem februara kad ono uplatili mi 2. februara, znaci nista se ne zna kod njih!!! Ja samo znam da socijlano kad je u pitanju moja firma kasni 2 meseca i ako se desi da ovako kasni po 3 onda bi oni to trebali da nadoknade tako sto ce uplatiti dve plate skoro vezane.. a inace su uplate od socijlnog u mojoj firmi od 3 do 10og pocetkom meseca, zato se ja nadam jos jednoj upalti sada pa onda kontam da ce i vama biti za novembar.. Ma skoro sam sigurna da ce tako biti...
|
|
|
|
RE: Trudnicko i porodiljsko bolovanje 5.2.2012 12:01:36
|
|
|
|
paulinapola
|
I ja sam se raspitala kod koleginice koja se skoro porodila, kaze da joj je socijalno redovno uplacivalo 8/9 u mesecu a grad 26/27, sve je bilo redovno do ove novembarske uplate koja je kasnila zbog novogodisnjih praznika (ne moze i jare i pare ). Nadam se da ce ubuduce biti redovnije ako ne zbog nas ono zbog predstojecih izbora .
|
|
|
|
RE: Trudnicko i porodiljsko bolovanje 5.2.2012 13:14:38
|
|
|
|
Crvenkapa85
|
da li neko zna da mi kaze kako ide procedura kad zena predaje ostatak porodiljskog suprugu....???
|
|
|
|
RE: Trudnicko i porodiljsko bolovanje 9.2.2012 13:14:01
|
|
|
|
andjelinat
|
Zeneee, saznala sam da je pocela isplata bolovanja, ne znam za koje mesece ali rekose mi da ce biti do 15og isplate... Ajde i to cudo da vidimo....
|
|
|
|
RE: Trudnicko i porodiljsko bolovanje 9.2.2012 15:10:07
|
|
|
|
paulinapola
|
Sjajno , ako nesto legne odmah javljam, da nam se racuni ne zamrznu pored ovog globalnog smrzavanja
|
|
|
|
RE: Trudnicko i porodiljsko bolovanje 9.2.2012 16:35:17
|
|
|
|
pescana
|
Andjelina, hvala na informacijama. Kako dolazis do tih podataka? Ja sam zvala RZZO, ali oni telefonom nece nista da kazu,.. Nikako da nekoga organizujem da ode tamo da proveri za mene sta se desava.
|
|
|
|
RE: Trudnicko i porodiljsko bolovanje 10.2.2012 12:46:04
|
|
|
|
andjelinat
|
2646022 to je u nemanjinoj, javice ti se centrala a ti trazi sobu broj 7, pravna sluzba za bolovanja.. uvek se javi neka druga zena i svaki put drugacija informacija..
|
|
|
|
RE: Trudnicko i porodiljsko bolovanje 10.2.2012 14:03:31
|
|
|
|
pescana
|
Nemanjinu sam i zvala prvi put, a oni mi rekli da zovem socijalno na mojoj opstini. Nasam znala za sobu br.7, probacu ponovo. A nadam se da ce nas ovih dana sve oobradovati uplatom. Hvala ti!
|
|
|
|
RE: Trudnicko i porodiljsko bolovanje 13.2.2012 19:41:38
|
|
|
|
gracia
|
Zene, da li su nekoj od vas uz doznake za odrzavanje trudnoce trazili i izvestaj lekara specijaliste?? Nasla sam se u cudu. O Beogradu se radi. Inace, cekam svoju decembarsku uplatu, al neeeema...
|
|
|
|
RE: Trudnicko i porodiljsko bolovanje 13.2.2012 21:57:56
|
|
|
|
pescana
|
Ja sam, skoli u kojoj radim, uz doznake predala i izvestaj lekarske komisije. Oni su to posle slali u socijalno. Obavezno fotokopiraj taj izvestaj, jer ce ti trebati kada sledeci put budes isla na lekarsku komisiju. Pozdrav
|
|
|
|
RE: Trudnicko i porodiljsko bolovanje 13.2.2012 22:17:19
|
|
|
|
paulinapola
|
Ja svakog meseca uz doznake predajem kopiju izvestaja lekarske komisije (ako na to mislis), na bolovanju sam od 20.10. Bgd. Takodje cekam decembarsku platu
|
|
|
|
RE: Trudnicko i porodiljsko bolovanje 13.2.2012 22:24:23
|
|
|
|
paulinapola
|
Koleginice i ja radim u skoli, sta mislis da li ce nam skoro biti plata za decembar, ne znam da li neko radi uopste zbog vanredne (smrz) situacije
< Poruku je uredio paulinapola -- 13.2.2012 22:25:41 >
|
|
|
|
RE: Trudnicko i porodiljsko bolovanje 14.2.2012 11:20:58
|
|
|
|
andjelinat
|
Svi cekamo tu platu za decembar, rekose da ce biti do 15, sobzirom da ne rade sutra nadam se da ce nam danas biti... muka mi je viseeee od ove trule i lopovske drzave!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Trudnicko i porodiljsko bolovanje 14.2.2012 12:59:00
|
|
|
|
pescana
|
IZVORNA PORUKA: paulinapola Koleginice i ja radim u skoli, sta mislis da li ce nam skoro biti plata za decembar, ne znam da li neko radi uopste zbog vanredne (smrz) situacije Kod mene u skoli radi sekretarijat i racunovodstvo (od sutra do ponedeljka nece raditi zbog praznika). Ovih dana sam u kontaktu sa njima jer meni nije bila uplata ni za novembar. Prvo sam mislila da su zakasnili sa slanjem papira, ali na kraju se ispostavilo da su sve na vreme poslali, a od uplate nista Danas mi je zena iz racunovdstva rekla da i ona pokusava da dobije RZZO da vidi u cemu je problem. Nadam se da cu imati neke informacije uskoro...
|
|
|
|
RE: Trudnicko i porodiljsko bolovanje 14.2.2012 14:27:14
|
|
|
|
srelence
|
Pescana i kod mene je kao i kod tebe ista situacija, jos uvek mi nema ni novembarske uplate, a kamoli decembarske, pa se sve nesto nadam da ce nam istovremeno uplatiti za decembar i tu zaostalu za novembar. Od juce zovem Nemanjinu, pravnu sluzbu za bolovanja, ali naravno ne pada im na pamet da podignu slusalicu, samo mi se centrala javi. Bas sam i ogorcena i besna
|
|
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?