Ivanka 75 -> RE: Tema za istresanje negativne energije - XI deo (12.8.2015 22:19:30)
|
I ne znam zasto, ali svaki put kad smo sestra, majka i ja na istom mestu nekoliko dana nastane rat! Sestra mi je ptebacila kako sam "zla" jer sklanjam Ivu od sestrica kad on pocne da luduje, place, kmeci (jer je u stanju to da radi po 2-3 sata), a u ponedeljak sam pustila i cutala dok je on skakao po bazenu i prskao na sve strane Iva vikala nemoj, prestani, smeta mi, on nista. Na kraju je ona pocela da place izasla iz bazena i naravno ja i Iva krive jer "deca su to, on je takav, sta ces". Sestra besni sto je spavala sa svojom decom u sobi, bude se celu noc, ona psuje i nervira se, u trenutku nas je bilo 8 u kuci. Da ne nabrajam situacije, rekla mi je da njenom sinu ne smem nista da kazem, cak i kad je isao za Ivom po kuci i vikao "ja sam guster" ona bezala, gledala u mene da je spasim, moja seztra ne reaguje, jer "on je takav", a meni zao moje Ive, place svaki dan. Danas me pitala kad cemo kuci, pati mi dete samo tako. Moha majka samo idepo kuci bogoradi, ugodi deci kad joj nesto traze pa se posle dere na njih sto su rasturili , pocepali..... Ja vodim miran zivot bez vike i galame, ovo njje normalno. Poludecu.... mm dolazi u petak i idemo kuci u subotu, rekla sam Ivi "izdrzi"
|
|
|
|