emicaa -> RE: Letovanje 2015 (26.10.2015 16:13:15)
|
e da i ja napišem naše utiske,bili smo u analipsisu,blizu herakliona.U nedelju ujutru smo malo prošetali jer je bilo oblačno i čim su oblaci nestali otišli na plažu,odma preko puta hotela.Teodora se oduševila ali smjela odma u vodu.Bila je srasla sa pijeskom.U ponedeljak se već oslobila,stalno je trčala prema moru,ganjala talase,vadila kamenčiće,ma milina.U utorak opet otišli,dan predivan i odjednom počne vjetar,ne mogu vam opisati koliko je jak bio,ko lud je duvao.imali smo pravu pješčanu oluju i kad nas je pjesak šibnuo morali smo bježati u sobu,ona se prepala jedva sam je smirila.Po podne krenemo u šetnju i opet oluja i morali se vratit tako da smo većinu dana proveli unutra.U srijedu odemo u jednu predugu šetnju,zalutali malo,sreća pa smo imali kolica.Po podne opet na plažu pa smo skupljali školjkice,kopali rupe u pjesku.Mm skinuo burmu da je ne izgubi i stavio kod mene u torbu,kad sam vadila Dori peškir i ona je ispala u pijesak i ovaj moj je to skontao tek u četvrtak veče.U petak sidjemo opet da tražimo i ja je nadjem iz trećeg pokušaja.U petak se nismo kupali jer je bilo hladno pa smo išli u heraklion,divan gradić.Hrana je bila odlična a tek kolači,jela sam kao svinja.T je stalno hodala za servirkama,išla je sa jednom i u kuhnju [sm=smiley36.gif] jedino nisam zadovoljna čistoćom,svako jutro su čistili ali samo nešto promuljaju i gotovo a podovi i dalje puni pijeska.Dječiji krevet je bio neki mini krevet bez ikakve zaštitne ograde pa je T spavala sa nama u krevetu.Sve u svemu jedva čekam sledeću godinu da idemo opet,i opet ćemo na Kretu samo u neko drugo mjesto.
|
|
|
|