Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Urtikarija (koprivnjača) 29.10.2020 14:44:54
|
|
|
|
Maraj
|
Poslala sam sliku pedijatru. Kaze utrikarija. Skepticna sam , da je brufen samo zato sto se i dan ranije osula u par tackica po stopalima i sto se zalila da je boli jezik. Garant je osecala ono alergicno peckanje jezika. A jedino sam joj taj sirup davala. Inace nema T od nocas u 4. Pojima nemam sta da mislim Davala sam joj ovaj brufen ranije. Ja samo u sustini i dajem brufen. Ne pamtim kad sam deci dala paracetamol
|
|
|
|
RE: Urtikarija (koprivnjača) 29.10.2020 14:48:04
|
|
|
|
bokicak1
|
Ne znam za brufen konkretno Maraj. Znam da alergija moze odjednom da se javi iako je dete vise puta pilo nesto bez ikakve reakcije.
|
|
|
|
RE: Urtikarija (koprivnjača) 29.10.2020 15:35:14
|
|
|
|
jess021
|
Ovo je klasicna urtikarija, nije od temp sigurno. Svakako nekoliko narednih dana izbegavaj bilo kakve alergene.
|
|
RE: Urtikarija (koprivnjača) 29.10.2020 17:23:39
|
|
|
|
vonavoj
|
A sta kaze dr,da li je od zalfije? Nije od brufena onda,imala je i ranije temp,pa je pila brufen.
|
|
|
|
RE: Urtikarija (koprivnjača) 29.10.2020 17:48:37
|
|
|
|
emicaa
|
Von ne mora da znaci,pisala sam da od zaove curica ima alergiju na brufen,do proljetos ga je pila bez ikakve reakcije.I onda odjednom kad su joj dali poceo osip
|
|
RE: Urtikarija (koprivnjača) 29.10.2020 18:59:22
|
|
|
|
bokicak1
|
Jeste, emice, alergija moze da se javi bilo kad.
|
|
|
Anketa
da li vam se dopada ime...sneza90PAVLE...?da (
58%)
ne (
42%)
Ukupan broj glasova: 212Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!