Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 24.11.2014 22:59:21
|
|
|
|
choopa choops
|
A štetice bemu miša! Ali ajde dobro, još malo preguraće se nekako
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 24.11.2014 23:07:54
|
|
|
|
Štetica
|
copo ma ti lekovi su mi u fazonu aj kad moram nije mi tesko,al mirovanje ,pa ja i kad spavam okrenem se po 100 puta.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 24.11.2014 23:16:42
|
|
|
|
choopa choops
|
Znam Ako ništa bar znaš da ne moraš dugo da miruješ. Sigurno najviše još mjesec dana. Proći će i to. Sad ćeš biti više na netu Kao ja na primjer
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 25.11.2014 1:31:34
|
|
|
|
janabons
|
Serpi, bravo , nadam se da ti je sad lakse Stetice,miruj , prati pritisak Jel do sad nisi imala problema sa pritiskom? AL vas ima , trudim se da vas sve pohvatam
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 25.11.2014 5:35:50
|
|
|
|
serpica
|
Dobro jutro da poijem kafu pa odoh na klinicki da dajem krv,samo da ne bude guzva.. Stetice odmaraj,verovatno si se opteretila kao i Bubi pa je doslo do toga....odmarajte jos malo i stizu vam bebice.... Srna sta da radim,eto,ali tebi nije kasno,pridruzi nam se uskoro... Jano,lakse mi je i dosta sam opustenija.
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 25.11.2014 7:01:00
|
|
|
|
Kata90
|
Dobro jutro zene,ja popijem kafu pa na ctgi na pregled,pa do mojim idem posle...... Danas je moj imendan Sveta Kata(Katarina) da vas pocastim Kako kazu Bunjevci sveta kata sneg iza vrata ali necu valjda doneti snega
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 25.11.2014 7:59:53
|
|
|
|
daca77
|
Dobro jutro!!! Kato, srecan imendan Stetice, pa otkud sada ti problemi sa grlicem?! Miruj max i sve ce biti u redu. Ja ne mogu da docekam sutrasnji CTG i UZ...nocas nisam mogla da spavam na levom boku, jer se ova beba zavukla na stranu i odmah mrda i sutira-valjda je pritisnem pa zato kuka
< Poruku je uredio daca77 -- 25.11.2014 8:07:38 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 25.11.2014 8:15:24
|
|
|
|
soni
|
Dbar dan zenskice.... Stetice moras se cuvati i mirovati ..Nadam se da ce sve ok biti Kato srecan imendan Daco jos malko jos malkooo Ja doruckujem, pijem nes...Pa cu da se spremim za posao...Mrak kod nas jos uvek oko pola 9, 9 svice...A oko 4 se smracuje...kratak dan...Nemam nekih planova za danas, a vi ??
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 25.11.2014 8:17:01
|
|
|
|
serpica
|
Kato srecan imendan.. Ja zavrsila u lab,rezultati sutra
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 25.11.2014 8:18:56
|
|
|
|
soni
|
jel svaki meses dajete nalaze?? Serpice kako decica reaguju sto ce dobiti bebu??
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 25.11.2014 8:22:05
|
|
|
|
Trcosava
|
Jutar debelice! Kato šta nam radiš od ranega jutra sas kolači!!! Mmmm njam njam Srećan imendan! Štetice, rekoše devojke, odmaraj nemaš još puno Soni, Šerpica je sad dala za dabl (ako sam ja dobro skapirala).
< Poruku je uredio Trcosava RR -- 25.11.2014 8:23:26 >
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 25.11.2014 8:24:46
|
|
|
|
soni
|
Meni se ide u pozoriste..Vec danima o tome mislim...Bas cu proveriti kad dojem u Sabac sta se daje...Ovde imaju bas fino, ali nisam na nivou da mogu da pratim na norveskom..
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 25.11.2014 8:39:39
|
|
|
|
daca77
|
Soni, jos malo... Serpice, navijamo za dobre rezultate
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 25.11.2014 9:09:18
|
|
|
|
serpica
|
Soni sad sam radila dabl test a inace svakog meseca radim KKS,hemogram i urin a od 28 nedelje i krecem da kontrolisem antitela,ali nije mi tesko,navikla sam. Spremam se da vodim dete u savetovaliste a hladno je duva brrrrrr
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 25.11.2014 9:14:06
|
|
|
|
Sanjchezze
|
Stetko Odmaraj sad zeno, znam da ti to najteze pada ali moras. Ceo dan juce razmisljam da te okrenem al nikako da stignem, zovem te danas kad se vratim sa vezbica :) Jesi nasla utrogestan? Hoces da ti ja potrazim danas? Sad sam dosla iz lab, pa skuvala kakao. Ja inace danima imam neke cudne bolove bas u dnu stomaka, ustvari kao da me grlic boli (slicno kao kad beba ceprka dole) i osecam pritisak ... uh al sam objasnila, shvatate valjda. Grlic pre mesec i po bio dobar, sutra idem na uz pa cemo videti al pade mi na pamet da to mozda nema veze sa otvaranjem Inace poslednji mesec sam non stop u pokretu, a i nesto sebe forsiram da uradim po kuci sto vise pa mozda je zbog toga.. videcu sutra.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 25.11.2014 9:25:59
|
|
|
|
branki*
|
moje trudnicice se bas raspisale soni,ja sam u srbiji,ali sto se tice ginekologa mog kao da sam u norveskoj nit sta znam,nit mi sta govori,ali nista,samo na kraju kaze-obrisite se,gotovo,sve je u redu. serpi,bas mi je drago sto je sve ok. wivern,sve ce polako da se prebacujemo posle u razgovore mama opet da se druzimo. kato,kolaci su prva liga,bas mi se i jedu sad.... ako sam zaboravila neku,sve grlim kod mene po starom,ja kao ok,mada beba pritiska besiku,ne mogu da trpim cim mi se ide u vc....juce boza imao prvi cas,danas ima i kod logopeda i kod defektologa...
