madre -> RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] (25.11.2014 22:35:31)
|
drugari, stvarno ste divne[sm=smiley31.gif] hvala vam na podrsci i lepim zeljama! vec par dana sumnjam... a do tada sam bila sigurna da cu dobiti. preksinoc resim da ujutru uradim test, zbog nekih cudnih stvarcica koje se desavaju (kao npr izrazen miris przenja, svi su mi mirisali na zaprsku[sm=smiley36.gif]...) doslo jutro, uradim test i gledam a on ne mrda, nista se ne desava i tako dva minuta[sm=zmeden.gif] ja pomislim neispravan. a kada smo bili na letovanju kupila sam test tamo ali ga nisam uradila, jer sam dobila. muz ode da nadje taj test sa sve tim neispravnim u ruci. kada se vratio ja bacim pogleda na taj korisceni, a on se nesto razmrljao, ali vidim [sm=rozacrtici.gif] i pomislim kakve sam srece vidim dve crte samo na pokvarenim testovima[sm=smiley36.gif] muz ostao da radi taj drugi dok se ja oblacim (da sipa urin koji sam ja vec proizvela[sm=jezicek.gif]), medjutim on nista ne govori, a znam da nema obicaj da me zeza, rekao bi mi da je negaivan... silazim dole i on mi pokazuje, a na njemu stoje one moje dve najdivnije[sm=9nebesa.gif]
|
|
|
|