mali_mis -> RE: Tema za istresanje negativne energije - XI deo (14.6.2015 6:46:30)
|
Juce me je tata iznervirao posle mnogo godina. Dakle, dosao je kod unuka na rodjendan. Trebao je danas da dodje, ali eto ipak je juce. Bili su i brat i snaja. Htela sam da izbegnem da i oni i on budu tu, ali nisam mogla da ga odbijem. Nije u dobrim odnosima sa snajom, od kad su ga zvali na vencanje, pa im je on prosipao neku pricu kako je on vuk samotnjak i ne ide na vencanja, pa mi rasplakao snajkicu, ali dobro, to je bilo i proslo. Nego je on juce sebi dao za pravo da mi usred detetovog rodjendana prosipa filozofiju kako mm i ja treba da idemo na Novi Zeland da zivimo jer ovde nema zivota. Iako zna da mm i ja nismo u dobrim odnosima. Bilo je i mm i meni neprijatno. Mm mu lepo kaze da necemo sad o tome, ali ne on je nastavio da gnjavi i smara o NZ. A onda se prebacio na brata i snaju. Pa je nju nesto poceo da proziva, pa mu je ona lepo uzvratila istom merom. E onda, magarac kako je video da ne moze tako, onda je poceo da bude dobar. Pa se opet vratio na mm i mene. Ja cutim, pogledam mamu, ona kao da mi pogledom govori "Iskuliraj". Jedva sam cekala da ode. Jeste on meni tata, jeste on mene pravio, ali odakle njemu pravo da mi posle toliko godina ne vidjanja, neinteresovanja za mene, soli pamet, i "planira" moj zivot [sm=zz_stomp.gif]
|
|
|
|