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 25.11.2014 9:38:10
|
|
|
|
*boka*
|
E drage moje ringerajke evo I mene konačno. Častio me mili muž novim telefonom, nadam se da ću sada moći da pošaljem post. Imala sam problem poslednjih nedelju dana, otkucam sve lepo, kliknem na potvrdi i izbaci me . Inače lap top mi je vrisnuo, flat kabl ili kako se to već zove je otišao, ekran mi je crven kad otvorim. Čitaću sada šta se dešavalo, jedino što znam jeste da je bubi imala problema I bolove, s njom sam se čula preko FB I hvala joj što vam je slala pozdrave od mene Kod mene je situacija sledeća. Juče sam bila na prvom zvaničnom UZ, blizanačka trudnoća, ali na žalost jedan plod je prestao da se razvija oko 5. nedelje vidi se na UZ samo gestacioni mešak, ali prazan I oko njega se vidi neka senka što znači da je tu bilo krvarenja, tako da smo sada shvatili zašto sam krvarila, prvobitno je Dr. mislila da je u pitanju ciklus, jer sam prokrvarila dan nakon uradjenog testa (29. dc). Srećom drugi plod je vitalan, juče sam bila 6+3 I srculence se jasno čulo, veličina ploda tačno odgovara za taj period, tako da se nadam da će na dalje sve biti u redu. Idem sad da iščitam šta se kod vas dešavalo, dok ne počnem da radim, pa vam pišem kasnije. p.s. Ako mi sad opet izbaci, a iskucala sam ovoliki tekst, ja ću da se samoubijem!
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 25.11.2014 9:49:10
|
|
|
|
serpica
|
Boko bitno da je sa drugim plodom sve ok...desava se to,a ti se cuvaj i odmaraj i cesce nam se javljaj ja odoh u savetovaliste...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 25.11.2014 9:49:30
|
|
|
|
srculence25
|
jutro serpi sad lepo opusteno vidis da je sve ok mislim ja ti nesto govorim a znam po sebi i kad mi kazu da je sve u redu ja se opet osluskujem zagledam brinem stetice miruj ostalo je jos malo. kato srecan imendan nemoj nam jos snega donositi. boko tu je post zao mi je sto je jedno otislo ali bitno da je drugo ok . ja pijem kafu gledam na netu kolica opremu za bebe i jedva cekam kad budemo isli da kupujemo sve. mm je bio u fazonu nista u napred a eto krevetic smo vec doneli samo sto je rasklopljen.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 25.11.2014 9:55:33
|
|
|
|
anita
|
Dobro jutro Sve sam vas sinoc iscitala ali sa moba nisam mogla da posaljem post, a sto pojma nemam. Serpi za bebicu i uz. Kato srecan imendan i hvala za posluzenje. Boko bitno da je sada sve ok i da druga beba napreduje. Bas nas je puno na ovoj temi. Prelepo Saljem svim veeeeeliki zagrljaj.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 25.11.2014 9:57:22
|
|
|
|
branki*
|
boko,sta sad,tako je kako je,bitno da je sa drugom bebom sve u redu i da napreduje lepo.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 25.11.2014 10:06:09
|
|
|
|
anita
|
Srculence i ja se radujem kupovini za bebane . Jedva cekam da krenemo. Samo se nadam da cu bar jos mesec dana biti kuci pa cu moci da kupim sve sto sam planirala. I ja uveliko gledam na netu
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 25.11.2014 10:07:19
|
|
|
|
cockic
|
boko desava se to,koliko se secam tebi je i u prvoj trudnoci bilo tako. za drugu bebicu.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 25.11.2014 10:26:42
|
|
|
|
soni
|
Boko Ja stigla na posao sada cu da se dosadjujem ....
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 25.11.2014 10:41:05
|
|
|
|
*boka*
|
hvala vam! Kato srećan ti imendan! Mmmm što su ti dobri kolači I baš prijaju uz čaj! Ja čitam deo po deo jer sam na poslu, pa malo radim, malo čitam :) Cockic jeste, tako je bilo i sa prvom trudnoćom, ali je u 12. nedelji krenulo napolje I kasnije izazvalo kompliikacije, hematom itd. Nadam se da ovaj put neće biti tako, doktorka mi je rekla da bi bilo dobro da to sada ostane tu, da ne mrda jer ukoliko materica odluči da to izbaci, moze da ugrozi i ovu bebu. Ja se nadam da će sve biti u najboljem okeju
< Poruku je uredio *boka* -- 25.11.2014 10:46:40 >
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Priče malih junaka: tvrdoglav kao mama, ti...U 32. nedelji, moja vena je pukla, a posteljica se pokidala. Nikada neću zaboraviti kako stojim u sali u lokvi krvi i ra...
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?