vonavoj -> RE: Tema za istresanje negativne energije - XI deo (9.8.2016 8:24:13)
|
Da se istresem,samo ne znam odakle da pocnem! Vec 2 nedelje trpim mm reorganizaciju na poslu,neki ljudi dali otkaz,njega postavili na odgovorno mesto,nema ga kuci po ceo dan...da bi vrhunac svega,juce dosao i kaze ne mogu na odmor..a uplatili sve za 22.8..zivim za to 6 meseci vec.[sm=lev.gif][sm=lev.gif] i sad,ja treba sama sa dvoje dece da idem..sreca u nesreci je da kumovi idu 5 dana pre nas,u istu vilu i bice samnom svih 10 dana,ali nije to to...tj,prelomila sam da idem sama,busem (ne znam kako cu),ali necu sedeti u kuci i dopustiti da mi sve propadne,i pare i odmor... A da ne kazem da sam krvarila i bila sama...[sm=zz_banghead.gif] NAjvise me boli sto znam da se nije ni borio kod gazde za odmor,znam,mogu ruku da dam!!!! poznajem coveka...ma ko jebe zenu i decu,moram sad na poslu da se dokazem,one me cekaju...aha...rekla sam mu da pakuje stvari i ode negde drugde kad se vratim[sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif]
|
|
|
|