Mala Elena -> RE: Tema za istresanje negativne energije - XI deo (2.5.2015 16:18:39)
|
Evo da se malo izjadam , bice mi lakse ! I tako ja rmbam po celi dan i sto vise radim cini mi se da je sve prljavije . Nije mi sebe zao, volim da bude cisto ali smeta mi kada mm u nervozi kaze: Pa sta radis, manes dva tri puta krpom i umorna si . Molim? !! Od jutra ne sednem , radim kao magare , ruke su mi ispucale od deterdzenta , krpa, sundjera . Cim zaspi odradjujem sta je neophodno, sat vremena mi treba da operem sudje i obrisem sporet . Pa onda brisanje parketa . Pa izbacivanje vesa, peglanje, pakovanje. Pa usisavanje , spremanje rucka , vecere . Negovanje deteta. Evo u utotak pocinjem da radim , mala polazi u jaslice . Brinem se, cujem pustaju ih da placu pa se na kraju zapovracaju . Ne znam ni kako ce se mm snaci sa malom. .da li ce je na vreme presvuci , nahraniti , da li ce imati pun obrok ili ce joj gurati kinder cokoladu , smoki, grisine da bi bila dobra! ? Bas sam se skenjala .[sm=smiley13.gif] E da, iznervirala sam gospodina sto sam od ciste stare jastucnice uzela parce za brisanje parketa u sobi samo, i sto sam je iskuvala na 90stepeni sa nasim kuhinjskim krpama.Kao , kako mogu? . .Pa nisu mi na parketu go*na Boze sacuvaj !
|
|
|
|