little_one -> RE: Tema za istresanje negativne energije - XI deo (4.12.2014 8:32:21)
|
IZVORNA PORUKA: degu Dosli smo u NS na pregled i zadrzali su nas u bolnici :-( ovde su uslovi katastrofalni, boksovi su maleni, mame imaju stolice, nema kreveta, ne znam kako cu izdrzati toliko nespavanja ovde. Teodora je prevristala dan, jedva je sisala, navikla je na tisinu i mir za dojenje a i za spavanje. Majke ovde nemaju hranu. Ja kao dojilja imam pravo, al nikako je danas nisam mogla ostaviti da bih isla da jedem. Sve u svemu sam sokirana nasom lepom Srbijom. A pola zivota mi je odnelo njeno plakanje danas i uvodjenje braunile. Idiotluk, bijesna sam kako su grozni uslovi kod vas u Srbiji. Ja sam mislila da su nase bolnice grozne, sve sa bubasvabama i sobama bez podova, ali sa obe svoje sam prosla bolnicu, ja sa Aleksandrom kroz dnevnu bolnicu dobijala svaki dan krevet i obroke u sobi, mm kad je bio sa Andreom imao svoju posebnu sobu (zbog drugih majki) sa Andreom i naravno obroke, al ovo sto rade majkama, porodiljama i dojiljama u Srbiji je groznoooo...zemljo, otvori se... Degu, izdrzi, nadam se da ce vam sto prije zavrsiti pretrage i pustiti kuci.
|
|
|
|