serpica
|
IZVORNA PORUKA: lelaigor Jutro žene. I ja sam loše spavala, mada tako spavam zadnja dva meseca. Mrzim kad se bliži veče jer znam da neću moći da spavam. Prvo umrem od tuge kad se penjem u krevet i mm mora da mi diže noge kao da sam neki invalid, onda kad zaspm, Bože sačuvaj, da moram ili hoću da se pomerim. Jedva čekam da se porodim i da ceo ovaj pakao prođe. Prosto ne mogu da verujem šta me je snašlo. Jedva čekam da vidim svoju bebu. Moja D svako jutro plače što nije videla tatu pre posla, i jutros je ustala kao vampir (on je išao ranije na posao, ide na put) da ga vidi. I izludeću više od njih. Ne znam šta da joj radim. Mali misu, ja se nadam da nisu toliki kreteni, ali nisu me nešto prošli put uverili da ih briga... Hvala branki i mali misu. Još da sam mogla više da uživam u torti, a ne ovako bangava da je pravim, ali dobro. Sad ću stvarno da se odmorim. Još samo da uspem da se opustim i da se prešaltam na to da ne radim više. Sva sam u nekom grču, stalno mi je u glavi "kad imam sl. porudžbinu?!". Ipo, ta mala je po meni definitivno zapuštena, ok je da je malo razmažena itd. ali to što ti pričaš po meni nije baš normalno. Do te mere svako može da iskontroliše svoje dete. Evo ne znam...neću da grešim dušu. Serpi, znamo mi da su svi tvoji pregledi opravdani. Mislim, šalimo se mi, ali opet s druge strane te i razumem i ja bih tako verovatno. Pa kako sam ja u aprilu/maju kad sam zatrudnela i krvarila, ko je bio tad u crticama verovatno je imao veliku želju da me otera u tri lepe. Sreća pa smo se selili pa nisam posle imala net, inače bi bila još gora. Ovako sam samo mm napatila. to verovatno ne misli moj dr ali bas me briga,uredno se javljam posle 3 nedelje,a to sto sam bila u medjuvremenu u dz nema veze jel da? Nego,odmaraj koliko mozes,ja mislim da ce mozda i da te popusti ako se beba pomeri i oslobodi ti zivac na koji je nalegla. Ne znam da li sam pisala,u poslednjoj trudnoci mi je dve meseca pred kraj trnula desna ruka,bolela me strasno nisam imala osecaj u njoj bas je bilo strasno,nista nisam mogla da radim,proslo je cim sam se porodila...
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|