Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Lijek protiv nervoze! 17.2.2009 13:07:25
|
|
|
|
NadaR
|
Eugenija glavu gore i samo polako,lagano... I mene je tako dr. uplasila za pritisak, rastao je dok se nisam opustila i jednostavno prestala razmisljati negativno! Hvala bogu,sve se zavrsilo dobro... hajde osmijeh...
|
|
RE: Lijek protiv nervoze! 17.2.2009 13:07:57
|
|
|
|
eugenija
|
Hvala mila moja Gagi!! Stvarno si me ovim rečima opustila!! I veruj da jedva čekam kaficu!!Ljubim te
|
|
RE: Lijek protiv nervoze! 17.2.2009 13:09:34
|
|
|
|
eugenija
|
IZVORNA PORUKA: nnaaddaa Eugenija glavu gore i samo polako,lagano... I mene je tako dr. uplasila za pritisak, rastao je dok se nisam opustila i jednostavno prestala razmisljati negativno! Hvala bogu,sve se zavrsilo dobro... hajde osmijeh... Nadice, hvala i tebi puno, evo kezara samo za tebe ... Ma, što kaže meni moj deda, DA TI NISI MALO KENJAC? Hehehehehehe
|
|
RE: Lijek protiv nervoze! 17.2.2009 13:13:21
|
|
|
|
NadaR
|
Od sad pa nadalje , samo da se smijes... Mozda sam prolupala ali svaki put kad padnem ja gledala zikinu dinastiju.... Glupo ali eto...
|
|
RE: Lijek protiv nervoze! 17.2.2009 13:18:32
|
|
|
|
eugenija
|
Da, da, definitvno treba skrenuti misli malo sa napetosti.. Ionako je celo telo u grču svima, ma od svakojajkih stresova i brzine života.. Pa još treba i mozak da je u grču.. Treba uvek gledati, da jedno od to dvoje rasteretimo.. Ili a) telo od grča odlaskom na masažu ili neku drugu aktivnost, tipa mućenja šlaga , ili b) neka tela u grču, ali onda mozak opuštati nekim zabavnim relaksirajućim sadržajem...
|
|
RE: Lijek protiv nervoze! 19.2.2009 18:57:54
|
|
|
|
Lu
|
Ovo je nastavak s teme za izbacivanje negativne energije KLIK Lijek protiv stresa i nervoze: Maloprije sam otišla provozati se,vani je mećava pahulje mi lete u vjetrobransko staklo a cesta se bijeli od snijega...slušam omiljene pjesmice,toplo mi je i sjetim se koliko sam sretna i kako ništa na ovom svijetu nije vrijedno mog djeteta i mene... zaista u jednom trenutku mi samo to pade na pamet i osmjeh i suze krenuše u isto vrijeme
< Poruku je uredio lu -- 19.2.2009 18:59:44 >
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?