Žapkić -> RE: TV u dječijoj sobi (13.9.2014 0:16:14)
|
IZVORNA PORUKA: Trcosava RR Izgleda da jedino ja nemam problem sa TV-om i decom. Ana doduše voli više one edukativne crtaće i emisije (Dora, Diego, Brzi ili spretni prsti....) Te forice i dosta je i engleskog naučila uz doru, nodija... Mislim da je ovde više do samog deteta i njegove generalne reakcije na TV. Od malena je i ana u fazonu, mora da bude na TV-u crtani iako ga skoro uopšte ne gleda. Sad smo to krenuli da sanckionišemo i ako ne gleda, gledamo mi. A evo pet godina će sad, pitajte me koliko dnevno gledam TV, pogovtovo kad je kući. Non stop zvrji OTO, Minimax, Nickelodeon. Manje više su svuda isti crtaći, a one bakugane i sl ne gleda. Doduše, sad je hit sunđer bob (meni taaaako debilan crtani), ali dobro. Zna na kom kanalu su crtaći i sama pušta. E sad, to je TV u dnevnoj. Što se tiče kontrole 'šta će gledati u svojoj sobi' - pa ljudi jednostavno namestite samo kanale sa crtaćima. Postoji i opcija child lock i ne vidim uopšte problem. Kad bi imala svoju sobu, kupili bi joj TV. Bravo! Ovog istog stava sam i ja! A i situacija je identična kao kod nas...[sm=smiley36.gif]
|
|
|
|