choopa choops -> RE: Tema za istresanje negativne energije - XI deo (20.1.2015 1:40:49)
|
Queen ista stvar je i kod nas bila, svekar je nekad igrao u pare, ali iz zanimacije i ne neku veliku lovu. Ali to je valjda taj gen. daleko bilo od naše kuće. Ali morate se postaviti prije nego ode predaleko. Ja ti moram reći da su muževi roditelji, od jedne od jako bogatih i uglednih familija, spali na to da moraju d prodaju imovinu da bi njegove dugove vratili. A još nije kraj. Ja kažem, neka nam Bog oprosti, ali daj da se podijelimo, pa nek' prokocka sve svoje ako hoće, a ovako svi plaćamo njegove hirove. Ali oni neće, nego svi čekaju...Da ne pričam što nas po gradu gledaju drugim očima, živimo u maloj sredini. I nije mi ni zbog sebe, ali zbog djece jeste itekako. Dok se mi trudimo i radimo da zaradimo, on se rasipa. I sad situacija je takva da mi sebi nešto kupimo, jer smo zaslužili i zaradili, ali će narod reć: Aha vidi ove, rasipaju se, a ovaj je nama dužanpare. Neka nam oni vrate...Ja sam sto puta rekla MM da raskrsti to s njima jednom za svgda, ne želim da mi neko navlači prokletsvo na djecu i da me kune zbog njega. Kažem ti još jednom, reagujte dok ste još na vrijeme, nije to nimalo bezazlena stvar....[sm=smiley13.gif]
|
|
|
|