vukosava -> RE: Udajem se!!!!! (8.6.2012 18:45:06)
|
IZVORNA PORUKA: tanjica85 to si u pravu, Vuko. kumovi nam i jesu nasi najbolji prijatelji iz detinsjtva sto povlaci celo drustvo. mada su svi jako tolerantni i zele da o svom trosku dodju na nase vencanje, ali mm ne zeli da ih toliko optereti. smislicemo nesto, kao i uvek do sad. znam da cemo za dve nedelje uspeti sve da organizujemo, neko moramo malo da dramimo Ma lepo zakazes u septembru pri kraju sezone i svima bude povod da odu lepo na more. A zakazes negde gde ima prevoz od tvog mesta, npr blizu nekog busa ili voza... Ma svasta pa neces valjda placati ljudima da ti dolaze na svadbu, gde to ima. Ja imam rodbinu na primorju u CG, niko nikog nikad nije placao da ide na svadbu, ko hoce dodje, ko ne moze posalje poklon ili cestitku, pa niste valjda u Americi gde to tako izgleda na filmovima. Prava istina je da i u SAD sve troskove oko odlaska na bilo ciju svadbu placas sam, ako si deverusa placas i haljinu i cipele i sve zive kerefeke... Jole84: ma to ti je multilevel sistem, svi prave i svi svima idu i nose poklone, i onda ide automatski, pa kome sam ja svima nosila, nek mi se vrati... I niko da prekine krug a oni ukljuceni u svadbarski biznis trljaju ruke....
|
|
|
|