Brand new mama -> RE: Tema za istresanje negativne energije - XI deo (30.6.2015 10:57:55)
|
Hvala ti,ali mi je sad malo teze da sve vidim pozitivno:) ja sam borac i vjecna pozitiva,ali mi se sad puno gluposti skupilo... Za masinu-mogu da zamislim koliko imas da peres.Kada mi se rodio M. crkne mi nova masina( par mjeseci stara). Klinac od godinu i po i beba od dva mjeseca, bez masine... nema ves lonca,nemam kadu:) Dodje majstor iz servisa,kaze-programator,zamjeni programator,ukljuci-crkne programator-docice za dve nedelje kad stigne novi programator( i ovdje ima svega), dodje drugi za dve nedjelje-zamjeni programator, ukljuci, crkne ponovo. Jos deset dana- dodje treci majstor,rasturi masinu,skapira da je u pitanju grejac koji je izazivao kratak spoj,zamjeni grejac,programator...ali mjesec i po dana bez masine, dve bebe, bez auta...na kraju mi je svakih par dana dolazila prijateljica,vozila stvari u svoj stan,prala i vracala,ili sam ja stavljala stvari u torbu,nosila kod nje..suvo je OK,ali mokro tesko ko tuc :)Nije radila u gradu, pa je po par dana bila odsutna,a moj muz je Radio 600 km dalje i dolazio jednom u dve nedelje(jer je Radio subotom da moze da dodje jos u petak)...ma idi,ne vrijedi ni razmisljati
|
|
|
|